Mourinho wypowiedział się na temat nowego zawodnika. Może grać na prawej lub lewej stronie, przy ustawieniu 4-3-3 lub 4-4-2, może zasiąść na ławce lub powędrować na trybuny
Mimo wszytsko te 36 asyst w dwóch ostatnich sezonach napawa mnie optymizmem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 02 wrz 2008, 13:56

Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 02 wrz 2008, 14:36
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 03 wrz 2008, 22:21
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 03 wrz 2008, 23:14
Odnośnie tego trzeciego to zastanawia mnie co robił w sobotę w Londynie zamiast kibicować naszym w meczu otwarcia.Na mecz z Catanią do gry powinni być już przygotowani Adriano, Cordoba, Vieira i Chivu.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 wrz 2008, 16:07
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 04 wrz 2008, 19:47
kibicował ArsenalowiMarcinW pisze:Odnośnie tego trzeciego to zastanawia mnie co robił w sobotę w Londynie zamiast kibicować naszym w meczu otwarcia.Na mecz z Catanią do gry powinni być już przygotowani Adriano, Cordoba, Vieira i Chivu.
R.A.B.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 05 wrz 2008, 16:58
Nie ale biorąc pod uwagę fakt, że ten pasożyt dostaje kaske za nic nie robienie powinien wykazać trochę większa lojalność wobec żywiciela.to pilkarz musi byc kibicem klubu w ktorym gra? ciekawe
Domyślny jesteś...kibicował Arsenalowi
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 wrz 2008, 19:08
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 05 wrz 2008, 19:53
Może ale nie musi ? Owszem nie musi, ale powinien wspierać swoją drużynę. Ma to znaczący wpływ na morale zespołu. Czyli więzi solidarności, lojalności oraz zaufania. A to jak wie każdy szanujący się trener ma znaczenie niezwykle istotne. Im bardziej postępująca atrofia więzi moralnych tym większe prawdopodobieństwo, że wystepować będą zachowania dewiacyjne jak to ma miejsce w waszym madryckim klubiku na przykładzie Robinho..... Obawiam się, że to dopiero początek, zaś wasi zawodnicy będą sie buntować lawinowo i słusznie !o jakiej lojalnosci mowisz? pilkarz moze, ale nie musi ogladac spotkan swojej druzyny, gdy nie moze grac.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 wrz 2008, 20:01
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 wrz 2008, 20:24
To zależy, zwyczaj jest taki że musi i tak zazwyczaj bywa, często jest tak że brak piłkarza jest albo bardzo źle odbierany przez trenera, piłarzy czy zarząd, a kiedyś nawet słyszałem że ktoś dostał karę z tego powodu...RealFan pisze:o jakiej lojalnosci mowisz? pilkarz moze, ale nie musi ogladac spotkan swojej druzyny, gdy nie moze grac.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 05 wrz 2008, 20:43
A czymże innym jest zwyczaj jak nie oczekiwanym zachowaniem... Co się dzieje kiedy zwyczajowe prawa są łamane np. nosimy rożne skarpetki, jemy rękoma ? Jesteśmy postrzegani negatywnie, możemy się narazić na sankcje. A teraz pytanie do realfan (czy jak go tam zwą) jak to wpływa na morale drużyny, kiedy wszyscy postępują w określony sposób zaś jeden wyłamuje się z szeregu i jedzie na mecz Arsenalu kibicować innej drużynie ? Druga sprawa jak mam się do Ciebie zwracać jak do dziecka, inwalidy, bowiem forma wypowiedzi sugeruje, że kursy z zakresu umiejetności wyrażania myśli w procesie przystosowywania do życia w społeczeństwie pominięto. Zmuszony jestem wskazać owe ułomności.To zależy, zwyczaj jest taki że musi
Pierwsze słowo w zdaniu piszemy z dużej litery !na pilkarzy biegajacych po boisku nie ma wplywu czy vieira siedzi na trybunach czy nie. oni nawet niekoniecznie to wiedza. i w trakcie spotkania w ogole o tym nie mysla.
Biorąc pod uwagę niepochlebne wypowiedzi Robinho na temat Schustera wydedukować można, że jednak były.bo nie bylo zadnych problemow dotyczacych wiezi z pilkarzami czy trenerem
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 wrz 2008, 20:55
Zanim zaczniesz kogos pouczac sam sie doucz. Prawidlowa forma to "wielka litera" lub od biedy "duza litera" chociaz to ostatnie moze rownie dobrze tyczyc sie czcionki tejze litery.MarcinW pisze:Pierwsze słowo w zdaniu piszemy z dużej litery !
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 05 wrz 2008, 21:19
Faktycznie masz racje. Tylko to już nie jest moja wina tylko socjalizacji wtórnej. Im dłużej z wami przebywam tym bardziej się uwsteczniam.Prawidlowa forma to "wielka litera"
Czy ja dobrze rozumiem, kibic Interu sugeruje ukaranie innego, ponieważ ten napisał coś o świętych krowach z Milanu ? Widzę, że wasza tolerancja przyjmuje karykaturalną formę....Uprzejmie prosze o przysluge dla tego forum i wlepienie za nazwe kazdego z tych klubow 2wp.
MarcinW
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio