Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 362

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 16 lut 2010, 18:04

Takie sformułowania jak
SexyBitch pisze:Ok , przepraszam , zbij mnie zlinczuj juz nie bede.
,
czy też
SexyBitch pisze:tatusku ? :(
wystarczy mi, żeby nie kontynuować dyskusji, jeśli masz zamiar ją prowadzić jak jakiś dzieciak.

Jeśli masz zamiar na tego posta odpowiedzieć w podobnym stylu to sobie odpuść, bo i tak to zignoruję.
Ostatnio zmieniony 16 lut 2010, 18:14 przez emdżej, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 lut 2010, 18:10

Wilmore pisze:Pomijając bzdury o wazeliniarstwie u Leo (jeśli tam to zauważyłeś. gdy to nie istniało, to ciekaw jestem, co powiesz teraz, na kadrę Smudy :lol: ) jedno pytanie mam - uważasz, że lepszym rozwiązaniem jest powołanie Kuszczaka i pionka obok niego zamiast dwóch bardzo dobrych bramkarzy, którzy byliby zdolni do rywalizacji?
Ja pamietam wypowiedzi Pazdana, Zahorskiego, Wawrzyniaka, Łobo itd... To, ze brakowało im charakteru tak jak np. Zewłakowowi.
Ty mowisz o rywalizacji, o jakiej. Takiej jak za Leo, kiedy opinia domagała się zmiany Boruca, a zbiór 12 osobowy sztabu kadry i tak widział inaczej i trzeba było nie jednego, nie dwóch nie trzech a więcej spotkań żeby to pojąć. To jest ta rywalizacja. Jeśli jakiś bramkarz potrzebuje godnego rywala, żeby podnosić swoje umiejętności to nie powinien w ogóle być brany pod uwagę. Takie jest moje zdanie, najlepsi tego nie potrzebują i tyle. Iker może mieć za konkurenta Pawełka i tak to nic nie zmieni.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 lut 2010, 18:26

Takie jest moje zdanie, najlepsi tego nie potrzebują i tyle.
Cóż, jeśli tak sądzisz, to pozostaje zakończyć dyskusję do czasu, gdy się douczysz w tym elemencie. ;) Nie przez przypadek w takim ManU jest trzech bramkarzy, w Milanie również, w Realu ściągali Dudka obok wychowanków...
A kadrze przydałby się drugi bramkarz choćby ze względu na to, by w razie urazu Kuszczaka na boisko wszedł ktoś wartościowy, a nie Przyrowski. Przy sensownym konkurencie każdy bramkarz, również Kuszczak, stara się i robi postępy, gra lepiej.

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 16 lut 2010, 18:41

wystarczy mi, żeby nie kontynuować dyskusji, jeśli masz zamiar ją prowadzić jak jakiś dzieciak.
Dyskusji z toba nie prowadzilem , bo dyskusje mozna prowadzic jedynie na scisle okreslony temat . Natomiast dalej nie wiem co miala znaczyc twoja "wstawka" , bo nie dotyczyla ona repr Polski , a sens wynikajacy z mojej wypowiedzi byl jasny wydaje mi sie na tyle ze nie trzeba bylo marnowac czasu na bezsensowny komentarz dotyczacy blednego sformulowania argumentu.

Zignoruj moja odpowiedz.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 lut 2010, 18:50

Jarzinho pisze: Dzisiaj wiem, że Kuszczak jest numerem jeden i jestem z tego zadowolony, bo mu się należy. Na całe szczęście nie jest gościem z wazeliną i całe szczęście bedzie miał jaja, żeby odpowiadać na pytania i brać na siebie odpowiedzialność, tak jak to w kadrze Holendra niewielu potrafiło.
przenoszac rozmowe na trenerow uznaje ze Leo ma pyte niczym murzyn w porownianiu do Smudy bo trudno uznac zeby ten facet mial cokolwiek w gaciach. PS; Myslisz ze Smuda nie lubi wazeliniarzy?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 lut 2010, 20:29

Bienias pisze: przenoszac rozmowe na trenerow uznaje ze Leo ma pyte niczym murzyn w porownianiu do Smudy bo trudno uznac zeby ten facet mial cokolwiek w gaciach. PS; Myslisz ze Smuda nie lubi wazeliniarzy?
Zdecydowanie lubi wazeliniarzy, ludzie z mocnym charakterem także mu zbytnio nie odpowiadają, wiem to na przykładzie Scherfchena, Dembińskiego czy Reissa. Z innej strony - jednak ja mam nadzieje, że bedą ta lizusi, ktorzy coś sobą prezentują.
Wilmore pisze:Cóż, jeśli tak sądzisz, to pozostaje zakończyć dyskusję do czasu, gdy się douczysz w tym elemencie. ;) Nie przez przypadek w takim ManU jest trzech bramkarzy, w Milanie również, w Realu ściągali Dudka obok wychowanków...
Tak i Dudek stanowi zagrożenie dla Ikera, pewnie na jego widok na treningach Hiszpan mocniej się napina, takie samo zagrożenie czuje Edwin w MU, jego rywale stanowią taką opcję, że ten zaraz po powrocie z miejsca jest w bramce. :shock: Doucz mnie. To, że w Milanie grać może każdy z bramkarzy to raczej nie świadczy o rywalizacji, tylko, że są siebie warci.

Awatar użytkownika
Carlos_7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 17 lut 2010, 10:38

Dudek stanowi większe zagrożenie dla Ikera niż Adan.

Media podają że na "otwarcie" modernizowanego stadionu w Poznaniu reprezentacja może zagrać z Holandią lub Francją.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 lut 2010, 16:58

Znany jest już częściowy plan meczów towarzyskich reprezentacji Polski podczas jej przygotowań do Euro 2012. W sierpniu Polacy zagrają z Włochami, a jesienią z Francją lub Holandią - poinformował "Przegląd Sportowy".

13 sierpnia Polacy zmierzą się z aktualnymi mistrzami świata Włochami. Jeszcze nie wiadomo, na którym stadionie odbędzie się to spotkanie.

Jesienią reprezentacja rozegra kolejny ciekawie zapowiadający się mecz towarzyski - z Francją lub Holandią. Spotkanie odbędzie się na otwarcie nowego stadionu Lecha Poznań.

Natomiast jesienią 2011 roku kadra Franciszka Smudy ma rozegrać spotkanie z Niemcami.
I to są porządni rywale!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8755
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lut 2010, 18:40

I super. Wreszcie porządne mecze będą. Teraz Bułgaria, później Hiszpania, w sierpniu Włochy, jesienią Francja lub Holandia. I tak ma być 8)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 lut 2010, 18:55

Trzeba się cieszyć póki można, bo czas na takie mecze się skończy w 2012 roku. Później znów co najwyżej będzie mecz z trzecim garniturem włoskim.
Całe szczęście ktoś w PZPN teraz się stara i takie mecze robi, i bardzo dobrze.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1558
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 19 lut 2010, 19:43

Niestety tym razem Wilmore ma racje, po Euro te lepsze reprezentacje tak chętnie nie będą chciały z nami grać, więc trzeba kuć żelazo i grać z reprezentacjami na poziomie od których można się czegoś nauczyć..

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 lut 2010, 20:10

Dlaczego po MS beda chcialy a nie po Euro?

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1558
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 19 lut 2010, 20:43

Teraz jesteśmy współorganizatorem imprezy, więc wszystkie ekipy chcą z nami grać, a później znowu będziemy zwykłą szarą przeciętną reprezentacją.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 lut 2010, 21:27

Najwięksi będą chcieli z Polską grać, jestem pewien, że nie tylko te reprezentacje, które są już zaklepane czy o których się mówi. Każdy kto się liczy z awansem na Euro będzie chciał zobaczyć co ich może czekać w Polsce. Przy okazji wpierdolą naszym. :lol: Po Euro zostanie nam granie z podrzędnymi reprezentacjami, bo reszta nie ma szacunku dla naszej kadry. Od 2006 staczamy się coraz niżej, więc jak mamy namówić do meczu Włochów Francuzów itd. Jeśli w meczach towarzyskich bedzie kadra Smudy wypadać dobrze i na Euro nie zaliczy 0 punktów to może nie będzie trzeba czekać 4 lata na dobrego rywala w meczach bez stawki.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 28 lut 2010, 21:13

Adrian Mierzejewski, w Sosnowcu znany jako "jeździec bez głowy", otrzymał powołanie do reprezentacji na mecz z Bułgarią. Zastąpi w niej kontuzjowanego Łukasza Piszczka

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”