Liverpool (zbiorczy) - Strona 38

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 03 maja 2005, 22:17

mógłby Liverpool jeszcze coś strzelić bo te ataki Chelsa sa bardzo niebezpieczne.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 03 maja 2005, 22:43

Znamy pierwszego finaliste !! Jest nim FC LIVERPOOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 03 maja 2005, 22:45

Po prostu brak mi słów

LIVERPOOL W FINALE LIGI MISTRZÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 03 maja 2005, 22:47

Gratulacje dla Liverpoolu :wink: po odpadnięciu Arsenalu z CL kibicowałem właśnie im :P Beznitez wygrał z Mourinho.. porównajcie sobie jakich piłkarzy mieli do dyspozycji obaj trenerzy..

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 03 maja 2005, 22:48

gratulacje dla wszystkich kibiców Liverpoolu .Liverpool jedzie do Stambułu

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 03 maja 2005, 22:50

BRAWO !!!

Wspaniale emocje i bardzo dobre zakonczenie dzisiejszego meczu. Liverpool zaimponowal mi wspaniala wola walki. Widac, ze jest to druzyna z charakterem i jesli w przyszlym sezonie nie bedzie ich plaga kontuzji tak meczyc to wierze, ze moga cos osiagnac rowniez w lidze angielskiej. Zycze im, aby wygrali LM, bo chcialbym ich rowniez zobaczyc w LM w przyszlym sezonie :)

Jak widac Juve nie odpada z byle kim :wink:
Ostatnio zmieniony 03 maja 2005, 22:52 przez veelden^, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 maja 2005, 22:51

Wielkie gratulacje dla Liverpoolu. To jest dla nich olbrzmi sukces która chyba niewiele osób jeszcze jakiś czas temu się spodziewało. Nie wiem czy bardziej cieszyć się z tego, że wygrał Liverpool czy, że odpadła Chelsea ale to szczegół 8) :wink: Jerzy Dudek zagra w finale LM - coś niesłychanego. Szkoda tylko, że prawdopodobnie po przyjściu Reiny nie będzie miał już tak łatwo jak ma teraz. Raczej nie będzie pierwszym bramkarzem. Teraz The Reds zagrają prawdopodobnie z Milanem i tym razem nie powiem, że nie mają zbyt wielkich szans. Wygląda na to, że mają szanse z każdym przeciwnikiem. Jeszcze raz wielkie brawa dla Liverpoolu.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 maja 2005, 22:57

gratulacje za awans bo za gre nie zasluguja :? :twisted:
Ostatnio zmieniony 03 maja 2005, 23:01 przez smitu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 maja 2005, 23:01

Bravo Rafa...Bravo Traore...Bravo Luis Garcia :!: dla wszystkich należa się brava :!:

Wejście Liverpoolu do finału jest wspaniałym przykaled dla slabszych klubów, że pieniądze to nie wszystko...Awans Liverpoolu napewno jest dla dobra piłki...kolejny raz wygrywa pilka, a nie kasa...choć nie ukrywam Chelsea w dwu meczu według mnie zagrała lepiej ale szczęscie nie sprzyja lepszym...Jose Murinho hmmm....chyba w tym meczu chcial pokazac że bez niego (cały czas siedzial) Chelsea jest zespolem kompletnym w końcu pokonali w ten sposób Bayern....chciał pokazac ze Chelsea to kolektyw...dziś uważam że go zabraklo...za to Rafa pokazal że był dziś po publicznosci 13 graczem...widzieliście jego przekrwiony język :?: na koniec było doskonale widac pewnie przez 2 dni będzie milczał :D

Piękny mecz, znów zamknięcie Liverpoolu przez Chelsea...znów Chelsea byla przy pilce...ale to wygrał Liverpool...Teraz kibicuje Liverpool'owi niech wygra tą LM...moze uda się zatrzymać Stevena w co wątpie ale on chcial tytułów a teraz ma szanse na ten jeden z najbardziej poożądanych oby ją wykorzystał....

Na koniec lzy...Gallas...Terry...reszta pewnie tez uroniła łzy...to w końcu 2 połfinał Chelsea drugi półfinał Terry'ego, Gallas'a i reszty :cry: Nalezał się awans Chelsea ale trudno...

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 03 maja 2005, 23:03

Figo11 pisze:Nalezał się awans Chelsea ale trudno...
Według mnie NIE należał im się awans, ale to moje zdanie

GRATULACJE DLA LIVERPOOLU ZA AWANS DO WIELKIEGO FIANŁU!!

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 03 maja 2005, 23:05

Nic dodać, nic ująć... Brawo, brawo, i jeszcze raz BRAWO! Liverpool grał fantastycznie, w drugiej odsłonie fenomenem był Dudek i Cisse (i on miał kontuzję? ;) ). Nawet na BBC Sport w galerii było napisane, że Jerzy Dudek bronił najlepsze zagrywki Lamparda. Polak potrafi. 8)
gratulacje za awans bo za gre nie zasluguja
Nie rozumiem Cię. To Liverpool był lepszy - cóż z tego, że Chelsea grała według Ciebie lepiej, skoro nie potrafili przez ponad połowę meczu zagrać przyzwoicie, i odsłonić się pod koniec? Żal mi Gallasa i Terry'ego, bo mają ogromny talent itd., ale to Liverpool strzelił bramkę, i to oni bronili się oraz potrafili przedrzeć się przez obronę Chelsea.

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 03 maja 2005, 23:11

lepsza jest drużyna. która strzela więcej bramek, czyli Liverpool :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 maja 2005, 23:12

smitu pisze:gratulacje za awans bo za gre nie zasluguja :? :twisted:
Czy Chelsea w dwumeczu była lepsza od Liverpoolu :?: (nie chodzi mi już tutaj o sam wynik tylko o grę). Niby dlaczego awans należał się Chelsea :?: Mówiąc bardzo ogólnie The Blues zagrali baaaardzo przeciętnie w konfrontacji z Liverpoolem i nie pokazali zbyt wiele dobrej piłki. Liverpool był zdecydowanie lepszy.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 03 maja 2005, 23:14

Niggaz pisze:
smitu pisze:gratulacje za awans bo za gre nie zasluguja :? :twisted:
Czy Chelsea w dwumeczu była lepsza od Liverpoolu :?: (nie chodzi mi już tutaj o sam wynik tylko o grę). Niby dlaczego awans należał się Chelsea :?: Mówiąc bardzo ogólnie The Blues zagrali baaaardzo przeciętnie w konfrontacji z Liverpoolem i nie pokazali zbyt wiele dobrej piłki. Liverpool był zdecydowanie lepszy.
teraz przemawia przez kibicow Chelsei zwykla zlosc bo zrozumieli ze kasa to nie wszystko i finalu sobie nie kupia tylko musza go wywalczyc :)
brawa dla Liverpoolu oby tak dalej

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 maja 2005, 23:15

Zazwyczej pisze tu co cudowych bramkach Gerrarda i Luisa Garci w lidze dla których watro żyć ale dzisiaj trzeba napisac że dla takich wojen warto zyc.. To była wojna i nie było mowy o wspaniałych zagraniach...

Trzeba napisać tylko jedno zdanie BRAWO SUPERRAFA -- GRATULACJE DLA THE RED`S

Jestem pod wrażeniem gry ale i taktyki. Pokazał Rafa że jest lepszy. Nie Luis Garcia, nie Cisse i nie Moro tylko Benithez to był lajpeszy transfer Liverpoolu. Jak to kiedyś ktoś powiedział na "Tottenham to koguty bez jaj" - Liverpool dzisiaj pokazał jaja :D

""NIGDY NIE BEDZIE SAM"" !!! Chyba że sie woźisz jak np. Mourinho - dobry trener jest pewny siebie i swojich podopiecznych ale jeszcze lepszy jest tak który nie tylko gada.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”