Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 09 mar 2016, 22:14
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 09 mar 2016, 22:16
Gdzie masz Zoumę i Terry'ego? Daj spokój, przecież na środku grają tragiczny cały sezon Ivanović i równie fatalny Cahill, a Azpilicueta na prawej obronie ostatni raz grał w 2013 roku (to już nie jest jego nominalna pozycja).sickstick pisze:Chelsea zostawia dziury w obronie jakby ich Wenger prowadził
Raczej Costa. Obrona obroną, ale straciliśmy najlepszego (obok Hazarda) zawodnika w tym meczu.Professor Chaos pisze:tak znika Chelsea
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 mar 2016, 22:16
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 09 mar 2016, 22:16
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 mar 2016, 22:18
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 09 mar 2016, 22:22
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 mar 2016, 22:26
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 mar 2016, 22:27
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 mar 2016, 22:33
Każdy chce się załapać na taryfę u ozoba. Z pierwszej ręki się dowiedzieć, co słychać w PolsceTomusmc pisze:Część kibiców opuszcza trybuny w 75 minucie
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 mar 2016, 22:33
Też o tym pomyślałem. Jest grupa piłkarzy idealnie dostosowana do okoliczności, drużyny i systemu gry. Pedro był takim gościem dla Barcelony. Jestem przekonany, że w Arsenalu, MU, Liverpoolu czy City nie wyglądałby dużo lepiej niż w Chelsea.Kluchman pisze:BTW ten sezon dobitnie pokazuje jak przeciętnym piłkarzem jest Pedro. Zabrali go z otoczenia tiki-taki oraz kilku genialnych kolegów i Pedro zginął zupełnie, nie potrafi wnieść wartości dodanej, zrobić różnicy. Jakieś znaczenie mogą mieć czynniki aklimatyzacyjne, ale ogólnie jego postawa nie dziwi mnie ani trochę.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 09 mar 2016, 22:36
maxskr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 09 mar 2016, 22:42
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 09 mar 2016, 22:44
Prędzej Trapp. Motta w pierwszej połowie niepewny, a Niemiec wyjął trzy kapitalne strzały.FRYDERYK SZOPEN pisze:dzis najlepszy na placu motta.
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 09 mar 2016, 22:46
A mnie sie wydaje że gra Pedro nie różni się wiele od Alexisa, z tą różnicą że chilijczykowi siądzie co 4 strzał. Pedro często wchodzi w niezłe pozycje strzeleckie ale zawsze spartaczy. Gdyby umownie - co 4 strzał był dobry, to miałby sezon z naprawdę godnymi statystykami. Z drugiej strony sam gram nieco w piłkę i myślałem w czasie meczu o tym, że to nie jest normalne żeby spieprzyć tak wiele piłek.Morrow pisze:Też o tym pomyślałem. Jest grupa piłkarzy idealnie dostosowana do okoliczności, drużyny i systemu gry. Pedro był takim gościem dla Barcelony. Jestem przekonany, że w Arsenalu, MU, Liverpoolu czy City nie wyglądałby dużo lepiej niż w Chelsea.Kluchman pisze:BTW ten sezon dobitnie pokazuje jak przeciętnym piłkarzem jest Pedro. Zabrali go z otoczenia tiki-taki oraz kilku genialnych kolegów i Pedro zginął zupełnie, nie potrafi wnieść wartości dodanej, zrobić różnicy. Jakieś znaczenie mogą mieć czynniki aklimatyzacyjne, ale ogólnie jego postawa nie dziwi mnie ani trochę.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 09 mar 2016, 22:47
moody
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio