A już zaczynałem mieć obawy gdy Messi wcisnął na 2:1. Antyfutbol górą!
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 07 lis 2012, 22:43
A już zaczynałem mieć obawy gdy Messi wcisnął na 2:1. Antyfutbol górą!Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 lis 2012, 22:45
Antyfutbol górą!
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 07 lis 2012, 22:47
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 07 lis 2012, 22:47
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 07 lis 2012, 22:50
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 07 lis 2012, 22:52
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 07 lis 2012, 22:55
Nie zgodzę się, w grupie H jest arcyciekawa sytuacja:rzeznik pisze:Tak naprawdę to w tym roku tylko dwie grupy godne uwagi - ta z Realem i ta z Chelsea, czyli jedyne, w których więcej niż dwie drużyny grają w piłkę. Dziś byłem skazany na TVP i Celtic-Barcelona, co tu dużo gadać, mecz nudny jak flaki z olejem. Barcelona w swoim stylu próbowała wejść z piłką do bramki i się to nie udawało, Celtic za to skuteczny do bólu.
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: YoOoOgI89 » 07 lis 2012, 22:57
YoOoOgI89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 07 lis 2012, 22:58
nic nie wpadło w oko bo celtic miał dwie okazje i strzelił dwie bramki, oprocz tego ciągła obronaArwin pisze:Rzeźnik, jakbyś ocenił Wanyame? Coś Ci wpadło w oko w jego grze oprócz zdobytej bramki? Ponoć United są zainteresowani jego sprowadzeniem.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 07 lis 2012, 23:00
No dobrze, ale on jest defensywnym zawodnikiem, więc skoro Barcelona cały czas nacierała (nie wiem, nie oglądałem meczu) to chyba musiał mieć jakieś odbiory czy coś. Nie interesuje mnie mecz, jedynie jeden zawodnik.rekinho pisze:nic nie wpadło w oko bo celtic miał dwie okazje i strzelił dwie bramki, oprocz tego ciągła obronaArwin pisze:Rzeźnik, jakbyś ocenił Wanyame? Coś Ci wpadło w oko w jego grze oprócz zdobytej bramki? Ponoć United są zainteresowani jego sprowadzeniem.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 07 lis 2012, 23:09
No to mamy odmienne zdania, bo jak dla mnie różnica jest taka, że z tej grupy wyjdzie jedna słaba drużyna, a z tych, które ja wymieniłem na pewno odpadnie jakaś mocna.Cement pisze: Nie zgodzę się, w grupie H jest arcyciekawa sytuacja:
2. Galatasaray 4
3. Cluj 4
4. Braga 3
Szczerze mówiąc to nic... Celtic postawił autobus w bramce i ciężko powiedzieć, żeby ktoś się mocno wyróżnił (oprócz bramkarza, bo ten rozegrał bardzo dobre zawody).Arwin pisze:Rzeźnik, jakbyś ocenił Wanyame? Coś Ci wpadło w oko w jego grze oprócz zdobytej bramki? Ponoć United są zainteresowani jego sprowadzeniem.
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luminos » 07 lis 2012, 23:12
Luminos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: YoOoOgI89 » 07 lis 2012, 23:26
YoOoOgI89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 lis 2012, 23:29
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 07 lis 2012, 23:42
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin