Liverpool (zbiorczy) - Strona 364

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 gru 2011, 23:23

Daaaamian pisze:Pełna zgoda. Czym innym jest taka konstruktywna krytyka, a czym innym nazywanie piłkarzy żenującymi pseudo-profesjonalistami.
Dla mnie jak np muzyk nazywa się profesjonalistą, a wychodzi i gra z playbacku, to jest to gówno, a nie profesjonalizm. Jak mechanik zamiast nowej części wkłada jakiś zużyty shit, to nie ma to nic wspólnego z profesjonalizmem. A jak piłkarz próbuje regularnie oszukiwać przy starciach, jak strzela ręką, jak wsadza komuś palec w d***, to nie jest to profesjonalizm. Wybacz, mam takie zdanie i nie ważne, czy nazywa się Suarez, Villa, Messi, Soldado, czy może Banega. Dlatego jestem za tym, aby federacje karały symulantów. Pierwszy w kolejce Seba Larsson za ten wyczyn:
http://www.weszlo.com/tv,v,2616-Zenujac ... a_Larssona
Daaaamian pisze:No i właśnie to jest najbardziej wkurwiające. Nawet jak Luis jest faulowany (a nawet dzisiaj były takie sytuacje), to sędziowie nie reagują.
Dziwisz się? Sędziowie sa uczuleni na jego zachowanie i to jest tylko i wyłącznie jego wina. Tyle razy upada, że arbitrzy mają w pewien sposób to zakodowane i częściej zapali im się lampka, że Urugwajczyk symuluje. Przykre i niesprawiedliwe, ale sam sobie wyrobił taką opinię.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 gru 2011, 23:43

Nie, nie dziwię się. Zgadzam się z tym co napisałeś. Dlatego, tak jak wspomniałem wcześniej, Kenny powinien coś z tym zrobić.
czarny_samael pisze:Adam to chyba z waszych głośnych transferów ten najlepszy.
Jak dla mnie Enrique.
czarny_samael pisze:Swoją drogą jak nastroje? Jakie miejsce (no, powiedzmy widełki dwóch miejsc) przewidujecie swojej drużynie na koniec sezonu?
5-6 raczej. Chyba, że gra i skuteczność ulegną poprawie.
Sergek pisze:Ok, pierwsze - czym Carroll zasłużył na miejsce w 11?
Niczym. Tu się zgadzam.
Sergek pisze:Przez cały mecz nie możemy trafić do bramki przeciwnika, to na boisko wchodzi zawodnik, którego bardziej rolą jest dostarczanie piłek (Downing) i Kuyt.
Co w tym dziwnego? Miał wejśc Carragher, Coates czy Kelly?
Sergek pisze:Gra się nie klei, ten czeka ze zmianami.
Właśnie przez tą nieklejącą się grę Maxi nie wszedł na boisko. W takich okolicznościach Argentyńczyk niestety nie jest w stanie pomóc drużynie, a już na pewno nie w przypadku, kiedy gramy w osłabieniu.
moja_stopa pisze:jest Jonjo. Henderson w środku w końcu musi być wypróbowany, Kuyt na skrzydło.
No i został. Dzisiaj zagrał w środku. Wyobrażasz sobie nas w ustawieniu Henderson - Adam - Shelvey? Nie bądź śmieszny. Potrzebny był DM i Spearing musiał zagrać.

Chodzi mi po głowie ustawienie Aggera na DM'ie w spotkaniu z QPR. Ciekawe jak to Kenny wymyśli, bo na najbliższy mecz mamy dostępnych zaledwie trzech graczy do środka pola - Adama, Hendersona i Shelvey'a. Jest też Conor Coady, ale jego pewnie nie zobaczymy nawet na ławce.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 gru 2011, 23:51

emdżej pisze:Spearing wprawdzie trafił najpierw trafił w piłkę, ale jego atak na nogę Dembele był na tyle ostry, że moim zdaniem sędzia miał podstawy do pokazania czerwonej kartki.
Doleje ognia do oliwy dla Mourinhowego wyznania ale niejaki Pepe kiedys za podobny faul dostal czerwo.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 gru 2011, 10:57

Obrazek

Czekamy na tłumaczenia Suareza. Pewnie w jego stronach wyciągnięty środkowy palec to serdeczny gest pozdrawiający.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 gru 2011, 10:59

To też było do biednego Evry? :cry:

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 06 gru 2011, 11:05

Chyba nie ma najmniejszych wątpliwości. Rasista! Obrazek
http://zapodaj.net/659b50127939.jpg.html
Edit:
Nie umiem wrzucić tego obrazka.
Ostatnio zmieniony 06 gru 2011, 11:10 przez metol, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8395

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 gru 2011, 11:07

metol pisze:Chyba nie ma najmniejszych wątpliwości. Rasista!
Obrazek
Otwarty USOS, ulubione narzędzie każdego studenta :lol:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 gru 2011, 11:18

:haha:

Genialne, po prostu genialne.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 gru 2011, 13:16

Biedak Evra? Eeeeee. To przecież Luizkowi ci okropni sędziowie nie dość, że nie gwiżdżą fauli, to jeszcze nie uznają bramek. Na domiar złego szykuje się ban za rasistowskie hasła. Bidulek. Dobrze, że przynajmniej Kenny się od niego nie odwraca, no i oczywiście najlepsi kibice na świecie :lol:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 gru 2011, 16:46

Zdaje się, że wczoraj strzelił prawidłową bramkę.

Jak masz coś jeszcze o najlepszych kibicach na świecie, to dawaj śmiało.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 gru 2011, 17:10

Niewiele, ale i tak więcej, niż się po Tobie spodziewałem.

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 06 gru 2011, 19:30

gdzie jest moderator? nie pierwszy raz, kiedy red85 strasznie się napina, a forumowi ochroniarze przechodzą obok tego obojętnie. ciekawe co by było, gdybym ja, Damian czy Sergek wstawił takie zdjęcie, czy napisał cokolwiek co red potrafi czasem, w kontekście MU, ich kibiców czy jakiegokolwiek ich zawodnika... żenada redzie, żenada.

Suarez strzelił bramkę prawidłowo.

http://watchhighlightsonline.blogspot.c ... ional.html

jeden czy dwa faule w polu karnym na Suarezie kwalifikowały się na karnego. sędzia się nie popisał. kibice też nie, chociaż w Anglii to norma. Suarez wyciągając palec również nie. ale był wkurwiony i mu się wcale, ale to wcale nie dziwię, bo postąpiłbym na jego miejscu identycznie.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 06 gru 2011, 19:37

Żebyś się stopa nie popłakał z tego wszystkiego. Red napisał szczerą prawdę, a dla Ciebie to już napinka? Tak jak Ronaldo wyrobił sobie u sędziów po kilku spotkaniach opinie 'wymuszacza' to tak też jest z Suarezem. Rozumiem, że dla was - kibiców Liverpoolu jest to całkowicie w porządku? Środkowy palec powszechnie uważany za wulgarny to też całkowicie normalna i zdrowa sytuacja na tym szczeblu rozgrywek? Rasistowskie komentarze na boisku w XXI wieku też jest normalnym zachowaniem? Rozumiem, że jest to zawodnik, którego w mniejszy lub większy sposób lubicie ale nie można mieć klapek na oczach... ludzie. Jak Nani raz po raz się wywala po meczu, to sam się denerwuje bo często robi z siebie pajaca, ale jak ktoś piszę, że wymusza faule to temu nie zaprzeczam tylko się zgadzam, polecam też zrobić to w waszym przypadku. I nieco obiektywizmu panowie, bo bez tego ciężko będzie nam kontynuować rozmowę :roll:

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 06 gru 2011, 19:42

przeczytaj jeszcze raz co napisałem. nie płaczę. daleko mi od tego. zachował się prymitywnie, arogancko, widocznie ma taki charakter. ale jazdy reda na kibiców (patrz zdjęcie powyżej) to jest cios poniżej pasa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”