FMy - Strona 361

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 11 mar 2007, 13:14

marcin778 pisze:Gram 4 sezon Portsmouth. Potrzebuje srodkowego pomocnika ktory by rywalizowal z Denilsonem i Manuel Fernandes. Cena do 12mln

SHERMAN CARDENAS tylko ze jest kolumbijczykiem i moze sie nie sprawdzic.mimo wszystko jest podobno najwiekszym talentem w fm.poza tym lucas pezzini i siergiey kislyak

Awatar użytkownika
el_sniezka
Niereformowalny :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_sniezka » 14 mar 2007, 0:39

ja na środek polecam kilku: haestad, nakamura ( do wzięcia za okolo 2mln ),
cardenas rzeczywiscie jest genialny, mozesz jeszcze sprawdzic jak sie rozwinęli sarpong, vertonghten, nani i kivuvu, któryś z nich musi spełniać Twoje wymagania.

Awatar użytkownika
el_sniezka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_sniezka » 14 mar 2007, 0:39

ja na środek polecam kilku: haestad, nakamura ( do wzięcia za okolo 2mln ),
cardenas rzeczywiscie jest genialny, mozesz jeszcze sprawdzic jak sie rozwinęli sarpong, vertonghten, nani i kivuvu, któryś z nich musi spełniać Twoje wymagania.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 16 mar 2007, 17:04

wie ktos moze czy jest szansa zeby w przyszlym fm-ie bylo tak ze np za gracza wartego 10mln zaplacic 8-12 a nie 35.bo to jest wk...denerwujace

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 31 mar 2007, 11:35

www.futbolmanager.fora.pl

Wasze doświadczenie powinno się przydać innym początkującym :wink: Serdecznie zapraszam do pomocy w rozkręcaniu forum :)

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 31 mar 2007, 17:34

Na środek polecam Giorgiosa Karagounisa z Olimpiakosu Pireus za 3,5 mln euro można go mieć, jego warunki finansowe też nie są wygurowane. Ma już 29 lat ale naprawde się opłaca za takie pieniądze go mieć.

Awatar użytkownika
leisik12
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: leisik12 » 04 kwie 2007, 23:33

czy znacie jakies talenty za darmo do wisly??

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 05 kwie 2007, 20:11

Myśle jakim klubem w FMie 2007 zagrac,macie jakas rade?chcialbym zeby ten klub byl z zachodniej(lub poludniowej) Europy,srednio silna kadra,bez długów,w miare dobry budzet,a wiec?

grabek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grabek » 06 kwie 2007, 12:06

Ma ktoś link z crackiem do FM 2007??

MAXPL
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MAXPL » 06 kwie 2007, 16:15

Witam, rozpoczołem przygode z FM07 :)

Polecicie mi jakis dobrych piłkarzy- nie wazny wiek, wazniejsze umiejetnosci i cena.

Gram Villarrealem.
Za Riquelme dostane 20 baniek $
za Forlana 15baniek $

Chce kupic Freda ? Czy moze kogos innego ?

Poleccie mi kogos do ligi hiszpanskiej :)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 06 kwie 2007, 16:56

Do ligi hiszpańskiej to może tak: nengomashe-defensywny pomocnik (za bezcen) Costlila na brame, Freda to raczej nie kupisz chyba że za dobrą kasę, ale spróbuj bo jak prowadziłem Lyon był bezkonkurencyjny. Na lewą obronę kup sobie Bale z Southamptonu, Środek obrony Kompany (ale musisz sporo za niego dać, co się oczywiscie zwraca) Sobis jest tez dobry jeśli chodzi o napastników. Quaresma na prawe skrzydło. Na lewe Kalou może być. Środek Diego z Werderu (cięzko go kupić) albo Tiago. I tak Cie na początku nie będzie stać na ich wszystkich ale u mnie się zawsze sprawdzali więc powinni i u Ciebie dobrze grać. No i zapraszam do lektury poprzednich postów :wink: Pozdro!

Awatar użytkownika
adezo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adezo » 06 kwie 2007, 21:33

Kupcie sobie Alejandro Gomeza. Zajebisty talent. Ma 18 lat. Gra w młodzieżówce Argentyny. Sprowadziłem go za 130 tys. EURO do Legii. Jest ofensywnym pomocnikiem. POLECAM!

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 07 kwie 2007, 13:18

ja chciałem przedstawić skład wg mnie najlepszych młodych talentów w FM'ie przygotujcie jakieś 15 mln powinno wystarczyć zagramy ustawieniem 1-4-2-2-2 :)
Bramka: później będzie najlepszym bramkarzem w grze który rzadko będzie wyjmował piłkę z siatki mowa o Oscarze Ustarim jednak jest on jak na młodziaka dosyć drogi 9 mln euro i dla osób z niższym budżetem transferowym może być nieosiągalny a więc polecam Delle wschodząca gwiazda z rezerw Sevilli ja kupiłem go za 200 tys euro :P
Prawa Obrona: Podobnie jak Ustari na swojej pozycji wymiata mowa o Edurato Ratinho 3 mln euro
Środek Obrony: Victor Vazquez z rezerw Barcy nie powinien kosztować więcej niż 1,5 mln euro a koło niego trochę droższy ale wart swej ceny Kompany z HSV 3 mln euro
Lewa Obrona: wg. mnie nie tylko w grze ale również w świecie rzeczywistym wschodząca gwiazda: Gareth Bale obecnie gra w Southamptonie w FMie będziecie mogli go wyrwać za 700 tys euro
Pomoc Alejando Gomez grający obecnie w Arsenal de Sarandi kupicie go za jakieś 200 tys euro a nie będziecie żałować bo wg mnie jest on jednym z najlepiej grających pomocników swojego rocznika w FMie koło nie go jako 2 środkowy pomocnik zagra Sherman Cardenas Kolumbijczyk 17 letni gracz Bucaramangi jak dla mnie tuz przed Gomezem najlepszy pomocnik w grze młodego pokolenia 8)
Ofensywna Pomoc Lewa 20 letni Meksykanin aż 2,5 mln ale wart swej ceny mowa o Andresie Guardado
Ofensywna Pomoc Prawa
250 tys euro Oleksandr Yakovenko tzw. nie gadać tylko brać 8)
Atak No i tu mamy najlepszy atak gry który nie powinien kosztowac dużo napisałem że najlepszy atak gry i sie nie pomyliłem ponieważ grając Barcą nawet Samuel Eto'o musiał zasiąść na ławie na korzyśc tych dwóch panów 8) mowa o Bojanie grającym obecnie w rezerwach Barcy już na wstępie ma wykańczanie akcji 20 ! i mimo słabej techniki strzela mnóstwo bramek ten drugi to Carlos Elias którego można kupić za 200 tys ale należy zrobić to jak najszybciej się da ponieważ z każdym tygodniem interesuje się nim coraz więcej klubów np. ja kupiłem go dopiero za 3 mln :roll: i mimo takiej ceny nie żałowałem !

a więc nasze ustawienie będzie wyglądać dokładnie tak

------------------Bojan-----Elias------------------------
---Guardado--------------------------Yakovenko------
----------------Gomez---Cordenas--------------------
-----------------------------------------------------------
--Bale-------Kompany----Vazquez---------Ratinho---
------------------------Delle-----------------------------

i tak jak napisałem na początku jeśli ktos maiłby wolne 8 mln radze zakupić Oscara Ustariego jeżeli bedzie miał szanse regularnych występów na bramce może być potem najlepszym bramkarzem świata

Bardzo ważne byście grali DOKŁADNIE TAKIM SAMYM ustawieniem jak na schemacie powyżej ponieważ przynosi to efekty 8)

tyle

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 08 kwie 2007, 14:08

Witam, mam pytanie odnosnie gry w FM przez siec dzieki hamachi. Otoz czy trzeba jakiegos patcha doinstalowywac czy wystraczy zrobic sobie siec w hamachi i tyle?

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 10 kwie 2007, 13:27

wystarczy same hamiachi :wink: nie potrzeba żanych patchy :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”