To co wyprawia Canna przechodzi moje najśmielsze oczekiwania. Najlepszy piłkarz świata ad.2006 jest niemalże osłabieniem Realu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 gru 2006, 14:33

Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinChelsea » 21 gru 2006, 15:30
MarcinChelsea

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 21 gru 2006, 16:12
twój post pokazuje twoją wielkośćMarcinChelsea pisze:A wszyscy wiedzą że Cannavaro nic wielkiego w Juve i w Realu nie pokazywał i nie pokazuje
Zadzown do Blattera nich World Cupów nie robi bo ci one przeszkadzjaMarcinChelsea pisze:Gdyby nie te World Cup
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 21 gru 2006, 16:24
A Ty reprezentujesz tych... 'wszystkich'MarcinChelsea pisze:A wszyscy wiedzą że Cannavaro nic wielkiego w Juve i w Realu nie pokazywał i nie pokazuje
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 21 gru 2006, 17:02
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 21 gru 2006, 20:08
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 21 gru 2006, 22:14

Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carlitos » 21 gru 2006, 22:20
carlitos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 21 gru 2006, 22:30
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 gru 2006, 13:17
polecam ocene gry tk zwanych mistrzow swiata w lidze wloskiej - z pirlo na czele. jak widomo dowodzi to twoja teze jako ze ci co zostali w lidze wloskiej wymiataja. tak prosty efekt jak zmeczenie mundialem nie przyszedl ci do glowy. co dziwne jako ze odkad interesuje sie pilka nozna zawsze ci ktorzy grali do konca turnieju mieli pozniej problemy w klubachCo do Zambro, to obecnie nie mam okazji zbyt często śledzić wyczynów Barcelony, ale pierwsza część sezonu w jego wykonaniu była średnia, z małymi przebłyskami. Czy uważasz, że teraz gra na miarę Mistrza Świata??
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 22 gru 2006, 17:53
Nie mam ochoty wchodzić z Tobą w przepychanki słowne. Co więcej, mógłbym napisać Ci dokładnie to samops - jak nie masz okazji częstego śledzenia danego piłkarza to się o nim nie wypowiadaj.
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 gru 2006, 20:09
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 gru 2006, 20:21
rkoeman pisze:co wiecej jak ty sie urodziles ogladalem juz jeden mundial wiec mam pewne pojecie na ten temat.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 22 gru 2006, 20:56
Wow żartujeszrkoeman pisze:co wiecej jak ty sie urodziles ogladalem juz jeden mundial wiec mam pewne pojecie na ten temat.
Już Ci napisałem, że nie będę. Zapewne wiesz lepiej jaką formę prezentuje teraz Zambro, nie zaprzeczam. Mam jednak wrażenie, że całą swoją dyskusję opierasz na jednym Zambro, który gra dobrze od miesiącarkoeman pisze:zambro od ponad miesiaca gral swietna pilke. i wkomponowal sie do skladu. ale ty wiesz lepiej.
skoro nie widziales wiele jak gra to nie oceniaj. dosc proste. wtedy unika sie wyjscia na tak zwanego ignoranta. chyba ze umiesz opisac mi kazdy mecz w tym sezonie zambro i ocenic jak w nich gral. jezeli tak to zrob to i mozemy dyskutowac
Czyli kogo?? Coco, Vieri (który i tak szczyt formy osiągnął dopiero w Interze, po powrocie z Hiszpanii) i Zambro od miesiąca?? Iście przytłaczająca plejada włoskich gwiazd w Hiszpanii na przestrzeni ostatnich kilku latps - a ja ci wymielem tych pilkarzy ktorym udalo sie na przestrzeni kilku lat w hiszpanii. wiec dosc slabiutki argument
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 22 gru 2006, 21:45
Z TAvano był masakryczny przekręt transferowy dyrektor Valencii sporawdził go a trener Valenci go nie chciał co spowodowało ze tak naprawde Tavano szansy nie dostał i nie wiemy czy sprawdziłby siemaestro pisze:W Empoli strzelił prawie 40 bramek w 2 lata. Ile strzelił w Valencii?? A może pytanie powinno brzmieć: Ile meczy rozegrał?? Na pewno się zmęczył na mundialu...
Hmmm... ironizujesz a tak naprawde munidial miał duuuzy wpływ na poszczególnych graczy i ma nadal np. na Cannavaro pamietaj ze gracze ci grali praktycznie 2 razy w tyg co tydzien non stop mi by to juz zbrzydłomaestro pisze:Na pewno się zmęczył na mundialu...
vakabayashi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio