bylem przekonany ze tak bedzie. Jak zawsze powtarzam ze kibicow Barcy w Polsce jest duzo.....rzeznik pisze:Celtic-Barcelona zamiast Chelsea-Szachtar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 paź 2012, 15:52
bylem przekonany ze tak bedzie. Jak zawsze powtarzam ze kibicow Barcy w Polsce jest duzo.....rzeznik pisze:Celtic-Barcelona zamiast Chelsea-Szachtar
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 paź 2012, 16:01
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 25 paź 2012, 16:35
tyle, ze kolejna za nami kolejka europejskich pucharow i kolejne mocno przecietne wystepy podobno najlepszej ligi swiata, wiec nie bardzo wiem, czym sie ta dominacja ligi angielskiej objawia. ofensywne transfery chelsea rzeczywiscie wydaja sie bardzo udane i jako jedni z nielicznych w anglii graja obecnie naprawde fajna pilke. o ile w zeszlorocznym skladzie przez nastepne dwadziescia lat pewnie nie wygraliby ligi mistrzow, o tyle w obecnym sa jednym z faworytow - mimo porazki z szachtarem, bo to niedoceniana druzyna. w barcelonie jak kilku zawodnikow sie nie ogarnie, to nie zdziwi mnie odpadniecie juz w 1/8, czy 1/4MazurXIII pisze:Obecnie Premiership jest najlepszą liga świata i wypowiadanie się z lekceważeniem o WZMOCNIONEJ linii pomocy było,nie było - Klubowego Mistrza Europy jest lekko niepoważne...Ba,nawet sam Shearer w MoTD opisuje Chelsea jako najbliższą Barcelonie drużynę w Anglii...
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 paź 2012, 16:48
gdzie Pipicie i Benzemie do np. Falcao czy choćby Suareza
że co? Dzisiaj nie pierwszy aprillis Mazurze. Suarez to jeszcze większa indolencja pod bramką niż Higuain. Nie bardzo wiem o jakiej bramie za bramą piszesz, sprawdź lepiej dobrze jego bilans bramkowy w LFC. Sorry, ale gdzie Urusowi do Benzemy czy Pipity.Suarez w Liver przy podobnym systemie (1 wysunięty napastnik) ładuje bramę za bramą
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 paź 2012, 16:53
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 paź 2012, 16:58
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 25 paź 2012, 17:05
Ciekaw jestem jak Rooney zagrał 7 meczy w lidze jeśli przez ponad miesiąc miał kontuzjęMazurXIII pisze:W tym sezonie na 8 występów 5 goli i 2 asysty.Słabizna.Taki Rooney 7 występów,2 bramki,4 asysty.Przechuj.Staty z ligi za ESPN.
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 25 paź 2012, 17:11
W tym sezonie na 8 występów 5 goli i 2 asysty.Słabizna.Taki Rooney 7 występów,2 bramki,4 asysty.Przechuj.Staty z ligi za ESPN.
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 paź 2012, 17:17
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 25 paź 2012, 17:35
ciekawe pod jakim względem. zresztą 'NAWET SAM' shearer to nie jest żaden autorytet, wiele osób związanych z piłką czesto gada takie głupoty, że tylko się za głowę złapać..Ba,nawet sam Shearer w MoTD opisuje Chelsea jako najbliższą Barcelonie drużynę w Anglii...
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 paź 2012, 18:00
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 25 paź 2012, 19:45
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 paź 2012, 20:05
Potwierdzam. Skuteczność to zdecydowanie pięta achillesowa Suareza.Kamil232 pisze:Z czego z tych 5 to hat-trick z ogórkami z Norwich. Oglądałem w tym sezonie każde MOTD i w każdym meczu marnuje po 2-3 setki jak nie więcej. Spytaja Daaamiana czy Sergka.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 paź 2012, 20:18
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 25 paź 2012, 20:20
Gall
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio