Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 361

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 194

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 25 lip 2008, 18:19

Dejan czy to w Lazio czy w Interz grał zawsze na lewym boku pomocy, może z dwa razy w życiu widziałem go ustawionego na środku. Nigdy nie był, nie jest i nie będzie środkowym pomocnikiem.

1 kolejka gramy z Sampdorią wyjazd
...
5 derby Mediolanu :P
7 Roma
9 Fiorentina
13 Juve

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 25 lip 2008, 18:28

(L)oczkerson pisze:A co do Stankovica to dla mnie on ma cechy typowego środkowego pomocnika,
No to trenerzy się na nim nie poznali. :P Zdecydowanie najczęściej w swojej dotychczasowej karierze grywał na lewej pomocy mimo iż jest prawo nożny. Dośrodkowanie ma akurat bardzo dobre.

Awatar użytkownika
Czesta
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czesta » 25 lip 2008, 18:30

11 Udinese
12 Palermo
13 Juve
14 Napoli
15 Lazio

Trafiły nam się niestety trudne mecze pod rząd, ale damy radę :wink:

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 26 lip 2008, 0:35

Maciek (interista) pisze:13 Juve
oj beda baty, beda :twisted: Trza tylko skutecznosc dopracowac, bo w zeszlym sezonie jej zabraklo.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 26 lip 2008, 8:33

oj beda baty, beda
No będą, będą :P
I to nie raz, nie możesz się doczekać? :twisted:

Muntari ponoć dopiero w poniedziałek ma zostać oficjalnie potwierdzony i zaprezentowany kibicom.

Dochodzą jednak głosy (Paolillo), że transfer ten wcale nie oznacza rezygnacji z Lamparda :shock:

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 28 lip 2008, 14:35

s(t)ulley nasz

Obrazek

oby numer nie byl tak pechowy jak dla poprzedniego posiadacza. tego ci przede wszystkim sulley'u zycze. ciekawey pilkarz, to na pewno. mourinho robi swoje czyli nie sciaga megahiper gwiazd ale zawodnikow ktorzy moga spokojnie powalczyc o najwyzsze cele nie robiac wokol siebie i klubu zamieszania.

podobno quaresma jeszcze w tym tygodniu trafi do mediolanu (do lepszej czesci tego jakze wspanialego miasta, a wiec ma przyodziac czarno-niebieska koszulke). porto ma otrzymac 25% sumy jaka dostaniemy za ich obecnego (jeszcze) lidera jesli on od nas odejdzie. no to po rpostu nie trzeba go sprzedawac musi sie sprawdzic :P. ciekaw jestem czy kupimy jeszcze rozgrywajacego ale to chyba juz niemozliwe. inna sprawa czy by nam sie przydal bo ja uwazam ze tak.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 lip 2008, 15:23

TS borys IFC pisze: podobno quaresma jeszcze w tym tygodniu trafi do mediolanu (do lepszej czesci tego jakze wspanialego miasta,
Nie słyszałem nigdy o zainteresowaniu AC Milan Quaresmą, skąd masz takie informacje?
:wink:

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 28 lip 2008, 15:32

Hłehłehłehłe ależ Ci to wyszło, juje juje. :]

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 28 lip 2008, 15:43

Witamy Muntariego :P

Teraz pytanie kogo pożegnamy, bo po ostatnich wypowiedziach Mourinho i Orialiego nie ma już wątpliwości, że kilku zawodników musi odejść.

No więc tak mamy 25 zawodników, ewentualnie po transferze Quaresmy 26, ma być 22.

Zapewne przesiew by dotknął obrony, ale przy tylu kontuzjach ta formacja jest nietykalna.
Pomoc: tutaj w grę wchodzi czwórka graczy: Dejan, Dacourt, Vieira i Pele, przede wszystkim mam nadzieję, że ten ostatni zostanie.
Atak - najchętniej pożegnałbym Adriano :twisted: , ale to raczej mało prawdopodobne biorąc pod uwagę fakt, że właśnie do nas wrócił, w takim razie odejdzie ktoś z dwójki: Crespo, Suazo, a może i obaj.

Osobiscie obstawiałbym, że naszą kadrę opuszczą: Crespo, Dejan i Suazo. Po prostu przy nowym systemie mamy spory nadmiar środkowych napastników, a akurat tę dwójkę ciężko będzie przestawić na inną grę (skrzydło), z kolei na środku jest dla nich za silna konkurencja.

Tak naprawdę to wszystkich poza Vieirą polubiłem i cieżko będzie się rozstać, a już najbardziej nieścierpiałbym Dejana w Turynie :roll:

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 28 lip 2008, 16:10

"Jest nas za dużo, a to niełatwa sytuacja. Musimy zredukować kadrę do 25 zawodników"

słowa Mou, Maciek czytasz wywiady :P :>

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 28 lip 2008, 16:26

25 licząc z bramkarzami, 22 bez

Tak czy siak wiadomo o co chodzi.

Swoją drogą Oriali twierdzi, że Muntari to nasz ostatni zakup. Branca zapowiada na dniach sfinalizowanie Quaresmy, komu tu wierzyć :?:

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 28 lip 2008, 16:38

No właśnie, sami sobie przeczą. W przypadku odejścia Dejana myślę że Quaresma dołączy do nas. Praktycznie Muntari, Mancini, Balotelli, Adriano to zawodnicy mogący grać na skrzydłach (MOGĄCY). Jednakże przy taktyce 4-3-3 potrzeba 6 + 2 (w razie kontuzji kartek) zawodników mogących grać na tej pozycji.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 28 lip 2008, 16:41

Nie słyszałem nigdy o zainteresowaniu AC Milan Quaresmą, skąd masz takie informacje?

no takich nie mam przeciez wyraznie napisalem ocb. wiem ze bys chcial zebym nazwal milan ta lepsza czescia ale niestety jestem osoba prawdomowna i nie kalajaca poprawnego nazewnictwa :P
Maciek (interista) pisze:Swoją drogą Oriali twierdzi, że Muntari to nasz ostatni zakup. Branca zapowiada na dniach sfinalizowanie Quaresmy, komu tu wierzyć Question

wlasnie. przydaloby sie ich zaprosic na forum zeby wyjasnili. bo mozna zeswirowac.

Awatar użytkownika
mAstA87
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mAstA87 » 28 lip 2008, 16:42

ociężały Adriano na skrzydle ? :roll:

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 28 lip 2008, 17:03

nie ociężały, bo widać na pierwszy rzut oka, że zgubił dobrych parę kilo :))

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”