Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 37

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 01 maja 2005, 14:25

No to chwała Bogu, ale tego co finalizował ten transfer od strony Wisły, oraz lekarzy klubowych to poprostu ukamieniować.Pieniądze mogli oddać biednym...Smicer to też poroniony pomysł.Przyjdzie gwiazda 32 letnia, i będzie się op... do góry brzuchem, i będzie dostawał kasę 2, 3 x większą od Żurawia...emeryt w Krakowie

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 01 maja 2005, 15:48

A co z tym kolesiem co mial przyjsc z fC Porto B ??

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 maja 2005, 16:01

Maciel? Swoja drogą pseudo niczego sobie :wink:. Oficjalna wersja za drogi, wersja prawdziwa za drogi i za cienki, moja wersja wolał grzać siedzenie w Porto niż Krakowie.

Wolałem Pittbula, które mieliśmy kupić za ponad 1mln ojro. Byłaby sfora :twisted:. . Kupiło go... Porto... za jakieś 700 tys. ojro :lol:. Nasz sztab, to jedna wielka parodia :roll:

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 02 maja 2005, 15:52

wydaje mi się że Franek albo Maciek po tym sezonie odejdą to dużym wzmocnieniem dla Wisły byłby Irek Jeleń oraz Piotr Brożek

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 02 maja 2005, 19:28

wreszcie Wisła zaczęła strzelać.Rozgromili Zagłębie 6:0.w parę minut 3 bramki strzelili a potem posypały się jeszcze.Brawo Wisła

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 maja 2005, 19:32

Brawo Wisla choc ciezko pomyslec , ze do przerwy bylo 0-0 ! Zaglebie gra beznadziejnie w rundzie wiosennej strzelili zaledwie jedna bramke i to z rzutu karnego

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 02 maja 2005, 20:15

brawa dla chłopaków...a niech żałuje c+...takiego meczu nie pokazali..ech..niech się wstydzą...!!

co do ankiety...to Dudka, po tym jak zagrał przeciwko Wiśle w poprzenim meczu Amika - Wisła...i występach w młodzieżówce...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 maja 2005, 21:39

Jeśli się trzeba było obudzić, to właśnie teraz :!:
Na początku jak zobaczyłem w wyjściowej jedenastce Brożka zamiast Błaszczykowskiego, to myślałem, ze skończy się tak jak z Mijailowiczem i Zieńczukiem. Ale chłopak dobrze szarpał... Poza tym co można powiedzieć po takim wyniku? Gdzieś przeczytałem, że w Lubiniu mają już kompleks na naszym punkcie :twisted:. Chyba trzy lata, osiemnaście goli i dzisiaj jeszcze sześć. Franek w koncu się odblokował, Żurawiowi się w końcu chyba zaczęło chcieć grac, ale i tak gwiazdą wieczoru był Zieńczuk. Asysta i gol bodajże z 30m. Coś pięknego. Stolarczyk tez niczego sobie z woleja strzelił, sie zrehabilitował za nijaka pierwszą połowę. No i co więcej powiedzieć?
W koncu jakiś optymizm. Może Liczka zauważy w koncu, że wystarczy zagrać bardziej ofensywnie, aby wykorzystać mozliwości piłkarzy i przy okazji wygrać mecz. A swoją taktykę może uskuteczniać przez 20 min. przez tyle czasu mogą nie padać bramki.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 02 maja 2005, 21:57

Na wisla multi joz pojawiaja sie bramki...niestety tylko dla Vipow...szkoda

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 maja 2005, 22:06

Nie dla Vipów, tylko chyba trzeba dać 75gr za miecha.

Polecam ten temat: http://www.wislakrakow.com/forum/viewto ... 380#648380

Jackes wszystko w nim wyjaśnia. Były czasy kiedy się nie trzeba było logować, były tylko bramki Wisełki. Strona się rozwija, a twórca płaci cięzkie pieniądze. Watpie czy za te 75 uda mu się wyjść na zero, najwyżej zniwelować koszty odrobinę, więc nie przesadzajmy...

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 02 maja 2005, 22:09

piwus pisze:Nie dla Vipów, tylko chyba trzeba dać 75gr za miecha.

Polecam ten temat: http://www.wislakrakow.com/forum/viewto ... 380#648380

Jackes wszystko w nim wyjaśnia. Były czasy kiedy się nie trzeba było logować, były tylko bramki Wisełki. Strona się rozwija, a twórca płaci cięzkie pieniądze. Watpie czy za te 75 uda mu się wyjść na zero, najwyżej zniwelować koszty odrobinę, więc nie przesadzajmy...
Ja ich dokladnie rozumiem i joz wyslalem kase i jestem Vipem :P. I tak to mala cena z ich wysilek...9zl za rok...moim zdaniem warto.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 maja 2005, 22:22

Dokładnie, tyle to ja na zapałki rocznie wydaję, wiec nie wiem jak ktoś może miec obiekcje.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 02 maja 2005, 22:32

piwus pisze:Dokładnie, tyle to ja na zapałki rocznie wydaję, wiec nie wiem jak ktoś może miec obiekcje.
Z poczatku mialem maly problem bo nie mialem jak wyslac ale brat mi uzyczyl 9zl w MBanku.
Wracajac do tematu taka wysoka wygrana moim zdaniem nie jest zasluga Liczki tylko indywidualnymi zdolnosciami poszczegulnych zawodnikow. Takie ja mam zdanie. Samo Zagłebie gra w tej rundzie beznadziejnie dlatego tez wygrana z tym zespolem z taka iloscia bramek jest mniej zadowalajaca niz wygrana z Amica 1-0 (Dla mnie).

Za tydzien derby Krakowa, juz se zeby ostrze na ten mecz...szkoda ze z Gdanska do Krakowa tak daleko bo bym sie przejechal.

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 03 maja 2005, 0:10

Brawo Wisełko 8)

Wreszcie niezła gra w 2 połowie Oby w piatek na derbach tez bylo tak radosnie

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 maja 2005, 15:02

No jesteś pod wrażeniem. Nie widziałem całego meczu bo nie byłem w stanie ale to jest może znak ze jak nie widze jest dobrze :roll: [ ale i tak chyba nie było w TV ] ...

Zieńczuk klasa gracz meczu a bramka piekna To jest najlepiej grajacy lewą noga gracz naszej ligi. Samo to że z taka łatwościa takie bramki mu przychodza. To jest zadziwiające że Wisła tylko po otworzeniu wyniku zaczeła grać magie :D Jak Zagłebie zostało napaczęte to już nie było mocnych. W pierwsze rundzie w Lubnie 7:1 dla Białej Gwiazdy. Teraz 6:0 !! BRAWO !! Widac ile ta wcześniejsza bramka dała Frankowi choć mógł 3 letko strzelic w tym meczu :roll: ale nie ma co wymagać przy stanie 6;0

Ciekawi mnie teraz opinia przeciwników Liczki. Co prawda to był jeden mecz w wykonaniu "Wisły ala Henio" i trzeba czekać do meczu derbowego ale już pewnie sie pojawia głosy znawców Czekam na nie :D

P.S. Cracovia dostej z Grodzisku. 3:1 Citko kartka i niby pauza w debach ale nie sadze bo jak Mauro "odwiesili" z Pogoń to Marka musza też - nie ma mowy o czerwieni bardzie o notach aktorskich [Kumbeva chyba] aż wstyd takich zachować ..... Widać coraz coraz bardzie cudzoziemcy graja sztuki w naszej lidze. Divecki i Milar z Mauro teraz Kumbev ...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”