Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 maja 2014, 0:32
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 maja 2014, 0:33
amil widzę obawia się kolorytu na mównicy i niczego więcej, ja byłbym za to optymistą:
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 maja 2014, 1:26
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 maja 2014, 3:21
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 16 maja 2014, 7:19
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 16 maja 2014, 8:10
A ja powiem, że każdy chcący realnej zmiany powinien zagłosować na KorwinaI bez bajek o RN czy Korwinie który robi nagle po 40% jedyną siłą, która może temu zapobiec jest PIS i uważam, że każdy o konserwatywnych/antykomunistycznych poglądach, chcący oczyszczenia kraju (pomijając sferę gospodarkI o czym już zresztą kiedyś pisałem, że jej nie potrzeba ideologii, a oczyszczenia z różnej maści kretaczy i załatwaiczy)powinien w tym momencie oddać głos na PIS.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 maja 2014, 10:18
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 16 maja 2014, 10:20
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 maja 2014, 10:21
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 16 maja 2014, 10:22
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 16 maja 2014, 10:41
Jeśli pytasz o prawicę to KNP. Tu masz ich program http://nowaprawicajkm.pl/info/program-w ... borczy-knpMagnum pisze: No ale ta wolność to się też tyczy gospodarki czyli tzw. kapitalizmu prawdziwego. Wobec tego - na kogo ja mam głosować? O ile w ogóle mogę, w końcu za granicą mieszkam i niektórzy chcieli mi to prawo głosu odbierać.
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 16 maja 2014, 10:50
Najbardziej Ci pasuje Partia Libertariańska, ale za granicą się głosuje na listę warszawską, a tam się nie zarejestrowaliMagnum pisze:Wobec tego - na kogo ja mam głosować? O ile w ogóle mogę, w końcu za granicą mieszkam i niektórzy chcieli mi to prawo głosu odbierać.
raf2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 16 maja 2014, 13:02
Więc zostaje E+TR.raf2 pisze:Najbardziej Ci pasuje Partia Libertariańska, ale za granicą się głosuje na listę warszawską, a tam się nie zarejestrowaliMagnum pisze:Wobec tego - na kogo ja mam głosować? O ile w ogóle mogę, w końcu za granicą mieszkam i niektórzy chcieli mi to prawo głosu odbierać.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 16 maja 2014, 13:04
raf2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 maja 2014, 13:22
Keres pisze:Oczywiście, że możesz głosować za granicą http://info.pkw.gov.pl/glosowanie-za-gr ... anica.html
No to se zagłosowałęm :Zgłoszenia dokonuje się najpóźniej w 15. dniu przed dniem wyborów, tj. do dnia 12 maja 2014 r. (poniedziałek)
Nie interesują mnie te łatki. Zagłosowałbym na tego, z kim się najbardziej zgadzam.Keres pisze:Jeśli pytasz o prawicę to KNP.
Magnum
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio