Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 358

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 02 lut 2008, 20:23

fieldy pisze:Arsenal wrócił na pozycję lidera i to dziś jest najwazniejsze.

Lepiej teraz niz na koniec: P

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 02 lut 2008, 20:26

John Travolta pisze:Lepiej teraz niz na koniec: P

Rok też kończyliśmy na fotelu lidera. 8) A powiedzenie chyba znasz.

Z taką grą jak dzisiaj to nie macie szans na Mistrza, narazie to Ty lepiej o tym nie myśl tylko zajmij się Lyonem.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 lut 2008, 1:05

Hanni pisze:Z taką grą jak dzisiaj to nie macie szans na Mistrza, narazie to Ty lepiej o tym nie myśl tylko zajmij się Lyonem.
Haha. Zabawna postawa. Ja mogę napisać, że z taką grą jak w meczu z Portsmouth nie macie szans na mistrza. A np. Tottenham z taką grą jak dzisiaj ma szanse na mistrza. Ale jakie to ma znaczenie? Rozgrywa się w sezonie 38 spotkań. I wróżenie przebiegu dalszego sezonu na podstawie jednego gorszego meczu nie jest zbyt mądre.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 lut 2008, 1:52

Zgadzam sie jednak, ze bez Ronaldo gra United mogłaby wyglądac zupełnie inaczej.
ameryke odkryłeś...w każdym zespole jest gwiazda u was cesc albo ade...w milanie Kaka, w Barcie Messi...logiczne, że Ci goście robią rożnice. Ale pisanie, że jak ten czy ten zagra słabo to dlatego cała drużyna gra słabo jest śmieszne.

Z taką grą jak dzisiaj to nie macie szans na Mistrza, narazie to Ty lepiej o tym nie myśl tylko zajmij się Lyonem.
człowieku, wpadłeś tutaj na forum i gadasz głupotę za głupotą. Z taką grą jak z Birmingham nie macie szans na mistrz, z taką grą jak na wyjeździe z Boro nie macie szans na mistrza. Chcesz się licytować? każdemu zespołowi zdarzają sie wpadki. A tak odchodzą od tego tematu, to Spurs to świetny zespół, który z każdym tygodniem prezentuje sie lepiej i będzie sie prezentował, wzmocnili obrone jest w końcu swietny menadżer i widać efekty, także strata punktów tam to nie tragedia. No ale licytujemy sie dalej ile to wy ostatnio dostaliście na White Hart Lane? masz rację z taką grą to nie macie co szukać w Premiership :lol:

PS. W tym sezonie mamy nieco pecha. Kiedy City było w gazie my z nimi graliśmy wówczas na wyjeździe...a wy teraz jak już sa dużo słabsi jak na początku, czy np. Elano już tak nie błyszczy. To samo Koguty, wy z nimi graliście na wyjeździe kiedy był Jol i całkiem inny zespół, a my teraz jak już jest Ramos, doszli obrońcy i prezentują się świetnie w ostatnich tygodniach. No ale cóż bywa :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 lut 2008, 2:00

Nie zgodzę się że gra Milanu opiera się tylko i wyłącznie na Kace.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 lut 2008, 2:11

Oczywiście, ze masz racje. Gra Milanu nie opiera się tylko na Kace, gra Barcelony nie tylko na Messim, a gra Manchesteru United nie tylko na Ronaldo i Hanii po prostu pisze bzdury

George Jung
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 03 lut 2008, 7:54

niestety miałem mozliwosc obejrzec tylko pierwsza polowa. swiet

Kod: Zaznacz cały

na połówka w naszym wykonaniu, pressing , duzo ruchu w ataku , wymiennosc funkcji. martwi mnie tylko średnia gra Cesca i Hleba - generalnie jest tak juz jakiś czas i obawiam sie ze na poczatku sezonu byli w życiowej formie do której juz nie wróca przez długi czas. 

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 03 lut 2008, 10:36

Kamil232 pisze: ile to wy ostatnio dostaliście na White Hart Lane? masz rację z taką grą to nie macie co szukać w Premiership
Teraz sobie zobacz jak wyglądała wyjściowa jedenastka na ten mecz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lut 2008, 11:40

George Jung mnie gra Cesca nie martwi, powiem wiecej - jestem zadowolony z tego jak gra. To nie jest typ gracza, który w kazdym meczu błyszczy i mija po kilku zawodników, wiec moze nawet jak zagra dobry mecz [efektywnie, ale nie efektownie] - już niektórzy tego nie doceniają.

Hleb miał udział przy bramkach. Cesc zaliczył asyste, przy 2 golu Ade. Także w meczu z Newcastle zaliczył asyste i strzelił gola. Także wcześniej asystował. Chyba tylko Ashley Young ma wiecej asyst niż Cesc [albo porównywalnie, nie pamiętam dokładnie]. Cesc nie musi "błyszczeć" w meczu, aby dać coś drużynie.
Wczoraj próbował z dystansu uderzać, uderzał niecelnie, ale coś robił - nie tracił piłki, środek pola funkcjonował dość dobrze. A trzeba pamiętać, ze gralismy z City na ich terenie - to ich pierwsza porażka w tym sezonie u siebie. Jakby nie głupi indywidualny błąd Gaela - to wygralibyśmy do zera.

Awatar użytkownika
joedoe
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 03 lut 2008, 14:23

A mi niestety nie udało się obejrzeć meczu za późno wróciłem, jedynie na MU się załapałem. Cieszy wynik i to, że Ade w takim gazie. Szkoda troszkę tego remisu Manchesteru. Tottenham strasznie frajersko zagrał tą końcówkę o Keanie już nie będe nawet wspominał:). Bałem się tego meczu bo MC do słabiaków nie należą. Może ktoś napisać jak się Diaby spisywał?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lut 2008, 14:27

joedoe pisze:Może ktoś napisać jak się Diaby spisywał?
Zdania są podzielone, jedni twierdzą, ze zagrał swietnie - ja uważam, ze stać go na duzo lepiej. Znów miał kilka strat. Co prawda później walczył i odzyskiwał piłkę, no ale mimo wszystko za dużo czasem tych dryblingów. Jednak nie było jakoś bardzo słabo. Po prostu oczekuje od niego wiecej.
Gdyby grał Tomas na jego pozycji - pewnie gra wyglądałaby lepiej.

http://www.people.co.uk/sport/football/ ... _page.html
guru pewnie się ucieszysz z tego newsa :p

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lut 2008, 19:26

Guru sie chyba nie ucieszył :]
No nic - moze nie widział. Ba - na pewno nie widział, bo na pewno by to skomentował.

Dość sporo plotek się pojawia ostatnimi czasy o ... letnich transferach.
Coraz częsciej pojawiają sie informacje [na róznych portalach] o tym, ze Barca chce Hleba.

Podobno z Newcastle chce odejść N'Zogbia - nie obraziłbym się gdyby zasilił nasze szeregi. Przydałby się, bo Diaby na skrzydle mi się nie widzi.

Przed chwilą przeczytałem kolejne 2 informacje [pewnie to i tak wszystko plotki]. Palladino z Juve miałby przyjść, a odejść ma Vincent van den Berg.
Ponoć Palladino też nie jest do końca zadowolony. Ktoś coś wie na ten temat ?

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 05 lut 2008, 20:10

fieldy pisze:Coraz częsciej pojawiają sie informacje [na róznych portalach] o tym, ze Barca chce Hleba.
Nawet ostatnio na Mundo był o tym news. Jak ktoś chce poczytać to proszę: http://www.fcbarca.com/index.php?goto=kom&news=20852

Jestem ogólnie ciekaw czy ten transfer jest możliwy do zrealizowania. Barcelona szuka zawodnika do środka pola i na pewno jakiegoś kupi tylko czy akurat Hleba to się okaże :)

fieldy pisze:Ponoć Palladino też nie jest do końca zadowolony. Ktoś coś wie na ten temat ?
Coś czytałem, że za mało gra w Juve i jest z tego powodu mocno niezadowolony.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 lut 2008, 20:13

Palladino? Dziękuję, postoję :P . Po pierwsze- za młodego Włocha musielibyśmy wyłożyć zapewne kwotę oscylującą w granicach 10-ciu, a być może nawet więcej, baniek, a za takie pieniądze można sprowadzić chociażby Van Der Vaarta, który w lecie będzie do wyjęcia za naprawdę śmieszne pieniądze. Po drugie- Włosi w Premiership. Reprezentanci Azzurich nigdy sobie dobrze nie radzili w angielskich warunkach i nie ma co ryzykować kolejnego niewypału. Po trzecie- Palladino jest nam po prostu zbędny :P .

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 05 lut 2008, 22:42

fieldy pisze:Guru sie chyba nie ucieszył Krzywy
No nic - moze nie widział. Ba - na pewno nie widział, bo na pewno by to skomentował.

Widziałem to tylko na tribal dlatego podszedłem do tej sprawy z dystansem. :P
fieldy pisze:Podobno z Newcastle chce odejść N'Zogbia - nie obraziłbym się gdyby zasilił nasze szeregi. Przydałby się, bo Diaby na skrzydle mi się nie widzi.
Jak Charles chce odejść, to brać! Wenger był nim zainteresowany i na pewno o niego powalczy. Bardzo by chciał tego transferu. IMO lewa flanka potrzebuje wzmocnienia i N'Zogbia byłby idealnym wzmocnieniem. W razie kontuzji Clichy mógłby grać na lewej obronie, bo Traore jeszcze brakuje ogrania. Rosicky gra w kratkę i N'Zogbia grałby na skrzydle.
fieldy pisze:Palladino
:|

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”