Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 11 sty 2006, 16:06
Diamen23

Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 11 sty 2006, 19:07
Jagiellonczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 sty 2006, 20:23
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 11 sty 2006, 21:51
MARCINNN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 11 sty 2006, 21:54
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 12 sty 2006, 7:02
Zastanawiałem się nad tym , ale myślę , że większość głosujących wystawiała by każdej lepszej pracy 10 , a gdyby wypisywała od najlepszej do najgorszej to można od razu zobaczyć którą traktuję za najlepszą.Zico_FCI pisze:Mnie też możesz zapisać …. Mam jedno propozycję zmiany w regulaminie – zamiast dawać od najlepszego do najsłabszego po prostu niech każdy oceni po kolei sigi i da mu notę od 0 do 10. Ostanio na tych starych zasadach nikomu nie chciało się głosować
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 12 sty 2006, 8:34
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 12 sty 2006, 15:08
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 12 sty 2006, 15:22
Kaka_ACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 12 sty 2006, 15:25
może być.Kaka_ACM pisze:By głosowanie było wiarygodniejsze i aby nie bylo oddawania pkt. " po znajomości" wszystkie prace powinny zostać wysyłane na PW Diamena. Dopiero potem on wszystkie wrzuca na forum, lecz bez podawania autorów ( przynajmniej do konca głosowania). Po głosowaniu jak najbardziej ujawniamy autorów. Czaice chyba o co mi biega?!
Przemyślcie to..
Diamen23
Anton
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 13 sty 2006, 22:27
Nie wiedzę w tym zbyt dużego sensu. Przecież jak ktoś będzie głosował to nie odda głosu na siebie i wtedy będzie wiadome który sig jest jegoDiamen23 pisze:może być.
czyli:Wysyłacie prace na priva (mojego , of course)
Jeśli zasługuje na 10 to dlaczego miałby nie dać ? Chodzi o to, że łatwiej będzie wystawić noty po kolei każdej pracy (szybko, łatwo i przyjemnieDiamen23 pisze:Zastanawiałem się nad tym , ale myślę , że większość głosujących wystawiała by każdej lepszej pracy 10
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 14 sty 2006, 11:34
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 14 sty 2006, 12:30
Liga Holenderska, a więc moge zrobic siga z ulubionym pilkarzem (nie koniecznie holendrem) wystepujacym w holenderskiej druzynie np. niedzielan w nec'u? Prosze o odp.Temat: Liga Holenderska
Jagiellonczyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio