Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 38

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
33%
2
5
24%
3
1
5%
4
4
19%
Poniżej 4
4
19%
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 01 kwie 2006, 19:58

Ten weekend utwierdził mnie w przekonaniu, ze nie mamy Żadnych szans na awans do 1/2 finału LM :!: :?

Arsenal w mega formie, Juventus bez formy. Tyle. :?

Zgodnie z przewidywaniami Treviso sie zamurowało, ale to nas nie usprawiedliwia :!: W pierwszej połowie mogło być juz co najmniej 2:0 tyle akcji mieliśmy. Brak skuteczności i wykończenia :!: Nie wiem dlaczego Capello wybrał wieksze zło i zmienił Zlatana :roll: przeciez całkiem dobrze rozdzielał piłki :roll: Mniejsza z tym.

"Daliśmy dupy", a mimo to powiększyliśmy przewagę do 9 punktów. :lol:

Forza Lecce :wink:

W środe poprostu obejrze kolejny mecz w wykonaniu mojej ukochanej drużyny. na nic wiecej sie nie nastawiam, mysle ,ze teraz juz niestety kazdy kibic Juve zdaje sobie sprawe z naszej sytuacji :roll: :? :?

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 01 kwie 2006, 20:16

Mecz całkiem ładny i szybki w wykonaniu Juve ale tylko przez pierwsze 25-30 minut, poźniej było już tylko gorzej. To co wyczynia Zlatan to normalnie do szału mnie doprowadza. 98 % piłek które dostanie traci, przerywając przy tym dobrze zapowiadające się akcje. Niech Capello posadzi go na ławie i da szanse Zalayecie, bo do szweda cierpliwości już nie mam(chyba nie tylko ja).
Arsenal złapał wielką formą i niestety oni awansują do 1/2 LM. Nie ma już nadziei na awans, chyba że stanie się cud.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 01 kwie 2006, 20:18

Marq pisze:Zlatan to normalnie do szału mnie doprowadza. 98 % piłek które dostanie traci, przerywając przy tym dobrze zapowiadające się akcje.

Jaki ty mecz ogladales ?? W pierwszej połowie wiekszosc akcji zaczynała sie po dograniach Ibry. W drugiej połowie było gorzej, a po jego zejściu całkiem źle.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 01 kwie 2006, 20:33

Jaki ty mecz ogladales ?? W pierwszej połowie wiekszosc akcji zaczynała sie po dograniach Ibry. W drugiej połowie było gorzej, a po jego zejściu całkiem źle.
Jaki ty mecz oglądałeś??? Chyba nie ten dzisiejszy. Sam komenatator mówił że gra Zlatana jest beznadziejna. Zlatan praktycznie każdą piłke którą dostał to tracił albo niecelnie dogrywał do kolegów. I nie ma co go bronić, wiem że to twój idol, ale w tym sezonie gra katastrofalnie i zasługuje na dłuższy okres siedzenia na ławie.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 kwie 2006, 20:56

Zajebiście :D Pierwszy skład, ostatnia drużyna z tabeli kontra lider i całe 0:0. Brawo :!: żeby było ciekawiej Arsenal nie dał rady i pokonał Aston Ville 'tylko' 5:0. Mimo tego nadal wierze. Mojej wiary w Grande Juve nic nie zmieni.

Co do Zlatana to ok, na lawe go, ale kto do pierwszego składu?

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 01 kwie 2006, 21:04

Co do Zlatana to ok, na lawe go, ale kto do pierwszego składu?
Zalayeta. Jak dla mnie powinien dostać szanse od początku w kilku meczach, Zlatan gra od początku sezonu i gra słabiutko więc czem nie dać szansy Marcelo?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 kwie 2006, 21:05

Zalayeta dostawal. Pamietam go jeszcze z CI. Wierz mi, ze wolisz już Zlatana :lol:

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 01 kwie 2006, 21:08

Zalayeta dostawal. Pamietam go jeszcze z CI. Wierz mi, ze wolisz już Zlatana Laughing
To niech Mutu gra na ataku zamiast w pomocy, na pewno ustrzeli więcej bramek, w dzisejszym mecz zagrał nie najgorzej i na pewno lepiej od Zlatana.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 kwie 2006, 21:11

Marq pisze:To niech Mutu gra na ataku zamiast w pomocy, na pewno ustrzeli więcej bramek, w dzisejszym mecz zagrał nie najgorzej i na pewno lepiej od Zlatana.

Mi chodzi o mecz z Arsenalem. Sugerujesz Nedved-Zambro na skrzydłach i Chellini- Balza w obronie? Takie coś nie przejdzie raczej, w przypadku braku Del Piero Ibra musi grać :?

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 01 kwie 2006, 21:16

Jeśli chodzi o mecz z Arsenalem to koniecznie trzema napastnikami musimy zagrać i postawićwszystko na jedną karte, bo i tak nie mamy nic do stracenia. Ja bym proponował taki skład.

Buffon
Balzaretti, Canna, Thuram, Chiellini
Mutu, Emerson, Nedved
Del Piero, Trezeguet, Zalayeta(w ostateczności Zlatan)

Można też zagrać trójką w obronie tak jak rok temu z Realem, graliśmy jak dobrze pamiętam z Montero ,Thuramem i Canną na środku i jak wiemu opłaciło się.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 01 kwie 2006, 21:42

Marq pisze:Jeśli chodzi o mecz z Arsenalem to koniecznie trzema napastnikami musimy zagrać i postawićwszystko na jedną karte, bo i tak nie mamy nic do stracenia. Ja bym proponował taki skład.

Buffon
Balzaretti, Canna, Thuram, Chiellini
Mutu, Emerson, Nedved
Del Piero, Trezeguet, Zalayeta(w ostateczności Zlatan)

Można też zagrać trójką w obronie tak jak rok temu z Realem, graliśmy jak dobrze pamiętam z Montero ,Thuramem i Canną na środku i jak wiemu opłaciło się.
A gdzie Zambrotta? :shock:

I Real to nie Arsenal.
Trrzeba zagraż którymś z moich 8 ustawień, innaczej nie wygramy :P Przypomniec je :> ?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 01 kwie 2006, 21:56

Marq
co ty gadasz ??? Gra Zlatana w pierwszej połowie była conajmniej poprawna i nie pisze tego bo jest moim idolem tylko dlatego, ze tak było. Obejrzyj mecz jeszcze raz i się przypatrz :)

Zalayeta zamiast Zlatana ? Nie no prosze! Troche obiektywizmu !

ossy pisze:Trrzeba zagraż którymś z moich 8 ustawień, innaczej nie wygramy Razz Przypomniec je Łypiący ?

Nie ,nie trzeba :wink:

Wy naprawde wierzycie w awans :roll: nawet po dzisiejszych meczach Juve i Arsenalu :roll: Ja wiem, ze trzeba wierzyć, ale gdy nie widze cienia szansy to jak mam wierzyc :roll: :cry:

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 01 kwie 2006, 22:04

A gdzie Zambrotta? Shocked
Na lewej zamiast Chelliniego, jak mogłem zapomnieć o tym genialnym piłkarzu. :P
co ty gadasz ??? Gra Zlatana w pierwszej połowie była conajmniej poprawna i nie pisze tego bo jest moim idolem tylko dlatego, ze tak było. Obejrzyj mecz jeszcze raz i się przypatrz Smile
To może niech się inni co widzieli mecz wypowiedzą. Ja widziałem fatalną gre Zlatana, nic mu nie wychodziło, nie miał żadnej ładnej akcji i w ogóle jego gra ja w każdym meczu była słaba.
Zalayeta zamiast Zlatana ? Nie no prosze! Troche obiektywizmu !
To powiedz mi dlaczego Zlatan ma grać w pierwszym składzie, skoro w meczu a Arsenalem działał na nasz zespół jak koń trojański który przerwyał akcje Juve swoimi stratami i nieudolnymi podaniami.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 01 kwie 2006, 22:08

Marq pisze:To powiedz mi dlaczego Zlatan ma grać w pierwszym składzie, skoro w meczu a Arsenalem działał na nasz zespół jak koń trojański który przerwyał akcje Juve swoimi stratami i nieudolnymi podaniami.

Zlatan przynajmniej cofa sie przed pole karne i rozgrywa piłki (tak jak dzisiaj), a Zlalayeta czai sie w polu karnym i nic z tego nie ma bo jest powolny i nie umie znalezc sie na dogodnej pozycji.

jesli chodzi o Zlatana to nie mowi ,ze cały mecz zagrał dobrze :!: mówie ,ze zagrał poprawnie w 1 polowie, podobnie zreszta jak reszta zespołu. Tyle.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 01 kwie 2006, 22:13

Ibrahimović pisze:
Nie ,nie trzeba :wink:
Czemu? Nie mów że Ci się nie podobały. :?
Ibrahimović pisze:Wy naprawde wierzycie w awans :roll: nawet po dzisiejszych meczach Juve i Arsenalu :roll: Ja wiem, ze trzeba wierzyć, ale gdy nie widze cienia szansy to jak mam wierzyc :roll: :cry:
Milan tez nie grał dzisiaj bosko i przegrał. Choć są w dużo lepszej sytuacji przez meczem z Lyonem..to niby ten mecz z Lecce tez nie powinien napawać optymizmem.

Marq pisze: Na lewej zamiast Chelliniego, jak mogłem zapomnieć o tym genialnym piłkarzu. :P
Albo raczej w pomocy, albo na prawej za Balze bo Giorgio dobrze gra. Mógłby zagrać na prawej pomocy za Mutu.

Marq pisze:To może niech się inni co widzieli mecz wypowiedzą.
Więc ja uważam ze Zlatan zagrał przeciętnie. Nie najlepiej, ale cuż :roll: Napewno lepiej niż z Arsenalem. No ale Arsenal a Treviso :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”