Jest na to spora szansa, bo jest w kadrze i raczej Ancelotti zrobi wszystko, żeby nie wstawiać do składu Gofera.gilardino11 pisze:Seedorf(przy drugim jest cień nadzieji że zagra)
Ronaldo raczej wyjdzie w pierwszym składzie, a później zmieni go Pippo - Paloschi jest raczej tylko na wszelki wypadek, jakby się wszyscy połamali.gilardino11 pisze:I tak na lewej obronie zagra Jankulovski a w napadzie strzelać bramki będą Ronaldo i SuperPippo.
Wyjdzie raczej w pierwszej jedenastce Favalli, coś tak czuję, natomiast Marek wejdzie po przerwie - już najwyższy czas na grę na poziomie, bo Arsenal się zbliża.
[*]gilardino11 pisze:Jestem ciekaw co nasz "wielki" trener wymyśli i kto zagra w środku pola.Wczoraj na konferencji mamrotał że wyjdzie Brochi i Emerson[*].Jak tak będzie to wydaje mi się że obok nich wyjdą również Ambro(lub Seedorf) i Pirlo.
Pewnie wyjdzie Ambrosini, Emerson, Brocchi i Pirlo, przed nimi Gofer i Ronaldo w ataku - nie wydaje mi się, żeby od pierwszej minuty Ancelotti wystawił w ataku dwóch napastników. Oby, bo Gofer aż się prosi o dużą ilość wsparcia w ataku, ma okazję na pokazanie się, Milan raczej zamuruje środek pola i Siena najwyżej będzie mogła się podrapać po tyłku - natomiast w przodzie może być ciekawie, jeśli będzie się rezerwowym chciało.
Ciekaw jestem gry Emersona, bo co wchodzi, to się prezentuje ciekawie, mam nadzieję, że wyjdzie w pierwszym składzie. Brocchi może sobie siedzieć.
Tego się właśnie obawiam - to nie był wypadek Romy, tylko perfekcja Sieny, absolutnie sprawiedliwy pogrom - a dziś Milan będzie dużo słabszy, niż Rzymianie tydzień temu. Jednak wierzę w to, że przy zamurowaniu środka pola defensywnymi pomocnikami Siena straci wszelkie atuty.gilardino11 pisze:ale na gre jaką zaprezentowała Siena miażdząc chłopaków ze stolicy.
Forza Milan!