Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 sty 2007, 1:30
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 sty 2007, 1:57
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sty 2007, 6:29
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 04 sty 2007, 10:44
rkoeman pisze:otoz nie. m. in. dlatego arsenal mogl wykradac nam mlodych graczy - wg prawa w hiszpanii pilkarz nie moze podpisac zaowodowego kontraktu przez 18 rokiem zycia. podobnie jak nie moze robic tego w innych zawodach
ot taki przyklad. inne prawa tez obowiazuja - stad powszechne klauzule odejscia - placa je pilkarze za zerwanie kontraktu. nie klubu ktore chca kupic - pilkarz wyklada kase - moze odejsc (tak bylo z figo - dostal na to kase od realu, wykupil sie i do tej pory ma problemy z urzedem podatkowym bo oszukal lekko nie placac nic z tego co dostal)
Zaza pisze:ale na temat samego "paktu o nie agresji" coś wiesz ? Bo on też dotyczy Fabio Ayali z tego co wiem
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 04 sty 2007, 15:04
enoce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 04 sty 2007, 15:24
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sty 2007, 17:16
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 04 sty 2007, 17:28
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sty 2007, 18:01
Premo pisze:Dlaczego miałby się pozbyć Diarry? Przez tę kłótnię?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 04 sty 2007, 18:18
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 sty 2007, 19:12
Premo pisze:Brazylijczyk po prostu zawodzi i nie sądzę, żeby to była sprawa aklimatyzacji. I raczej tak się stanie, chyba że Capello będzie chciał go zostawić, co wydaje mi się jednak dosyć prawdopodobne.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 05 sty 2007, 16:50
Taaa... tylko jest problem taki że jego statystyki w odbiorze piłki nie wiele odbiegają od reszty zawodników (no może z wyjątkiem RvN i Grubasa). Jeśli chodzi o odbiór piłki to na głowę bije go Diarra (którego Capello nie powołuje na mecze bo się na niego obraził... ehhhPremo a na jakiej podstawie tak twierdzisz braku bramek ? asyst ? kreowania gry ? Czy co jest w tym momencie wykładnikiem ? Chyba gra w destrucji Krzywy A tu chyba aż tak nie zawodzi ? Przeciesz to nie klasyczny rozgrywajacy, nie wiem trzeba by znaleśc statystyki - może Ty poszukaj liczby przechwytów itd Wink Bo to takie balanle - słabo w obronie - winna Cannavaro - słabo w drugiej lini - "Emerson wont" - przeciesz on nigdy nie był reżyserem. Ma zadania "wywalczyć piłki i oddać"
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 sty 2007, 16:54
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 05 sty 2007, 17:07
Z pilkarzy ktorych wymieniles, realne wydaje mi sie tylko odejscie Ivana. Guti i Carlos niedawno przeciez przedluzali kontakty, wiec ich nazwiska na tej liscie (zakladajac, ze ona w ogole istnieje) jest co namniej dziwna. Raul i Ruud tez zostana. W kazdym razie ten pierwszy.brylancik pisze: Z innej beczki to dzisiaj na fioletowej stronce wyczytałem że niby zarząd Realu sporządził taką prowizoryczną listę zawodników którzy są do pozbycia się po sezonie. Są tam min. Guti, RvN, Helguera, Carlos i Raul.
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 05 sty 2007, 17:08
rkoeman pisze: a co diarry i emersona. hmmm. diarra wydaje sie lepszy bo jest bardziej dynamiczny. ale jak juz przyjdzie co do czego i porywnywania satystyk okazuje sie jednak ze brazylijczyk lepszy - umie przynajmiej celnie podawac pilke co diarze czasem sie nie udaje. nie mowiac o strzalach na aut czy bezmyslnych faulach. wydaje sie ze malijczyk nie jest stworzony do gry w systemie z dwojka dm'ow. o wiele lepiej radzilby sobie grajac tak jak w lyonie
Z tym że na dzień dzisiejszy Helguera jest naszym najlepszym stoperemmakis pisze: Z pilkarzy ktorych wymieniles, realne wydaje mi sie tylko odejscie Ivana
brylancik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio