Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 sie 2008, 17:00
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 sie 2008, 8:04
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 29 sie 2008, 8:28
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 sie 2008, 13:06
Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff. Nawet jak na kontuzjowanego gracza.Maciek (interista) pisze:
Fiorentin złożyłą ofertę za Burdisso - Da Costa + 5mln.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 29 sie 2008, 13:42
Nie przepadam za Quaresmą, ale prawdę mówiąc do 4-3-3 przydałby się wam i to bardzo. Brakuje wam jeszcze jednego skrzydłowego z prawddziwego zdarzenia, bo Figo ma już swoje lata. Choć z drugiej strony w kadrze jest eż Jimenez, a Chilijczyk - o ile się orientuje - może z powodzeniem pełnić rolę prawoskrzydłowego.Babel pisze: Czekam na oficjalne info o Quaresmie, bo czy dobrze ocenie ten transfer zalezy od sumy jaka na niego wydali. Nadal uważam tego piłkarza za zbyt egoistycznego i bardziej efektownego niz efektywnego. Troche to wg mnie psuje koncepcje sciagania zawodników zespołowych, nawet Ibra w zasadzie malo gra pod siebie. Ricardo ma talent i tego nie neguje, ale jest to piłkarz typowo jutjubowo-kompilacyjny. Dodatkowo nie udowodnił swojego talentu poza Portugalią. Cała nadzieja w Jose że faktycznie nie bedzie miejsca dla wszelkiej masci ksieciów, arystokratów, szlachciców. Jak pisałem wczoraj, w tym okresie bardzo trudno o zawodnika klasowego za rozsadna cena, wiec nie jestem przeciwnikiem tego ruchu, natomiast musi mnie do siebie przekonac aby dostał taki kredyt zaufania jak inni zawodnicy.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 sie 2008, 13:49
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 29 sie 2008, 16:00
Zapomniałeś o Amantino Mancinim10 pisze: Brakuje wam jeszcze jednego skrzydłowego z prawddziwego zdarzenia, bo Figo ma już swoje lata.
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 29 sie 2008, 16:24
Pisząc "jeszcze jednego" miałem w domyśle właśnie ManciniegoMaciek (interista) pisze:Zapomniałeś o Amantino Mancinim10 pisze: Brakuje wam jeszcze jednego skrzydłowego z prawddziwego zdarzenia, bo Figo ma już swoje lata.![]()
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 29 sie 2008, 16:54
El-Polacco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 sie 2008, 17:03
No i warto zauważyć że mocno pogorszyła się sytuacja Balotelliego, który teraz będzie rezerwowym, a biorąc pod uwagę jego charakterek i to że będzie rywalizował też z trudnymi od tej strony Zlatanem i Quaresmą mozna obawiać się, że dojdzie tam do jakichś spięć. No chyba że wywali z 11 Manciniego, ale to się raczej wiąże z grą Quaresmy na lewej stronie gdzie jest trochę słabszy niż na lewej.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 sie 2008, 17:08
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 30 sie 2008, 15:21
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 sie 2008, 17:42
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 30 sie 2008, 21:29
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 sie 2008, 12:49
Jeśli mowa o wyniku to ogólnie tak, bo Sampa to trudny rywal na własnym stadionie. Ale jeśli mowa o grze Interu to to już zupełnie inna sprawa, bo to był naprawdę bardzo słaby Inter. Nieporadny, haotyczny, niedokładny i bez pomysłu w ofensywie, pozbawiony kreatywności i niezorganizowany w pomocy. Prócz bramki Inter zagrożenia pod bramką Mirante nie sprawiał prawie w ogóle, słowem wasza gra ofensywna wyglądała bardzo słabo i z zainteresowaniem będę oglądał poczynania Interu w ofensywie, bo mam wrażenie że Interowi brakuje i kreatywności i też odpowiedniej ilości graczy w podstawowej 11 gwarantujących gole.należy uznać remis na tak gorącym stadionie za wynik dobry.
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio