Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 03 mar 2010, 15:26
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 mar 2010, 15:32
emdżej pisze:To co pogrubiłeś w pierwszej wersji Wilmore uważa za bzdurę
Czyli to zdanie Wilmore uważa za bzdurę - ok.Wilmore pisze:To znaczy nie to, że Polska to są pionki
A tu skoro użył stwierdzenia "tylko to" oznacza, że Wilmore tłumaczy o co tak naprawdę chodzi.Wilmore pisze:tylko to, że dostosowują się do nich ze względu na jakieś podlizywanie się.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 mar 2010, 15:41
Wracaj, prędko.Jeśli źle rozumiem to niestety wracam do podstawówki
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 mar 2010, 15:49
Polska to są pionki. Bułgaria tłumaczy, że chcą blisko od lotniska zagrać i Polska się podporządkowała. Zachowanie jakby do Bangladeszu miała przyjechać gwiazdorska Brazylia i wszyscy się dostosują, byle mecz się odbył
Te dwa cytaty mają takie same znaczenie. Polska się podporządkowała i podlizuje się Bułgarii.Bułgarskie gwiazdy nie mogą sobie przejechać 111km z Kielc do Krakowa, to od razu im się trzeba podlizać i grać na klepisku.
Że Polska nie jest pionkiem, tylko dostosowuje się ze względu na podlizywanie się.To znaczy nie to, że Polska to są pionki, tylko to, że dostosowują się do nich ze względu na jakieś podlizywanie się.
A tu odwrotnie.To żadne podlizywanie się.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 mar 2010, 15:55
Może nie, bo to nie fair, ale tłumaczy to wiele.Maturę kupiłem, nudziło mi się to poszedłem na studia, prywatne więc kolejny papierek kupiłem, teraz nabijam się z innych, zadowoleni???
:jak małemu dziecku.
Nie pamiętam, czyj to cytat. Skomentowałem to słowem "bzdura", z dalszym tłumaczeniem, że bzdurą nie jest fakt, że Polska to pionki, ale insynuacja, że Polska się podlizuje Bułgarii i idzie na ustępstwa bez sensu, "jakby do Bangladeszu miała przyjechać gwiazdorska Brazylia".Polska to są pionki. Bułgaria tłumaczy, że chcą blisko od lotniska zagrać i Polska się podporządkowała. Zachowanie jakby do Bangladeszu miała przyjechać gwiazdorska Brazylia i wszyscy się dostosują, byle mecz się odbył
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 mar 2010, 15:55
Wilmore pisze:Polska to są pionki. Bułgaria tłumaczy, że chcą blisko od lotniska zagrać i Polska się podporządkowała. Zachowanie jakby do Bangladeszu miała przyjechać gwiazdorska Brazylia i wszyscy się dostosują, byle mecz się odbył
Bzdura. To znaczy nie to, że Polska to są pionki, tylko to, że dostosowują się do nich ze względu na jakieś podlizywanie się.
moze niech zostanie, zeby była jasnosc:a moderatorów proszę o usunięcie tej dyskusji, bo tylko zaśmieca temat.
No [k****] głupi jestem i [ch**]. Wytłumaczcie mi jak małemu dziecku.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 mar 2010, 16:04
Bzdura.wg Wilmore'a bzdurą nie jest to, że Polska to sa pionki, tylko to, że niby się podlizuje.
W tłumaczeniu: "Bzdura. Polska to nie są pionki, Polska tylko dostosowuje się ze względu na podlizywanie" - zapytajcie prof. Miodka.Wilmore pisze:Bzdura. To znaczy nie to, że Polska to są pionki, tylko to, że dostosowują się do nich ze względu na jakieś podlizywanie się.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 mar 2010, 17:13
Skoro Kowalczykowi zdarza się w Rosji grać na prawej, to nie widzę powodu, grał już u Smudy, może fantazji i euforii swoją grą nie sprawiał, ale solidnie się zaprezentował. Duet Peszko - Błaszczykowski, nie wiem czy jak by zmierzono Peszce w ostatnim spotkaniu minuty na lewym skrzydle czy nie byłyby sporo większe od tych spędzonych na "nominalnej pozycji".jordan20 pisze:czy naprawde trzeba zmieniac komus pozycje (kowalczyk,rybus,dudka, teraz albo peszko albo blaszczykowski) i kazac mu grac na pozycji,na ktorej nigdy nie gral,zle sie czuje
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 03 mar 2010, 21:20
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 mar 2010, 21:25
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 mar 2010, 21:29
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 mar 2010, 21:31
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 mar 2010, 21:35
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 03 mar 2010, 21:44
Inferno

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 mar 2010, 21:48
Dziś na stadionie poleciało "zawsze i wszędzie Polonia j****a będzie", więc to raczej nie oni są na stadionie.szkoda tylko ze Ci sami kibice skandują "ITI spier...",
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio