Edit: Stopa, czekam na odpowiedź.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 gru 2011, 20:25
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 gru 2011, 21:14
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 05 gru 2011, 22:31
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 gru 2011, 22:34
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 gru 2011, 22:47
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 gru 2011, 22:59
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 gru 2011, 23:03
Na ten temat nie mam zamiaru dyskutować. Nie zmienia to faktu, że mając takie umiejętności szmaci się żenującymi padami przy każdym kontakcie. Lubię Liverpool, ale jak widzę takie cyrki, to tragedia. Nie tylko on symuluje, ale on to robi co mecz, schematycznie, za każdym razem gdy czuje kontakt...Daaaamian pisze:A i tak jest lepszy niż wszyscy napastnicy Valencii razem wzięci.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 05 gru 2011, 23:03
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 gru 2011, 23:04
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 05 gru 2011, 23:08
moja_stopa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 gru 2011, 23:12
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 gru 2011, 23:13
Ja nawet nie wiem czym jest to Zagłębie.emdżej pisze:P.S. Jeśli odpowiesz, że jest lepszy od wszystkich napastników Zagłębia razem wziętych to masz rację.
Pełna zgoda. Czym innym jest taka konstruktywna krytyka, a czym innym nazywanie piłkarzy żenującymi pseudo-profesjonalistami.emdżej pisze:Umiejętności to jedno, zresztą pod tym względem jestem fanem Suareza, a co innego zachowanie na boisku. Lubię patrzeć na jego grę, ale jego symulowanie, kłótnie z sędziami i ciągłe pretensje do nich irytowały mnie już wtedy, gdy grał w Ajaksie.
Co konkretnie Cię przerosło?Sergek pisze:Nie potrafię zrozumieć decyzji personalnych Kenny'ego, to mnie po prostu przerasta. Kolejne punkty stracone, pierwsza czwórka poszła się je*ać.
No i właśnie to jest najbardziej wkurwiające. Nawet jak Luis jest faulowany (a nawet dzisiaj były takie sytuacje), to sędziowie nie reagują. Powinien zebrać solidny opierdol od Kenny'ego za swoje niektóre zachowania.Sergek pisze:Co do Suareza, piłkarz świetny, ale niestety wyrobił sobie już taką opinię u sędziów, że nawet jak jest faulowany to gwizdka nie słychać.
Kto miał zagrać za Spearinga? Adam po świetnych meczach z Chelsea i City miał siedzieć na ławce?moja_stopa pisze:Carroll, Henderson, Adam i Spearing.
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 05 gru 2011, 23:21
moja_stopa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 05 gru 2011, 23:22
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 05 gru 2011, 23:22
Sergek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio