Pogoniony przez inne czynniki, niż te czysto piłkarskie, natomiast pod jego wodzą gra Bvb wyglądała całkiem całkiem.

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 lis 2017, 22:21
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 27 lis 2017, 22:27
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: panmechiko » 27 lis 2017, 22:28
panmechiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 27 lis 2017, 22:30
Gdzie tak napisalem?U nas pisze, ze Musacchio i RR to nietrafione transfery
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 28 lis 2017, 1:10
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 lis 2017, 8:09
Nie. W przytoczonym przeze mnie cytacie jasno piszesz, że Milan powierza sezon w ręce trenera, który nic nie osiągnął. Tak tam zostało napisane a teraz zmieniasz na to, że mógł się postarać o lepszego fachowca. Dość zasadnicza różnica! Później na obronę swoich wypowiedzi podajesz Tuchela, który w świecie trenerki osiągnął tyle co Montella. Tak, Milan miał zwolnić trenera, który zbudował solidną drużynę z niczego, który pokazał, że potrafi wykrzesać z wiele że swoich graczy i który przede wszystkim osiągnął postawiony przed nim dla dla Tuchel, który właśnie wyleciał z Borussii z jego CV trenerskie jest tak bogate jak Montelli a dodatkowo problemy z piłkarzami i zarządem klubu między innymi przez wystawianie graczy na dziwnych pozycjach. W międzyczasie jeszcze na obronę swojej tezy podasz mercato przeprowadzone po zatwierdzeniu Montelli czy wyniki z tego sezonu...ozob pisze:W przytoczonym przez Ciebie cytacie piszę, że Milan mógł się postarać o lepszego fachowca. Lepszego od Montelli, bo ten co osiągnął? Jako taka gre w Violi, kalectwo w Smapie czy sezon w Milanie z pogranicza przeciętnego i przyzwoitego. To jest az tak wiele, aby dac mu za zadanie awans do LM po przebudowie? Tuchel błysnął w Mainz, odbudował BVB po Kloppie i zrobił wicemistrza, pokazał się dobrej strony w LM. Na pewno można mu to zapisać do osiągnięć.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 28 lis 2017, 8:23
Ja myślę, że Rino może wrócić do 433(albo jakieś 343 w ofensywie z fałszywym prawym, do czasu powrotu Contiego, lub odwrotnie z Borinim grającym wyżej.)/442.Slim91 pisze: Zdecydowanie wolałbym kogoś innego, ale stało się najważniejsze - koniec Montelli. Mam nadzieję, że Rino odejdzie od taktyku 3-4-1-2 bądź 3-4-2-1 bo najzwyczajniej w świecie one nie funkcjonują.
Jeżeli u Rino Biglia, Turek, Silva oraz Kalinic nie zaczną grać lepiej to pora szukać im klubu.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 28 lis 2017, 9:18
Przecież tam jasno napisalem, zemete pisze:Nie. W przytoczonym przeze mnie cytacie jasno piszesz, że Milan powierza sezon w ręce trenera, który nic nie osiągnął. Tak tam zostało napisane a teraz zmieniasz na to, że mógł się postarać o lepszego fachowca. Dość zasadnicza różnica! Później na obronę swoich wypowiedzi podajesz Tuchela, który w świecie trenerki osiągnął tyle co Montella. Tak, Milan miał zwolnić trenera, który zbudował solidną drużynę z niczego, który pokazał, że potrafi wykrzesać z wiele że swoich graczy i który przede wszystkim osiągnął postawiony przed nim dla dla Tuchel, który właśnie wyleciał z Borussii z jego CV trenerskie jest tak bogate jak Montelli a dodatkowo problemy z piłkarzami i zarządem klubu między innymi przez wystawianie graczy na dziwnych pozycjach. W międzyczasie jeszcze na obronę swojej tezy podasz mercato przeprowadzone po zatwierdzeniu Montelli czy wyniki z tego sezonu...ozob pisze:W przytoczonym przez Ciebie cytacie piszę, że Milan mógł się postarać o lepszego fachowca. Lepszego od Montelli, bo ten co osiągnął? Jako taka gre w Violi, kalectwo w Smapie czy sezon w Milanie z pogranicza przeciętnego i przyzwoitego. To jest az tak wiele, aby dac mu za zadanie awans do LM po przebudowie? Tuchel błysnął w Mainz, odbudował BVB po Kloppie i zrobił wicemistrza, pokazał się dobrej strony w LM. Na pewno można mu to zapisać do osiągnięć.
Przestań się pogrążać jeszcze bardziej.
Masz jakis problem z rozumowaniem? Nigdzie nie napisałem słowa o jakiś tytułach, a zdaje się, że właśnie do tego pijesz, iz w Twoim mniemaniu lepszy od tego bez ociagniec to ten z gablota trofeów. Zagoniles się teraz w slapa uliczke i aby się obronić piszesz, o czymś co z mojej strony nie padło. Lepszym bowiem jest także ten, kto ma bogatszy warsztat i doświadczenie na wyższym szczeblu. Czy Tuchel ma? Oczywiście.Mamy końcówkę listopada a Montella nie udźwignąl ilości zmian w drużynie, odpadł z walki o top 4 choć ci co go pozostawili na stolku powinni się liczyć z tym, że VM nic tak naprawdę nie osiągnął jako trener i czas w Violi czy dobre pół roku w Milanie nie definiuja go jako właściwą osobę, która zrobi wynik na juz, a takie przecież były oczekiwania. To jest mój pierwszy zarzut odnośnie Milanu w kierunku zarządu, o ktorym pisze juz od dawna, bo ci mogli się postarać o lepszego fachowca.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 28 lis 2017, 10:47
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 28 lis 2017, 11:30
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 28 lis 2017, 11:43
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 lis 2017, 12:00
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 28 lis 2017, 12:06
O trenerze pisałem.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 28 lis 2017, 12:25
Gdzie niedojda Holender, a gdzie Tuchel czy Blanc?
Co to znaczy nie do wywalenia? Fassone i Mirabelli siadają z nim do stołu i mu kulturalnie dziękują za współpracę, bo nie widzą w nim osoby, która udźwignie planowane zmiany.ale w momencie kiedy Montella był nie do wywalenia.
To nie fizyka kwantowa. Można było po rzetelnej analizie przewidzieć, że VM moze nie dac rady.Mieć pretensje do zarządu, że chcieli stabilizacji i nie przewidzieli przyszlości
Oczywiście, że tak. Powstaje jednak pytanie czy Fassone z Mirabellim uczynili wszystko, aby błędów popełnić jak najmniej? Moim zdaniem nie, co teraz widać w poczynaniach Milanu i zwolnienieniu VM.Wiadomo było, że tego typu rewolucje nie mogą zostać przeprowadzone bezbłędnie
Chcialbym zaznaczyć, że najlepszy Leo to ten z 14/15 i 15/17 gdzie Juve grało 4 w obronie.Na tamten moment nic nie wskazywało, że Montella się totalnie pogubi, bo do transferu Leo miał jasną wizję budowy pod 433.
ozob
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio