FMy - Strona 358

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 20 sty 2007, 18:06

ludzie mam prosbe moze mi ktos napisać jak sie korzysta z FMSaveCleaner bo nie kuma tego programu??
PILNE!!!!!

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 23 sty 2007, 8:10

Oto mój składzik:

===============Ustari==============

=den Borre====Ramos====Pique====Marcelo=

=================================

==Ronaldo===Carrick===Fernandes==Nani====

=========Rooney======Rossi==========

Jak widać gram Man Utd :) i niezgadzam sie z poprzednikiem ze Manuel Fernandes sie nienadaje... u mnie gra jak z nut :) to poprostu zależy od jego potencjału jaki mu gra chyba wylosuje :D bo nieraz gra świetnie a w innych grach cieniuje :)
Jeśli ktoś gra skrzydłami to kupcie sobie Naniego i Maxi Rodrigueza naprawde swietnie pogrywają :P a potem na nich można bardzo dużo zarobić. Po okienku trasnferowym ewentualne wzmocnienia wpisze lecz ich nieprzewiduje :P po 4 sezonach 4 LM i 4 Premiership ^^ niestety w pucharach krajowych już tak ładnie nie ma i chyba tylko raz wygrałem Puchar Anglii :P

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 25 sty 2007, 17:23

THEMANIEK pisze:===============Ustari==============

=den Borre====Ramos====Pique====Marcelo=

==Ronaldo===Carrick===Fernandes==Nani====

=========Rooney======Rossi==========

A jaką masz ławke rezerwowych? Polecam Nengomashe na DP i Costila.Też gram Manu i spisują się fantastycznie. Masz rozpisany dla nich trening czy ogólnym lecisz?

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 25 sty 2007, 19:05

Bramkarze: Ustari,Howard,Reinmann(pojawił się)
Obrona:Vidić,Pique,Rafinha,den Borre,Tylor,Ramos,Djourou,Marcelo,Traore
Pomoc:Fernandes,Carrick,Nani,Ronaldo,Sahin,Denilson,Fletcher,Eikrem,Walcott,Evans
Atak:Saha,Rooney,Higuain,Rossi,Brandy,Galbraith

masz cały mój skład :). Moim jedynym marzeniem jest sprowadzenie Richardsa do mnie :) i mam wymiataczy :D

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 27 sty 2007, 5:40

gikerek pisze:ludzie mam prosbe moze mi ktos napisać jak sie korzysta z FMSaveCleaner bo nie kuma tego programu??
PILNE!!!!!
PONAWIAM PROSE
NIECH MI KTOS POMOZE

Zaporano
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaporano » 27 sty 2007, 13:40

-------------------------Piekutowski-----------------------
----Nowotczynski--Hernani-Anderson Silva-Truszynski----
------------------------Nikitovic-----------------------
-----Hleb------------------------------Garguła----------
------------------------Chanko------------------------
-----------Gottwald---------------Hinlica---------------
Ławka:
Banaszynski(Dobry do kupienia za ok 80tys zł)
Trałka(B.Dobry do kupienia za ok 400tys. zł)
Leandro(Dobry do sciagniecia za free po 2 sezonie)
Wisniewski(Dosc dobry ok.140tys zł z Lechii Gdansk)
Gruzel(20 wykonczenie , za darmo od poczatku gry)
Grodzicki(Dobry ok. 80 tys. z GKS BOT Bełchatow)
Grzelak(Dobry. Ale juz chce odejsc do sciagniecie od przerwy zimowej w 2 sezonie)
Skład:
Piekutowski(do sciagniecia za darmo w 2 sezonie)
Hernani( Czysci itd. 1,5mln zł)
Truszynski(moze grac na kilku pozycjach, Cena:10 tys zł z Zawiszy2)
Hleb(2 mlnzł z MTZ-Ripo)
Chanko(Stary ale dobry )
Hinlica(Młody i całkiem interesujacy 140tys zł z Nitra)
Gottwald(Strzela b.duzo bramek w ostatnim sezonie strzelil 42 gola Cena: 4mln zł)

Mam sezon 08/09 i idzie mi całkiem całkiem tylko duzo wynikow mam po 1:0 , no ale jakos idzie .

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 sty 2007, 21:00

Ja polecam Ronaldinho i Drogbę, wymiatają jak mao kto :wink:

PS Ma ktoś FM 2007 i mógłby mi podac link do tej gry na priva :?: :pray:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 28 sty 2007, 22:07

Yukasz polecasz, a gry nie masz :P :>
Ja tam narazie gram w starego FMa (2006), AZ Alkmaar i jak ktoś chce talenty jakie wyłowiłem to podam, tylko poproście :P

Awatar użytkownika
adezo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adezo » 28 sty 2007, 22:58

POdaj coś mi. Tylko gram Celtikiem więc aby budżetu starczyło

marcin778
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin778 » 29 sty 2007, 20:48

Ja gram 2 sezon Portsmouth. W pierwszym sezonie 11miejsce czyli nie bylo złe. W 2 idzie mi znacznie lepiej. Na połmetku zajmuje 5 miejsce.
Oto skład:

David James
Borre. Taylor, Tal Ben-Haim, Marcelo
LuaLua, Nakamura, Manuel Fernandes, Montolivo
Higuain . Albert Luque

Rezerwa
Erick Delgado,
Finnan,
Nengomashe
Adu
Krajcar
Andres Guardado
Matusiak

Mam tylko jeden problem. Mianowice moi napastnicy. Skutecznosc jest tragiczna. Jedynie Luque gra przyzwoicie. Higuain i Matusiak oceny 5-6 zadko 7. Polecie mi kogos dobrego ale nie za drogiego.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 sty 2007, 20:58

adezo pisze:POdaj coś mi. Tylko gram Celtikiem więc aby budżetu starczyło
powiedz który sezon to bedzie łatwiej mi powiedzieć kogo możesz wyciągnąć za darmo :wink:
a tak uniwersalnie to:
Apula Bete - z jakiegoś armeńskiego klubu za 100 tys do wyciągnięcia, broni bardzo dobrze
Buijs- z Groningen, świetny prawy obrońca
Kleiman- świetny lewy obrońca, jednak zapewne bedzie tylko u tych co grają ligą holenderską, bo jest wychowankiem AZ
Jonathan De Guzman- świetny, może grać wszędzie w pomocy i jeszcze na ataku, do wzięcia za 2 mln funtów
Samaras- genialny napastnik, gra świetnie, zdobywa mnóstwo bramek, po 1 sezonie za darmo do wzięcia
Eddie Gaven- świetny prawoskrzydłowy, może występowac jeszcze na ataku i jako środkowy pomocnik
Adil Ramzi- może grać wszędzie w pomocy, co prawda ma chyba 26 czy 27 lat ale i tak polecam bo gra świetnie
Avalos- u mnie gra w Ajax'ie i jest ich najlepszym napastnikiem, do wzięcia za 200 tys funtów
Vlaar- swietny obrońca, nic tylko brać, nie powiem za ile do wzięcia bo go nie sprzedałem :P
Kallstrom- swietny ofensywny pomocnik, nic tylko brac, do wyciagniecia za 5 mln

Awatar użytkownika
kristoferHSV
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kristoferHSV » 29 sty 2007, 22:07

Mam pare pytań ostatnio pykam w FMa 2006 zacząłem grać Rep. polski i np. jeśli chcę aby polskie obywatelstwo dostał jakiś piłkarz z zagranicy który niegra w polsce to ile trzeba czekać bo niby jest do wyboru 1 ,3 ,6 miesięcy i rok i bezterminowo i jakie musi warunki spełniać aby dostać obywatelstwo .
kurza mnie fakt ze trzeba czekać tak długo jak są ustalane wyniki meczy ligowych i ligi mistrzów można to jakoś wyłączyć ?

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 30 sty 2007, 9:47

Ja jakies dwa tygodnie temu zaczolem sobie grac Newcastle (ilez mozna wygrywac z rzedu LM Bayernem 8)) noi po pierwszym sezonie 5 miejsce czyli niezle, w UEFA odpadlem w cwiercfinale z Sevilla wiec i o nowy kontrakt z klubem nie bylo ciezko :P a i reprezentacja Australii sie zglosila po mnie wiec nie moglem odmowic :P aha finanse - dramat :? na poczatku gry dostalem 260 tys euro na transfery :shock: do tego dochodzi wielo miesieczna kontuzja Owena juz na starcie wiec kolorowo nie jest :P ale po sezonie sprzedalm Emre bo gral slabizne jakich malo i kupilem Kallstroma ktorego kolega Akarin poleca ;) nie wiem jak u innych ale u mnie w nowym sezonie gral prze slabo :? 7 to byl jego szczyt mozliwosci w porywach 8 :? po pierwszej czesci drugiego sezonu w pierwszej 4 ale pozniej chyba sie na mnie podopieczni obrazili i grali kiche :? skonczylo sie 15 miejscem i say goodbye Newcastle :P na szczescie zostaly mi jeszcze Kangury z ktorymi gram do tej pory i nie narzekam 8) do MS sie zakwalifikowalem, Asian Cup wygralem, tylko w Pucharze Konfederacji mi nie poszlo ale co tam czekam teraz na MS noi oczywiscie szukam jakiegos klubiku :P

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 30 sty 2007, 17:17

spyrczak pisze:ale po sezonie sprzedalm Emre bo gral slabizne jakich malo i kupilem Kallstroma ktorego kolega Akarin poleca nie wiem jak u innych ale u mnie w nowym sezonie gral prze slabo 7 to byl jego szczyt mozliwosci w porywach 8
u mnie wymiatał aż miło, jak grałem 7 sezonów Rennes to był zawsze podstawowym zawodnikiem i grał jak z nut, czasami zdzarzaly mu się wpadki, ale to żadko. Czy aby na pewno go dobrze usatwiłeś na boisku :?: :P
Zawsze parę bramek i asyst w sezonie miał tk mniej więcej po 5-10 kazdego. W AZ załapał na początku dwie długie kontuzje więc dopiero pod koniec sezonu mogłem z niego skorzystac i grał dość dobrze. Widac może nie do końca dobrze się zaaklimatyzował i w drugim sezonie powinien wrócić już do swojego stałego bardzo dobrego poziomu gry. Ale to już chyba nie Twoje zmartwienie, no chyba, że Cię znów zatrudnią :P

marcin778
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin778 » 31 sty 2007, 19:32

Może mi ktos polecic jakiegos dobrego napastnika do Portsmouth. Cena do 7mln.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”