Moja propozycja polskich pojedynków jest stronę wcześniejTomusmc pisze:Faktycznie Bosno Deyna był (Bonso pisze:To nie jest, tak że ja nie znam sie na historii piłki nożnej, bo oczywiście wiem że zawodnicy przec Ciebie wymienieni byli świetnym zawodnikami, ale napisałem "CO TAM ONI" ponieważ zirytował mnie brak Deyny, którego zawsze będe uważał, za jednego z najlepszych piłkarzy w historii piłki noznej.Tomusmc pisze:
Nie no spoko chyba nie znasz się na historii piłki noznej bo tych co wymieniłem to są gwiazdy piłki nożnej, a Ty piszesz co tam oni??? nie no luz! Przyznaje Ci racje, aby Ci piłkarze co wymieniłeś by się znaleźli w typowaniu, ale ze piszesz "Co tam oni"???
Oczywiście można dodać Sammera czy też Cantone...warto pomyśleć zanim się coś powie (to do Bosno) i zanim się coś wymyśli na szybkiego (to do Corithiansa)
Pilkarzy przec Ciebie wymienionych oczywiście szanuje, ale Kazimierz Deyna to dla mnie jest legenda, większa niż Zoff i Scirea) wielkim piłkarzem i zawsze bedę go szanował, ale dla mnie bez sensu jest wymienianie polskich piłkarzy bo wiadomo, że w tym momencie idzie się w stronę ojczyzny. Jeśli już chodzi o polskość to proponuję którymś razem zrobić zawody wśród polaków...
Masz rację, że polskich piłkarzy wśród legend nie powinnismy w takiej zabawie umieszczać, bo wiadomo, że większość userów byłaby stronnicza, ale też brak takich zawodników jak Di Stefano czy Platini, to naprawde jest skandal