Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2008, 15:38
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 lut 2008, 15:38
wlasnie, ze nie. Amerykanski kanal jakis na TVU`playerze. Kanal caly czas ten sam na ktorym mecz lecial. SETANTA SPORTS sie nazywafieldy pisze:
pewnie na "YES" ogladasz. Koleś sobie kanały przełącza i w przerwie zasze jakieś fajne obrazki pokazuje
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiotRoo » 02 lut 2008, 15:43
fieldy pisze:Nikt nie pisał, ze Clichy jest najlepszym obrońcą w Anglii, więc trochę ci to nie wyszło.
Poza tym, Evra cały mecz zagrał źle, Clichy popełnił 1 bład do tej pory.
Przyjemność to mi przede wszystkim sprawia jak United gra dobrze i wygrywa. No to jak jest najlepszy, lub podobno najlepszy to czemu go atakujesz i się śmiejesz? Najpierw patrz na siebie (w tym przypadku chodzi oczywiście o swój zespół) a potem oceniaj innych, zwłaszcza, że jak sam mowisz Clichy'ego nikt za najlepszego nie uważa. To tak jakby ktoś głupi śmiał się z mądrego przynajmniej uważanego za mądrego, ze on jest głupi. Lipna riposta bardzo, ale musiałem coś napisać w obronie Patrice'afieldy pisze:tylko zauważ, ze to Evra jest podobno najlepszy. Ale jak ci to sprawia przjemność ...
PiotRoo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 lut 2008, 15:44
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lut 2008, 15:47
czego nie rozumiesz ?PiotRoo pisze:No to jak jest najlepszy, lub podobno najlepszy to czemu go atakujesz i się śmiejesz?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 02 lut 2008, 15:49
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiotRoo » 02 lut 2008, 15:52
fieldy pisze:Wszedzie dookoła słychac, ze Evra jest najlepszy na swojej pozycji, więc jak nagle gra jak ostatni patałach, to moze najlepszy nie jest ?
No bo właśnie określenie w cudzysłowie do niego pasuje, bez stosowania w tym żadnej ironii. No i nie ukrywam, że również riposta na to co Ty napisałeś po meczu ze Spurs.fieldy pisze:No i skoro Clichy nie jest najlepszy, to dlaczego piszesz o nim "najlepszy" ?
hę ?
PiotRoo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 lut 2008, 16:13
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lut 2008, 16:33
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2008, 16:34
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 02 lut 2008, 16:34
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2008, 16:37
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lut 2008, 16:38
jakim cudem nikt z City nie protestował ?Spalony był dosc wyraźny.
ale z innej strony, w pierwszej połowie w 46 minucie Ireland zagrał piłkę ręką w naszym polu karnym, sedzia puscił grę i Petrov uderzył obok słupka - jakby wpadło, to by uznał.Kamil232 pisze:Zgadza się, Arsenal był lepszy i zasłużył na wygraną, ale bez wątpienia sędzia im nieco pomógł. Gol i w drugiej połowie Petrov sam na sam, nie był na spalonym...był Vasell,
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 02 lut 2008, 16:41
a nie mówiłem, że Ade to napastnik niesamowity? Szybki, silny, niezły drybling, świetna gra głową, zastawianie się(gra tyłem do bramki) mówiłem, że napastnik niemalże kompletny, ale że brakuje skuteczności, a ta przyjdzie z doświadczeniem i przychodzi...;/ pozazdrościć.
John Travolta pisze:Arsenal niby grał lepiej, ale ta bramka ustawiła spotkanie.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiotRoo » 02 lut 2008, 16:43
PiotRoo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio