Dlatego te piwa sprzedają najczęściej sklepy specjalistyczne.
Choć oczywiście są wyjątki dotyczące piw w cenie około czterech złotych.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 wrz 2014, 12:39
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 wrz 2014, 12:57
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 26 wrz 2014, 13:19
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 wrz 2014, 13:36
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 26 wrz 2014, 13:40
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 26 wrz 2014, 13:45
MaUser_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: glowas12345 » 26 wrz 2014, 14:55
glowas12345

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 wrz 2014, 16:33
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 wrz 2014, 16:35
no i niech im smakują, ty nadal nie zrozumiałeś o czym ja piszęPanowie, śmieszna dyskusja. Rekon stara się udowodnić że piwo które pije pewnie 5% lubi jest dobre, bo tak. bo jest lepiej przygotowane i nie są to "szczyny". Co z tego że 95% ludzi pije żywca, tyskie czy żubra. Co z tego, że 95% lubi te piwa bo IM SMAKUJĄ!
no i tutaj możemy skończyć dyskusję. pewnie wierzysz też, ze inteligentni ludzie sie nie nudzą i o zmarłych się źle nie mówi?oczywiście że o gustach się nie dyskutuje.
ta, a jakby muzyka meli koteluk była taka dobra, to by ją pół polski kupowało, a nie jakieś eurowizyjne gówna jak teraz. a tak w ogóle to te bentleye tez są pewnie gówno warte, jakby były takie dobre to pewnie 3/4 polski by je kupowało, a nie tak jak teraz golfy dwójki albo fiaty punto. twój argument jest inwalidąJakby te piwa faktycznie były takie dobre, to by je kupowało pół polski, a nie żywce, tatry czy carlsbergi.
a jak ci sie coś bedzie podobało to nigdy nie powiesz, ze jest słabe i są rzeczy LEPSZE? ja np ogladam taki serial the blacklist, jest padłem totalnym, drewniana gra aktorska, marna fabuła, słabe dialogi itp a mimo wszystko oglądam, bo fajnie mi sie spedza czas w ten sposob, ale nigdy nie powiem, ze ten serial jest DOBRY.pytanie zasadnicze co znaczy dobre? Dla mnie jeśli chodzi o coś do picia/jedzenia to przedewszystkim smaczne. Więc jak coś mi nie będzie smakowało to nie powiem, ze to jest dobre.
z piwami craftowymi jest tak samo a nawet bardziejPrzy koncierniakach to ciągła loteria. Raz się kupi żubra i smród taki, że nie wypijesz, innym razem to samo np. z okocimem, tyskaczem. To prawda, że one wszystkie są słabe (w porównaniu do tych droższych specjałów), ale momentami niektóre to straszne szczyny.
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 wrz 2014, 16:41
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 26 wrz 2014, 16:44
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 26 wrz 2014, 18:56
Chodzisz na co dzień w takiej stylówie z harringtonką i białymi sznurówkami?Rezus pisze:Wszedłem sobie na stronę gdzie są oficjalne rzeczy Analogsów
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 26 wrz 2014, 19:49
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 27 wrz 2014, 1:07
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 27 wrz 2014, 1:13
białe sznurówki to trochę inne klimaty niż the analogsbiałymi sznurówkami?
Biały
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio