Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 38

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 03 maja 2005, 15:07

*_For_zaza_Milan_* pisze:No jesteś pod wrażeniem. Nie widziałem całego meczu bo nie byłem w stanie ale to jest może znak ze jak nie widze jest dobrze :roll: [ ale i tak chyba nie było w TV ] ...
Naucz sie czytac ze zrozumieniem...
Andreyew pisze:Samo Zagłebie gra w tej rundzie beznadziejnie dlatego tez wygrana z tym zespolem z taka iloscia bramek jest mniej zadowalajaca niz wygrana z Amica 1-0 (Dla mnie).
Dla wyjasnienia chodzilo mi o to ze ta wygrana byla dla mnie mniej zadowalajaca niz wygrana z Amica...cyk, cyk, cyk KPW.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 maja 2005, 15:22

Hmmm ?? no czytanie potrzebna rzecz ale myślenie ważniejsze w zyciu :D hehe

Nie wiem czy bardzie ich zadowalajacą. Zagłebie strzeliło co prawda tylko 3 bramki tej rundy i to u siebie i to 2 prezenty samobójcze ...

Tylko wiec o tym że Wisła miała poczatek rundy zły a mecz z Amica to był mały klasyk naszej ligi i każdy marzył choc by tylko o 1;0 zwłaszcze że we Wronkach po meczu bo dajrze Frakem powiedział ze te pkt są kluczone. Ale nie najważniejsze

Od takich meczy jak z Zagłebiem które strzelił tylko 3 kramki o.k ale ile straciło ? też chyba ok. 3 wiec wymagali wszyscy by Wisła weszła na obroty swoje obroty a po meczu z piewszej rundzie i wyniku kibice czekali na pogrom Zagłebia.

Mecz pierwsze rundu to było pojedynek od 15 minuty w którym grały dwa
zespołu. Do 15 Zagłebie rządzilo w boisku i to był szok ze oni tak grają ale Majdana nie pokonali póżniej Franek zaczą i zakończyło sie 7: 1 Także czego można było sie spodziwać ?? ba czego wymagano ? Od Mistrza Polski. ..

Dla same Wisły tem mecz był ważny a wynik jeszcze bardziej bo pozazał że początek to było [chyba] falstary mały bo mały jak nie przegrali meczu to co to za faltrat nie jeden by tak chciał klub ale wymagania były jakie ?? każdy pamieta Wisłe z pierwszej rundy.

POZDRO
Ostatnio zmieniony 03 maja 2005, 15:25 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 03 maja 2005, 15:23

Zwycięstwo 6:0 cieszy, ale jednak dalej widać, że forma Wisełki jest niestabilna o czym świadczy 0:0 po pierwszej połowie...być może wszyscy za wcześnie skreślili Liczkę, bo nie miał on dużo czasu na przygotowanie własnego zespołu...poprostu trzeba mu dać szanse i czas...Zwycięstwo 6:0 nawet ze słabą drużyną cieszy, ponieważ zawodnicy mogą się wkońcu odblokować i grać już na pełnym luzie...

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 03 maja 2005, 18:48

Jak myslicie jak bedzie z cracovia 6 maja ???
Mi sie wydaje ze Bojarski (cała Cracoviaa :lol: ) cos chyba strzelii . Jesli Liczka Wygra to chyba jeszcze nie przegra swojej posady w wiselce.

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 03 maja 2005, 18:53

jak Wisła zagra tak skutecznie jak z Zagłębiem to Cracovia nie ma szans.Ale jednak Cracovia to nie Zagłębie ale bedzie musiała lepiej zagrać niż z Groclinem.Ja jednak stawiam na Wisłę mój typ 3:1 dla Wisły

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 maja 2005, 19:04

No własnie derby już nie długo ....

Pierwszy mecz 0:0 i było to ładne widowisko w którym główne role odegrali bramkarze Majdan i Cabaj.

Wczorajsze mecze pokazały że Wisła weszła na obroty ale i tak najważniejsze było napoczęcie Zabłebia a to mogło nastąpić znacznie wcześniej. Cracovia natomiast zagrała dziwne z Groclinem tak jak by przyjechała po wymiar kary - oczywiście atakowala wspomniany Bojarski czy też pózniej Giza ale Groclin nie zagrał jakiegoś cool mecz i wygrał 3:1. Groclin zagrał troche jak z Amicą wykorzystać co sie stworzy bo nie bedzie tego wiele hehe ale było kilka akcji.

W meczu tej rundy myśle że bedzie też ładny i Wisła wygra ale skromnie 2:0 ewentualnie 2:1. Już czekam na te derby bedzie ciekawie:D

Ciekawi mnie ta czerwona kartka dla Citki czy anulują czy nie ??

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 03 maja 2005, 19:58

Według mnie wygra Cracovia 2-1

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 03 maja 2005, 20:01

Mam Nadzieje ze 6 maja bedzie dla mnie szczesliwym dniem tzn. dobrze napisze mature z Angola, a Wisla rozgromi Cracowie. Derby chyba najpopularniejsze w Polsce to trza zobaczyc :wink: .

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 04 maja 2005, 13:59

wozny>>> a moze chociaz jeden argument??

bo wg. mnie to duzo rzeczy sie ciekawych stanie:P

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 maja 2005, 14:07

Założyłem odpowiedni temat w dziale mecze.

Wara stąd :twisted: :wink:.

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 07 maja 2005, 23:16

DERBY DLA WISŁY 8)

Awatar użytkownika
alfabeth
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alfabeth » 08 maja 2005, 21:42

KAZDY TO POWIE ZE WISLA RZADZI W KRAKOWIE
WISLA RULEZZZZZ

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 maja 2005, 23:39

Dodałem kolejną opcję w ankiecie. Jest Smicer, może być i Bąk. Pojawiła się możliwość pozyskania Jacka Bąka, wątła ale jest. W każdym razie Bącur po tym sezonie raczej odejdzie z Lens, gdzie grzeje ławę, a Mielcarski w magazynie Liga+ potwierdził kontakty z reprezentantem Polski.

Przy okazji, kto śmie mi tu głosować na Smicera :twisted:.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 08 maja 2005, 23:48

22-letni pomocnik Konrad Gołoś, grający obecnie w Polonii Warszawa, od lipca będzie piłkarzem krakowskiej Wisły. Obydwa kluby podpisały umowę transferową. Wisła podpisała też pięcioletni kontrakt z Gołosiem.
A więc pierwsze wzmocnienie stało się faktem...czekamy na dalsze...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 maja 2005, 12:33

No Piwus ale słyszałes co Grzesiu Mielcarski powiedział o transferach w lige + ekstra. :?: Az żal że Wisła musiał by zapłacic za tego Pitt Bulla 1 milion a Porto tylko 400 tys ... żal naprawde co sie dzieje.

No potwierdzi kontakt z Bąkiem a wczoraj znów na lawie Jacek... Ale sądze że Grziesiu wiec co robi :twisted: i jak cos to i tak Wisła nie straci :D

Smicer :?: Wczora zagrał 20 minut i jak zwykle grał dobrze .:!:.. do 20 metra ....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”