F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 37

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 lut 2005, 1:33

Tomusmc pisze:Ale masz się czym chwalić! Ciesz się, że Admin tego nie widział! Albo jeszcze zobaczy :twisted: po co dajesz ludziom (np. mi) więcej roboty? musimy czytać takie głupie newsy jak twój! Myślisz, że nie mamy co robić? zastanów się czasami!
admin?? a co bylo w tym tekscie takiego, zeby mnie straszyc adminem?! z ta robota to nie przesadzaj, normalny news tylko troche stronniczy. przeczytanie tego zajmuje parenascie sekund. nie uwazam, ze news byl glupi, tylko, jak juz, to stronniczy. moze masz racje, bylem prawie pewny ze nie zostanie przyjety i moglem oszczedzic wam troche czasu, ale nie przesadzaj. nikomu krzywdy nie zrobilem, zeby mnie pietnowac i straszyc adminem!!! osobiscie uwazam, ze tekst jest zabawny.
figo11 pisze:Zawdi świetny tekst naperawde zazdroszcze Ci poczucia humoru...
dzieki

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 lut 2005, 2:25

To ja moze wypowiem sie jak neutralny kibic (chociaz zdecydowanie wole Barcelone od Realu).
Real zagral slabo i mieli duzo szczescia bo w niektorych fragmentach meczu Osasuna mocno ich naciskala.Niestety bramkarz gospodarzy nie opanowal jeszcze chwytania pilki wiec trzy punkty powedrowaly do stolicy.

Odnosnie Barcy to kolejny raz wynik zdecydowanie lepszy niz gra (prawie jak Milan ostatnio).Pierwsza bramka samobojcza to mega szmata natomiast przy drugiej Eto byl na spalonym.Zaragoza przez wieksza czesc meczu wcale tak bardzo nie odstawala od Barcy zabraklo jej jednak szczescia (dwa razy trafili w slupek).Pewnie nie bez wplywu na ich gre mial fakt ze wystawili potencjalnie 4 bramkarza.

Podsumowujac Barca zagrala srednio ale tylko dlatego tak ich oceniam bo postawili sobie bardzo wysoka poprzeczke biorac pod uwage pierwsza czesc sezonu.Real natomias zagral slabo ale wygral i to pewnie dla nich jest najwazniejsze.4 punkty roznicy zostaly zachowane i nadzieje na mistrza rowniez.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 14 lut 2005, 8:22

Real napewno miał dużo szczęścia w meczu z Osasuną. <I>"Szczęście sprzyja lepszym"</I>, jednak w meczu z Pampeluną szczęście sprzyjkało gorszy, bo to Real się bronił. My, kibice Barcy nie mamy się co martwić, bo i tak zawsze będziemy lepsi od Realu...Barca ! Barca ! Barca !

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 14 lut 2005, 9:56

herdek pisze:Real napewno miał dużo szczęścia w meczu z Osasuną. <I>"Szczęście sprzyja lepszym"</I>, jednak w meczu z Pampeluną szczęście sprzyjkało gorszy, bo to Real się bronił. My, kibice Barcy nie mamy się co martwić, bo i tak zawsze będziemy lepsi od Realu...Barca ! Barca ! Barca !
pomarzyc dobra rzecz :P

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 14 lut 2005, 10:03

Marzenia się spełaniają :D W tym sezonie to Barcelona jest lepsza. Na pewnej stronie o Realu patrzyłem Live i gościu, który je prowadził napisał po meczu. Gra naszych zawodników była bardzo słaba On przynajmniej potrafi powiedzieć, że nie wyszedł ten mecz Realowi, a wszyscy inni kibice Realu jak zawsdze gadają, że to tak mialo być itp...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 lut 2005, 10:13

ja od początku sezonu uważam Barce leprzą od realu :P a pozatym Barca ma teraz tylko cięzkie mecze z chelsea a reszta to sredniacy i dolna czesc tabeli ....... wiec powinno byc ciekawie :lol:

nastepny mecz z malorca i pewnie kolejne 3 punkty :lol: moze zagra w tym meczu od początku Maxi ?????

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 14 lut 2005, 10:23

herdek pisze:Marzenia się spełaniają :D W tym sezonie to Barcelona jest lepsza. Na pewnej stronie o Realu patrzyłem Live i gościu, który je prowadził napisał po meczu. Gra naszych zawodników była bardzo słaba On przynajmniej potrafi powiedzieć, że nie wyszedł ten mecz Realowi, a wszyscy inni kibice Realu jak zawsdze gadają, że to tak mialo być itp...

a czy ja qrcze powiadzialem cos o grze ?? widzialem mecz i wiem ze slabo zagrali :P nie martw sie mam obiektywne podejscie do gry Realu, ale skumaj ze barca tez dobrze nie gra :twisted:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 14 lut 2005, 10:51

No może Barca nie gra rewelacyjnej piłki, ale napewno jej gra jest lepsza niż Realu. Zapraszam, wszystkich fanów Realu do ściagnięcia skrótów każdego meczu Barcy i wtedy możep zobaczycie co Barca wyprawia. Jakie zagrania itp...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 14 lut 2005, 11:17

nie musze takich rzeczy sciagac bo ogladam mecze, widze jak graja, ale taki styl to jest styl barcelony, tak grali zawsze gdy mieli sukcesy, graja dobrze, ale graja po swojemu, real, gra tez dobrze, jeszcze forma nei jest najwyzsza, ale kilka meczy w wykonaniu galacticos pokazalo juz na co ich stac

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 lut 2005, 11:32

jako kibic Barcy stwierdze ze nie grają oni teraz bardzo bobrych spotkan ...... moze dobre ale to jescze nie jest to co na początku sezonu.
Na gre Barcy mają jeszcze wpływ piersze minuty spotkania .... jezeli strzela bramke to potem juz idzie wszystko w dobrym kierunku, jezeli natomiast ,tak jak w meczu z atletico, straca szybko gola to nie mogą znaleźć swojego rytmu gry!!
Nad tym muszą popracować bo jezeli to wyeliminują to już tylko powinno być bardzo bobrze :lol:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 14 lut 2005, 11:39

W meczu z Chelsea najważniejsze będą pierwsze minuty. "The Blues" często strzela szybko bramki, a potem kontroluje przebieg spotkania. Mam nadzieję, że niedamy sobie szybko strzelić bramki i wygramy ten mecz !! VeB

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 14 lut 2005, 13:28

Mi się wydaje ze barca bedzie najbardziej przegranym klubem sezonu tzn ze pzregraja LM z Chelsea 8) i PD wiadomo z kim 8)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 lut 2005, 15:41

Figo11 pisze:Mi się wydaje ze barca bedzie najbardziej przegranym klubem sezonu tzn ze pzregraja LM z Chelsea 8) i PD wiadomo z kim 8)
myslisz ze jak real był wielkim przegranym ostatniego sezonu to teraz bedzie Barca?????
a pozatym co tak sie przejmujesz Barcą???
jak Juve pokaże wam miejsce w szeregu to zmienisz zdanie!!!!
Visca el Barca :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 14 lut 2005, 15:57

luk1208 pisze:
Figo11 pisze:Mi się wydaje ze barca bedzie najbardziej przegranym klubem sezonu tzn ze pzregraja LM z Chelsea 8) i PD wiadomo z kim 8)
myslisz ze jak real był wielkim przegranym ostatniego sezonu to teraz bedzie Barca?????
a pozatym co tak sie przejmujesz Barcą???
jak Juve pokaże wam miejsce w szeregu to zmienisz zdanie!!!!
Visca el Barca :lol:
Zobaczymy co Chelsa z wami zrobi
Cieszycie się ze Robben wypadł ze skladu ale są inni Drogba i społka pokaza wam ze marzenia o LM to bvyło tylko bładzenie w obłedzie :lol: :twisted: :!:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 lut 2005, 16:05

za niedługo sie przekonamy kto będzie grał dalej :P
oglądałem ostatnich kilka meczów chelsea i zauwazyłem ze nie grają juz tak rewelacyjnie :P
a na koniec nie musisz sie tak przejmowac Barceloną i jej meczami, zostaw to kibicom Barcy :P

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”