Martinho pisze:czeher nie wiem jak ty ale ja Prokomu w Eurolidze to w zyciu nie zagram.
Oby Dynamo wygralo...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 sty 2007, 21:18
Martinho pisze:czeher nie wiem jak ty ale ja Prokomu w Eurolidze to w zyciu nie zagram.
Oby Dynamo wygralo...
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 sty 2007, 21:37
W tym sezonie to juz napewnoMartinho pisze:czeher nie wiem jak ty ale ja Prokomu w Eurolidze to w zyciu nie zagram.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 sty 2007, 21:56
Prokom wygrał 72:61 i zabrakło mi 1 pkt, dogrywka przy typie na handicap miała kurs chyba 16Yukasz pisze:Prokom (-11)
Jako single których nie stawiam, zobaczymy czy bym wygrałYukasz pisze:Boston - Pittsbourgh 2 oraz New Jersey - Tampa Bay 1
A co gazet nie czytasz, TVN24 nie oglądaszcloner pisze:Think co sie stao Question Think
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 sty 2007, 22:02
Obawiam sie, ze ze jutrzejszej prasy jeszcze nikt z forum nie mial. A TVN24 nie posiadam.A co gazet nie czytasz, TVN24 nie oglądasz
NHL powiadaszBoston - Pittsbourgh 2 oraz New Jersey - Tampa Bay 1
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 sty 2007, 22:16
Nie narzekajYukasz pisze:Do TOP16 chyba trzeba sobie odpuścic euroligę Twisted Evil Jedne drużyny mające zapewniony awans walczą inne dostają lanie od tych którym na zwycięstwie zależy... bądź tu mądry i wytypuj zwycięzcę Rolling Eyes Chyba rzut moneta w takim przypadku byłby najlepszy Evil or Very Mad
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 sty 2007, 23:50
Taaaczeher pisze:Nie narzekaj Exclamation Przerciez teraz najlepszy okres - tak jak w pilce pod koniec sezonu Exclamation
A jakiego kursu się tu spodziewaszTau Ceramica Vitoria - Prokom Trefl Sopot 1
Idąc twoim tokiem myślenia można jeszcze zagrac Cibona Zagrzeb - Joventut Badalona 1. Cibona walczy o awans a Jovetut nie i nie powinien się specjalnie mobilizowac co pokazał dziś u siebie przegrywajac z Lottomaticą.czeher pisze:nne grupy Badziewie
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 18 sty 2007, 23:51
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 sty 2007, 0:14
pfff, moze wezna pod uwage to ze TAU nie musi tego wygrac a jak nie to HANDICUP MackuYukasz pisze:A jakiego kursu się tu spodziewasz Question Niższego niz 1,05 rzeczywiście raczej nie będzie Rolling Eyes No chyba że pierwszy raz w historii 1,0 Razz
No i przeciez przegrali 11pktYukasz pisze:Koeln przed dzisiejszym meczem też Rolling Eyes
faktycznie Cibone mozna puscic chociaz jakos mnie ten mecz nie przekonuje jak ClimamioYukasz pisze:Idąc twoim tokiem myślenia można jeszcze zagrac Cibona Zagrzeb - Joventut Badalona 1.
Valencia tego nie wygrafranz pisze:San Sebastian- Valencia 2 (2.10)
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 sty 2007, 0:46
A chodzi o to że mieli dostac ostro w pupę a ja miałem wygracczeher pisze:No i przeciez przegrali 11pkt Exclamation Wiec o co chodzi Laughing Laughing Laughing
Zakochałeś się w tym Climamiofaktycznie Cibone mozna puscic chociaz jakos mnie ten mecz nie przekonuje jak Climamio Twisted Evil
Jak Kijek przemówi przed meczem to spotkanie przegrają pewnie jeszcze w szatni a jak zamilknie to mogą zagrac lepiej niz dziśczeher pisze:pfff, moze wezna pod uwage to ze TAU nie musi tego wygrac a jak nie to HANDICUP Macku Exclamation Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 sty 2007, 7:19
New Jersey - Tampa 2-2cloner pisze:New Jersey - Tampa x
Boston - Pittsbourgh 1x
Ja dzis polecam Nashville - Columbus 1
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 19 sty 2007, 14:07
Rangiz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 19 sty 2007, 15:00
Rangiz pisze:Z drugiej strony to mecz juz dawno powinien sie skończyć... nie wime ktoś czemu nie ma jeszcze wyniku
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 19 sty 2007, 15:38
Wiem normalnie powienien sie dzisiaj skończyć ale przełożyli na jutroBartekTS pisze:Rangiz pisze:Z drugiej strony to mecz juz dawno powinien sie skończyć... nie wime ktoś czemu nie ma jeszcze wyniku
Ten mecz jest jutro dlatego sie nie mógł skończyc
Rangiz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 19 sty 2007, 22:14
Rangiz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 sty 2007, 1:56
Przynajmniej dobrze wytypowałem zwycięzcę I kwartycloner pisze:New Jersey - Tampa 2-2 Fajka
Boston - Pittsbourgh 4-4 Fajka
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio