FMy - Strona 37

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 25 lut 2005, 19:40

Gram Austria Wieden i potrzebuje napastnika, mam 20 mln zl. Najlepiej mlodego.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 25 lut 2005, 20:03

Colin John - Holender (Fulham)
Daniel Fredheim Holm - Norweg (Valarenga)
Nelson Haedo Valdez - Paragwajczyk (Werder)
Robinho - Brazylijczyk (Santos)
Dagoberto - Brazylijczyk (Atletico Paranense)
Marcelinho - Brazylijczyk (Geremio)

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 lut 2005, 20:38

Ja juz dawno nie gralem w FM, chyba ze 2 tyg przerwy sobie zrobilem, gram Villarreal i po rundzie jesiennej jestem na 4 miejscu i mam 5 punktów straty do Atletico Madryt, gram taktyką 4-5-1. Jeżeli chodzi o napastnika to bardzo polecam Freda, w jednym meczu w 14 min hat-tricka strzelił i to byl jego pierwszy mecz!! Później przedstawie wam moj sklad, ale nie mam zbyt duzo kasy na transfery :?

FC Bayern forever number one

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 25 lut 2005, 21:54

Ja gram Auxerre 2. sezon i mam narazie taki skład:

==============Benjani======Robinho=================
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
===================Kranjcar======================
====Akale============Tainio============Karagounis====
==Jaures======Bolf=============Głowacki=========Billy==
====================Cool========================

Na rezerwie mam:
Kasper Schmeichel (Br)
Mignot (O LŚ)
Radet (O PŚ)
Chesnauskis (OP L) Wymiata!!
Krzysztof Bąk (OP PŚ)
Vassiriki Abou Diaby (OP/N LŚ) Wymiata!!
Luis Alberto (OP/N Ś)

Szukam jakiegoś porządnego prawego pomocnika na miarę Bonaventue Kalou. Jego sprzedałem za 13mln € do Monaco i nie mogę nikogo tak dobrego na jego miejsce znaleźć. KAragounis gra mało efektownie i efektywnie. POMOCY!!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 lut 2005, 22:05

Jako prawego pomocnika polecam Rubena Ariela Olivere z Juventusu. U mnie sprawdza się wyśmienicie. Poniżej 8 mi nie spadł, a 9 i 10 to dla niego norma. Pozatym jest uniwersalnym pomocnikiem ponieważ może grać na lewej, prawej lub środku pomocy podobnie jak Kapo, k tóry też jest znakomity.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 25 lut 2005, 22:11

Salamon Kalou polecam młody i brat Bonaventure :wink:

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

..

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 25 lut 2005, 22:15

Ale ja potrzebuje takiego trochę tańszego i ze słabszego klubu, bo Juve za takiego zawodnika kupe kasy będzie chciało. Miałem 15mln € budrzetu ale wszystko poszło na Robinho, ale jak odzyskam kase z transferu (zostało mi 7 mln do odrobienia) to dadzą na nowo jakiś budrzet. a jeżeli nie do sprzedam Karagounisa to będę miał z 3mln. Kogo innego proponujecie??

yazzid1991
Skład B
Skład B

yoooooooooooooooo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 25 lut 2005, 22:16

Fm to świetnia gra. Nie moge juz sie doczekac cm 04/05 :D .Szczerze polecam wam macieja zurawskiego swietny zawdonik.a gdy macie jakies słabsze zespoły to najlepszy w ataku jest Benjamin Imeh.Polecam!!

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Re: .

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 25 lut 2005, 22:38

Rom$on pisze:Szukam jakiegoś porządnego prawego pomocnika na miarę Bonaventue Kalou. Jego sprzedałem za 13mln € do Monaco i nie mogę nikogo tak dobrego na jego miejsce znaleźć. KAragounis gra mało efektownie i efektywnie. POMOCY!!
Nie wiem czy się sprawdzi w większym klubie - Marcel Majoros, Słowak, 24 lata, OP PLŚ, kupiłem go do Derby w styczniu 2005 (oczywiście czas w grze) za 375 tys. euro z PSV. Obecnie średnią ma około 8 i jest wart 2,8 mln. Tak jak mówię - nie wiem czy poradzi sobie w większym klubie ale możesz spróbować. A tak oprócz niego to przyszedł mi do głowy Marco Marchionni z Parmy, Ebi Smolarek :wink: albo Javier Araujo.
Najlepiej zapuść wyszukiwarkę na prawego pomocnika (ofensywnego?) z kończącym się kontraktem. Tak najłatwiej kogos znaleźć.

Awatar użytkownika
dehamo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dehamo » 25 lut 2005, 22:56

Znakomitym napastnikiem jest MAXI LOPEZ on gra w grze j jakims klugie brazylijskim albo aregetńskim. Ci co widzieli mecz Barcelona - Chealse wiedzą oczym muwie. Ten many w 5 minut strzelił bramke i astystował. Ja go kupiłem do Realu Madryt za ooło 40 mln złotych.Teraz on gra w rezerwach bo niejest z Uni Europejskiej i niemam miejsca w 1 Składzie ale w Rezerwach Realu (Gram w 2 lidze bo awansowałemz 3) i ten many jest warty 65 mln złotych. :D Polecam też Mirka Szymkowiaka. W przerwie letniej Atletico Madrid chcialo go kupić za 35 mln Złotych. Niemuwiąc już o Marku Babiciu za którego Barcelona chciała dać 220 mln + 2-óch piłkarzy ale tom kase w 24 mieśięcznych ratah więc sie niezgodziłem :?

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 25 lut 2005, 23:11

człowieku więcej błędów niemogłes zrobić :roll:

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 25 lut 2005, 23:41

Ja gram Aston Villa jestem w polowie 2 sezony mam 6 stycznia 2006 :)

Sklad: 4-2-3-1

--------------------------- C.Cudicini --------------------------

G.Barry ------- L.Ridgewell ------- M.Laursen ------ E.Pope

----------- E.Djemba Djemba ----- L.Hendrie----------------

S.Murray -------------- T.Hitzlsperger ------------- M.Santana

--------------------------- J.P.Angel ---------------------------

Rezerwa:
:arrow: M.Alumunia BR
:arrow: M.Deanley OPŚ
:arrow: J.Samuel OL
:arrow: W.Morgan OŚ
:arrow: U.de la Cruz O/DPP
:arrow: M.Berson DPŚ
:arrow: G.McDonald PŚ
:arrow: J.Pennant OPP
:arrow: A.Mahon OPL
:arrow: D.Fredheim Holm NŚ
:arrow: N.Hunt WNŚ
:arrow: A.Johnson WNŚ

BR Cudicini kupilem go za €7 mln. gra bardzo dobrze lepiej niz Sorensen ktorego sprzedalem do Bayeru Leverkusen za €5 mln.

BR Alumunia nie wiem jeszcze jak gra kupilem go jako drugi bo Postma fatalny bramkarz szmata za szmata siedzi w rezerwach... €2 mln. Arsenal

OPŚ Deanley dobry zmiennik :wink:

OPŚ Pope doświadczony bardzo dobry obronca €1.5 mln. z MetroStars

OL Samuel dobry lewy obronca i tyle

OŚ Laursen dobrze gra glowa czasem ma wpadki ale ogolem jest ok

OŚ Morgan niedawno przyszedl do mnie za €1.8 mln. z Nottm Forest piewszy mecz zagral bardzo dobrze

OŚ Ridgewell rewelacyjny mlody obronca nie pozwala grac takim gwaizdom jak Rooney czy Cisse same 8 i 9 :wink:

O/DPP de la Cruz pierwszy sezon gral ale teraz grzeje lawe solidny ale slabo gra glowa i ma problemy z kryciem przy stalych fragmentach gry

O/PL Barry swietny obroca i pomocnik na tych dwoch pozycjach gra swietnie :)

DPŚ Berson grzeje lawke ale jak wejdzie to gra na dobrym poziomie

DPŚ Djemba Djemba bardzo dobry strzela duzo bramek jak na defensywnego pomocnika

PPŚ Hendrie nawet dobry solidny moze byc

PŚ Hitzlsperger dobry rozgrywajacy atomowe udezenie

PŚ McDonald kupilem go z Kilmarnocku za €220 tys. bylo warto powoli wchodzi do pierwszego skladu :wink:

OPP Pennant nie wiem jak gra kupilem go w przerwie za €3.6 mln. z Arsenalu zimowej bo Solano nie przedluzyl ze mna kontraktu i ma kontuzje do konca sezonu

OPPL Santana swietny gracz moze grac na dwoch skrzydlach polecam po sezonie przeszedl do mnie za free z Palermo

OPL Mahon bardzo dobry same 8 oczywiscie jak gra przyszedl do mnie z Wigan za €2.5 mln.

OPL Murray moja gwiazda gra rewelacyjnie nie spada ponizej 8 same 9 i 10 chca go juz najlepsze kluby premiership przeszedl do mnie za €650 tys. z Kilmarnocku polecam goraca swietny lewy pomocnik

NŚ Fredheim Holm mlody szybko sie rozwijajacy sie zawodnik naprawde bardzo dobry mlody zawodnik kupilem go z Valarengi za €2 mln.

WNŚ Angel krol strzelcow pierwszego sezonu wyborowy strzelec poleca tylko drogi :D

WNŚ Hunt dobry zawodnik moze byc.. Durfenmilne €450 tys. teraz €7.25 mln.

WNŚ Johnson malo bramek duzo asyst przyszedl zCrystal Palace jak spadlo to go kupilem za €2.3 mln.

Sprzedani pilkarze:
Vassell do Birmingham za €1.5 mln
Voronin do Benficy za €4 mln. kupilem go wczesniej za free :wink:
McCann do Crystal Palace za €2.5 mln.
Mellbergo do Sevilli za €6 mln.
Vanden Borre do Lazio za free mial klopotyz aklimatyzacja :evil:

Na poczatku mialem budzet €7.25 mln. obecnie mam €63.83 mln i gram jeszcze w UFEA i kasa moze przybedzie jeszcze i za konec sezonu

w pierwszym sezonie 10 miejsce nie moglem ustawic odpowiedniej taktyki ale zdolalem zdobyc Puchar Ligi i w ten sposob zagralem se w UEFA obecnie zajmuje 5 miejsce trace 1 pkt do Evertonu a przed Evertonem jest jeszcze na 3 Arsenal 2 Man UTD 1 Chelsea :wink:

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 26 lut 2005, 8:19

nie wiem, moze ja jestem jakis dziwny ale ja sie zbytnio tymi problemami z aklimatyzacja nie przejmuje

jak taka dostaje wiadomosc to trudno i tak gracz gra jesli nie mam lepszego na jego pozycje (jak ma slabe noty to nie gra, ale tak to ma kazdy umnie)
a po jakims czasie szybciej lub wolniej ucza sie jezyka i problemy znikaja
jeszcze nigdy tak nie mialem ze sie kogos pozbylem bo mu sie w kraju jakims nie podobalo, a przynajmniej tylko dlatego. Dl€zej niż rok jeszcze się nie spotkalem zeby trzeba bylo czekac - zwykle jest dobrze po 3-5 miesiącach.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 26 lut 2005, 9:02

a umnie nie wiem czemu kupoiłem paru zawodników i 3 z nich ma czerwone strzałki (Crespo, Biscan, i ktos jeszcze) crespo w ostatnich dwóch sparingach dostał noty po 10 i ciągle ma czerwone...

i jeszcze wkurza mnie to jak jacyś ciency 18-19 latkowie w rezerwach buntują się żeby grać w pierwszym składzie.. i nieprzychodza na treningi.. najbardziej lubię dawać wstrzymanie pensji :twisted:

Awatar użytkownika
dehamo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dehamo » 26 lut 2005, 9:44

Polećcie jakiegoś bramkarza dobrego. Gram Realem.Mam Casilliasa ale on jest jakiś głupi a na Buffona mnie niestać :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”