FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 357

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 maja 2007, 1:45

Tak napewno wyjazd do Egiptu, czy gdzie tam maił jakis wpływ na grę dzisiaj czy w środe.
Wg mnie mial. Moze nie bezposrednia, ale sie na pewno nie przysluzyl. Barcelona po raz kolejny w sezonie zagrala zla druga polowe. Mozna mowic, ze grali na spokoju na dotrzymanie 1-0, ble ble ble, ale po takim blamazu jak z Getafe na pewno chcieli sie zrehabilitowac. A wygladalo na to, ze nogi nie "ciagna". Co wiecej - Wynalazce Rotacji ratuje tylko zmeczenie Ronaldinho i Messiego, bo inaczej moze sobie zapisac te zmiany do notesiku.
Zreszta jezeli przez pol roku plecie sie glupoty o przemeczeniu gwiazd Mundialem, o tym ze Ronaldinho wracal co 3 kolejke bo byl zmeczony, to wyjazdy do Egiptu w najwazniejszym momencie sezonu, kiedy powinno sie lapac kazda chwile na odpoczynek i przygotowywanie sie do najwazniejszych spotkan jest naprawde logiczne. No ale widac Ty tego nie dostrzegasz. Twoja sprawa, mozna sie oszukiwac.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 732

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 maja 2007, 7:15

w Barcelonie glownie brakuje Henka Ten Cate widac ze Rijkard nie jest jeszcze doswiadczonym trenerem. w tamtym sezonie Barca grala rewelacyjnie to nie mial co zmieniac w tym jest gorzej i widac efekty...kto jest teraz asystentem Franka??Neskens??jak tak to ustepuje klasa Henkowi

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 14 maja 2007, 9:45

Jarzinho pisze:Tak napewno wyjazd do Egiptu, czy gdzie tam maił jakis wpływ na grę dzisiaj czy w środe.
nie- nie miał a Barcelona to drużyna robotów uwielbiających wręcz podróże samolotem w środku tygodnia połaczone z czterdziestostopniowym upałem bez wyraznego celu:roll:

jaki był sens tej wyprawy :?: żaden taki sam jak cyrku Galacticos i też wygląda na to że Barcelona czerpie od Pereza najgorsze wzory

pilkarze Blaugrany nie mają sił na 2 połowe meczu co zresztą widać, zamiast lecieć do egiptu powinni sie regenerować w jakimś SPA

Jarzinho pisze:I uważasz, że 2 czy 3 lata temu na treningach pracowali nad kondycja, a teraz nie... Raczej to nie jest możliwe. Kiedyś pamiętam w programie 2X45 bodajże Zieliński mowił, ze gdy obserwował kilka treningów Barcy, bedąc na stażu czy czymś tam to zawodnicy głownie szlifowali taktykę, a trening polegał na rozruchu i mini gierce i tak pewnie jest teraz, ale i tak samo było 2-3 lata temu

nie wiem nie siedze im w szatnii ale w tamtym sezonie Barcelona umiała dograć mecz do końca a nie przestać biegać około 70 min.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 maja 2007, 10:28

Jarzinho piszesz glupoty i tyle:P

Kazdy wyjazd jest meczacy dla zawodnikow nawet taki 4-5h a juz nie mowiac o wyjedzie na inny kontynent.
Co do treningow to chyba waidomo ze forme buduje sie przed sezonem i w dluzszej przerwie w rozgrywkach a potem podczas sezonu ja tylko sie podtrzymuje.
Koncowka sezonu i zbieramy zniwo naszych dzialan. Liga jest slaba jak nigdy i niestety Barca poziomiem od La liga nie odbiega:/]
Proponuje zeby R10 pogral jeszcze w bastepnych 100 reklamach a Barcelona wyjechala na miesiac na turne po Azji i Amerykach zebysmy zarobili na kontrakty i premie dla naszych gwiazd za 6 pucharow

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 maja 2007, 10:44

Tak porazka z Villarrealem, porażka z Getafe, remis z Betisem i ewentualne straty punktów w kolejnych spotkaniach to wszystko wynik wyjazdu na spotkanie z Al Ahly.
To była taka dłuższa podróz ja na spotkanie w LM, tylko same spotkanie było mniej wyczerpujące, a podróz moze tak...

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 14 maja 2007, 10:49

Bienias pisze: Liga jest slaba jak nigdy
dlaczego :shock: La Liga jest arcy ciekawa w tym sezonie m.in dla tego ze mimo ze Real jest liderem to sprawa mistrzostwa jeszcze długo nie bedzie roztrzygnięta

no chyba ze 'silna' La Liga to taka gdzie na 11 kolejek przed końcem wiadomo kto zostanie mistrzem :roll:

Bienias pisze:niestety Barca poziomiem od La liga nie odbiega

no chyba raczej Barcelona zle sobie obliczyła kiedy trafic z formą, kazda druzyna z czołowki miała w tym seoznie moment załamania (Valencia kilka porażek pod rząd, Sevillla również a Real cały aż do meczu z Barceloną na Camp Mou) i każda z tych drużyn sie zdążyła pozbierać

a w drużynie Rijkaarda tak znienawidzony przez kibiców 'kryzys' przyszedł na 8 kolejek przed końcem

kończąc temat wyjazdu do Egiptu to sens on nie miał teżz tego powodu ze na sprzedaży Motty Barcelona by wiecej zarobiła jak na takim wyjezdzie

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 maja 2007, 11:59

vakabayashi pisze:
dlaczego :shock: La Liga jest arcy ciekawa w tym sezonie m.in dla tego ze mimo ze Real jest liderem to sprawa mistrzostwa jeszcze długo nie bedzie roztrzygnięta

no chyba ze 'silna' La Liga to taka gdzie na 11 kolejek przed końcem wiadomo kto zostanie mistrzem :roll:
Ciekawa jest ale poziom niestety nie poszedl w gore. najsilnijesze druzyny nie sa w cale lepsze a jedynie u tzw sredniakow widac zwyzke formy.

A analogicznie do twojej 2 czesci wypowiedzi w takim razie "silna" liga jest
OE :roll:
vakabayashi pisze: no chyba raczej Barcelona zle sobie obliczyła kiedy trafic z formą, kazda druzyna z czołowki miała w tym seoznie moment załamania (Valencia kilka porażek pod rząd, Sevillla również a Real cały aż do meczu z Barceloną na Camp Mou) i każda z tych drużyn sie zdążyła pozbierać

a w drużynie Rijkaarda tak znienawidzony przez kibiców 'kryzys' przyszedł na 8 kolejek przed końcem
Tyle ze FCB przechodzila pare mini kryzysow (o przepraszam wg znawcow Barcelona nie przechodzila w tym sezonie kryzysow) i zalaman formy. Ogolnie wlasnie sie balem koncowki sezonu bo widzac jak Real kiepsko gra a zodbywa punkty balem sie ze zatrybia i beda mocni....

Awatar użytkownika
Trzmień
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trzmień » 14 maja 2007, 12:27

Musze wam powiedziec szczerze i bez zadnych zahamowan - Barca stacza sie na samo dno,nic juz im nie pomoze nawet Carlos Puyol. Przykro mi to mowic ale czas najwyzszy stanac twarz w twarz z prawda. Niestety. To koniec tego zespolu,nadchodza czasy swietnosci Realu Madryt z Beckhamem w skladzie. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 maja 2007, 12:46

Prawde mowiąc sugerując się formą Barcy i jej pozycja w lidze mozna powiedzieć, że liga jest słaba. Każdy widzi jak gra Barca w tym sezonie, a mimo to jest na drugiej pozycji z niewielką stratą do Realu...
To nie przeciwnicy są mocni w tym sezonie, a Barca przecietna :lol:

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 14 maja 2007, 15:16

Trzmień pisze:To koniec tego zespolu,nadchodza czasy swietnosci Realu Madryt z Beckhamem w skladzie. Pozdrawiam

Beckham odszedl do Galaxy :wink: z pewnoscia po jednym nieudanym sezonie Barca stoczy sie na samo dno ale wogole z kim ja dyskutuje...

Szkoda i przykro mi to mowic ale jezeli damy ciala z LaLiga to niestety Ryj odejdzie.. a moim zdaniem to glupie posuniecie bo emu czlowiekowi zawdzieczamy 2 tytuly Laliga z rzedu na dodatek CL Mister pogubil sie po odejsciu TenCate ale ja bym dal mu szanse to siwetny szkoleniowic o ktorego bije sie cala Europa mysle ze przebudowie skladu zacniemy grac lepiej poniewaz obecnie brak nam kreatywnych zawodnikow a niektore pozycje poprostu "zapychamy" niechce sie oklamywac i szczerze mowiac mysle ze Real nieodda mistrzostwa a my Nie wygrama z AM ale kibicem bede do konca i na zawsze
VeB !!
Ostatnio zmieniony 15 maja 2007, 8:59 przez kon2r, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 14 maja 2007, 16:06

Jarzinho pisze:Prawde mowiąc sugerując się formą Barcy i jej pozycja w lidze mozna powiedzieć, że liga jest słaba. Każdy widzi jak gra Barca w tym sezonie, a mimo to jest na drugiej pozycji z niewielką stratą do Realu...
To nie przeciwnicy są mocni w tym sezonie, a Barca przecietna Laughing
To jest najpiękniejsze u większości fanów blaugrany. Jeżeli tylko coś idzie nie tak to ....... liga jest słaba jak nigdy, a mimo to jesteśmy liderem (obecnie wice) itp. itd.
Czy mam rozumieć, że jeżeli Barca grałaby w polskiej lidze i na 14 kolejek przed końcem zapewniał sobie majstra to oznaczałoby to, że nasza liga jest megasupermocna?????
:roll:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 maja 2007, 16:23

assurbanipal pisze:To jest najpiękniejsze u większości fanów blaugrany. Jeżeli tylko coś idzie nie tak to ....... liga jest słaba jak nigdy, a mimo to jesteśmy liderem (obecnie wice) itp. itd.
Czy mam rozumieć, że jeżeli Barca grałaby w polskiej lidze i na 14 kolejek przed końcem zapewniał sobie majstra to oznaczałoby to, że nasza liga jest megasupermocna?????

OK, ok, tylko jesli Barcelona gra słabiej niz w poprzednich dwoch sezonach, to co by było gdyby grała tak samo :?: :arrow: :P

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 14 maja 2007, 16:49

kon2r pisze:mysle ze przebudowie skladu zacniemy grac lepiej poniewaz obecnie brak nam kreatywnych zawodnikow
:shock: :shock: :shock: gosciu nie wiem do czego pijesz ale jesli wy nie macie kreatywnych zawodników to kto ma ? ... majac Ronaldinho Messiego Deco czy chociazby Giulego którzy moga grac wszedzie ... ty mówisz ze wam takowych brakuje ... w takim razie Inter oprócz Figo i Stankovica ( w formie ) nie ma takich graczy ... Barcelonie trzeba nowego trenera bo Rijkard juz nic z nich nie zrobi ... co sie stało z E2 ? dawniej co mecz to brama a teraz ? ... oni juz sie wypalili ... a zeby nie byc tylko jednoroczna druzyna musza zmienic trenera który znów ich wyprowadzi na prosta .... w chwili obecnej daje Realowi 60 % szans na majstra Barcelonie 30 % i Sevilli 10 % ... krolewscy sa teraz w gazie i maja przewage psychologiczna nad Barca bo katalonczycy musza a Real moze ...

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 14 maja 2007, 17:00

zle mnie zrozumiales byc moze ja to zle ujalem aczej ja :oops: chodzilo mi o to ze niektore pozycje mamy obsadzone jakby ktos zatkal diurze plastelina Barca ma kreatywnych zawodnikow chociazby takich jakich powyzej wymianiles chodzlo mi tylko o to zeby zatamowac ta dziure. Ryjka E2 niemozna wywalac po jednym nieudanym sezonie E2 nadal strzela bramki choc brak mu takiej skutecznosci jak sezon temu zreszta caly6 zepsol skutecznoscia nie blyszczy

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 15 maja 2007, 9:04

kuwa Mentor zginal :P
niezle oceny zawodnikom wczoraj zgotowal Sport :o
Messiego to jeszcze zrozumiem choc to i tak przesada poniewaz mimo marnowania pilek od kolegow to byl jednym z najbardziej widocznnych na boisku, Deco tez wystep slaby ale w sumie to dzieki niemu mielismy karnego i tez na 4 raczej niezasluzyl ale z Gio to juz jest przegiecie rozgrywal jedno z najlepszych spotkan w tym sezonie i 4 ? fakt zawinil przy bramkce ale wtedy zaspal caly zespol 5 bez namyslu
MOTM is Iniesta... widoczny niezle gral ladne podania ale on takze zmarnowal 2 setki ehh

Mąż Edyty, Edit:

bym o Kapie zapomniał :lol:
Obrazek

w sumie to jak przegramy mecz z AM to bardzo mozliwe ze bedziemy 3 :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”