Bezpłatne pamiątki piłkarskie - Strona 38

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 21 lip 2005, 22:06

krako_91 pisze:
Roomeczek pisze:Heh no dzięki w sumie w moim miescie (Wrocław) z piłką nie jest za dobrze....

wysłałem tyle tych maili (wysyłałem z WP) i wystąpiły błędy przy następujących klubach

- M. United
- Dynamo Moskwa
- CSKA Moskwa
- Benfica Lizbona
- Olimpique Lyon
- Fc Metz
- Boavista Porto
- Olimpyakos
- FC Banik Ostrava
- Espanyol Barcelona

hmm jak myslicie w czym mógł być błąd?
Chyba wyślę z ONETA :P

Cya
to jest wina złych e-maili poprostu na stronie źle podali ja tesh nie mogłem wyslac dot ych samych klubów co ty!!! :( :(
Tak rzeczywiście masz rację. Nic to nie dało. A może ktoś zna adresy do tych klubów.
A tak BTW to na razie odpowiedział Arsenal, który prosi o listowną proźbę, Chelsea, która mowi ze jej niby przedstawiciel jest na urlopie do 1 sierpnia i tak samo PSV z tym, że do 25 lipca:p

Cya

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 22 lip 2005, 9:46

Dzisiaj przyszly do mnie 2 maile z informacjami ze ie powiodlo sie dostarzcenie moich listow do federacji Chile i Meksyku.Wczesniej nie doszly np. do Valencii, Anglii, Szachtara Donieck. Z reprezentacji Irlandii Polnocnej przyszlo info ze jesli chce ich pamiatki to musze sie zarejestrowac w ich klubie kibica (koszt chyba 20 euro) i wtedy bede mial znizki na zakupy w sklepie.Reprezentacja Argentyny nie wysyla pamiatek poniewaz wszystkie ktore ma rozdaje w szkolach, instutycjach charytatywnych itp. na terenie ich kraju.

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 22 lip 2005, 10:53

No ja dostałem z PSV i VFl bohum że tez nie przyślą!!HAMY :D :D :D :D nie no żartuje...a napisalem już 300 e-maili a prawie nikt nie odpisał(nie muszą odpisywać,wązne żeby przesłali paczki :) )

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 22 lip 2005, 13:12

Ja wyslalem spokojnie ponad 100 maili. Jak nie przysla nic to znow zaczne listy wysylac i grac w STS-ie zeby na znaczki miec :D

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 22 lip 2005, 14:11

Darkman1948 pisze:Ja wyslalem spokojnie ponad 100 maili. Jak nie przysla nic to znow zaczne listy wysylac i grac w STS-ie zeby na znaczki miec :D
a chociaż dobrze ci idzie w tym sts'sie??:D to podaj typy :D zartuje...
no ja tez dużo wysałem i jedeynymi odpowiedizami było błęedy że się nie da wysłać :D :shock: :D

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 22 lip 2005, 14:18

Tak powracając do mojego poprzedniego pytania...czy znacie adresy mailowe do innych federacji piłkarskich niż Czeska? :P
Czy wysyłaliście do jakichś i coś przysyłali :lol: ?

Cya

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 22 lip 2005, 15:11

Roomeczek napisz mi jakie adresy Cie interesuja to Ci podam maile. Albo napisz do FIFA-oni wysylaja ksiazeczke w ktorej masz adresy mailowe i zwykle wszystkich federacji na swiecie. Mi na razie przyslali tylko z federacji niemieckiej a moj brat dostal z Francji. Slyszalem ze Anglicy tez wysylaja ale nie pisalem do nich. Maila jak wysalem to nie dotarl.

Co do STSu to na razie mi idzie srednio. Dzisiaj wyslalem kupon z 18 meczmi ktore raczej powinny wejsc. Moge sie podzielic tymi typami bo to i tak nie ma wplywu na ewentualna wygrana :) Gdyby chodzilo o numery duzego lotka to nie poszloby tak latwo :twisted: [/quote]

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 22 lip 2005, 15:30

Darkman1948 pisze:Roomeczek napisz mi jakie adresy Cie interesuja to Ci podam maile. Albo napisz do FIFA-oni wysylaja ksiazeczke w ktorej masz adresy mailowe i zwykle wszystkich federacji na swiecie. Mi na razie przyslali tylko z federacji niemieckiej a moj brat dostal z Francji. Slyszalem ze Anglicy tez wysylaja ale nie pisalem do nich. Maila jak wysalem to nie dotarl.

Co do STSu to na razie mi idzie srednio. Dzisiaj wyslalem kupon z 18 meczmi ktore raczej powinny wejsc. Moge sie podzielic tymi typami bo to i tak nie ma wplywu na ewentualna wygrana :) Gdyby chodzilo o numery duzego lotka to nie poszloby tak latwo :twisted:
[/quote]

Hmm możesz podać... oczywiście jak masz e-maile następujących federacji:

- Niemcy
- Hiszpania
- Portugalia
- Grecja
- Francja
- Szkocja
- Holandia
- Belgia
- Brazylia

i to na razie wszystko... Angli nie chce z wiadomych powodów :twisted:

Cya

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 22 lip 2005, 17:19

Belgia- urbsfa.kbvb@footbel.com
Brazylia- cbf@cbffutebol.com.br
Niemcy- info@dfb.de
Grecja- epo@epo.gr
Holandia- concern@knvb.nl
Portugalia- info@fpf.pt
Szkocja- info@scottishfa.co.uk
Hiszpania- rfef@futvol.com
Francja- webamster@fff.fr

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 22 lip 2005, 17:45

Ja mam pytanie czy mógłby mi ktoś podać adres e-mail do FIFY i jak tak to wzór jak się zapytać o tą książeczke?? :( bede bardzo wdzięczny!!a i roomeczek możesz mi na maila wyslac typy :P :P
Ja w dużym lotku trafilem w środe 2 :D :P

jeszcze jedno czy ma moze ktoś adresy do innych federacji niż tych co są wyżej??? :wink:

Adres do Francji jest zły !!:(

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 22 lip 2005, 18:06

Adres mailowy do FIFY: media@fifa.org
Co do listu to moze byc on mniej wiecej taki:
Hello,
my name is (TWOJE IMIE) and I live in Poland. I`m a big football fan and I collect everything what concern this beautiful sport discipline. This mail (lub w przypadku listu: letter) is connected with my hobby. If it`s possible and don`t put you too much trouble please send me some materials from your organisation. For example: badges, stickers, addresses of clubs and national federations etc. I will be very happy if I recive even few souvenirs.
With best wishes:
(TWOJE IMIE I NAZWISKO)

MY ADDRESS:
(TWOJ ADRES)

A co do innych federacji to podaj spis a postaram sie tego poszukac w moich źródełkach ;)

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 22 lip 2005, 18:35

A co do innych federacji to podaj spis a postaram sie tego poszukac w moich źródełkach ;)[/quote]

No wiesz dla mnie to mogą być wszystkie na świecie zalezy to od ciebie :) jak najwięcej :D DANKE

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 22 lip 2005, 21:03

Nie no wszystkie to troche za duzo :D Jak napiszesz konkretnie to wtedy podam maila.

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 22 lip 2005, 21:12

Mam prośbę, czy mógłby mi to przetłumaczyć??

Sehr geehrte Damen und Herren,
lieber Fussball Fan!

Die Emailadressdomäne @austria-salzburg.at ist nicht mehr aktiv. Bitte senden Sie ihre Email zukünftig an @redbullsalzburg.at. Sollte Ihnen kein konkreter Empfänger bekannt sein wenden Sie sich bitte an office@redbullsalzburg.at.

Mit der Bitte um Kenntnisnahme

Dzięki :)
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Barcelonka
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barcelonka » 22 lip 2005, 21:25

Ja pisałam do Portugalii <list> i od marca nie ma żadnej odpowiedzi :( Do Hiszpanii i Włoch wysłałam ostatnio maila i nie odpisali. Może od razu paczuszkę mi wyslą :D

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”