Doswiadczony pilkarz lapie pilke w rece przed gwizdkiem?RealFan pisze:Tobik33 ...
Przykład? Ramosowi nikt doświadczenia nie odmówi. Cicinho już jednak po części można.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marquez » 29 lip 2007, 15:49
Doswiadczony pilkarz lapie pilke w rece przed gwizdkiem?RealFan pisze:Tobik33 ...
Przykład? Ramosowi nikt doświadczenia nie odmówi. Cicinho już jednak po części można.
Marquez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 lip 2007, 15:52
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 29 lip 2007, 18:24
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 02 sie 2007, 20:21
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 sie 2007, 20:31
Villa, Morientes, Arizmendi, Mata (chyba nikogo nie pominąłem?). Starczy Wam napastników.lisek_chz pisze:Mam jednak jeszcze nadzieję, że to nie koniec i jeszcze ktoś przyjdzie, szczególnie czekam na klasowego napastnika.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tedex » 02 sie 2007, 21:54
lisek_chz pisze:A wyjaśniło się, dlaczego Helguera przeszedł do Valencii. Flores do Madritista Wink
tedex

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 sie 2007, 22:47
tedex pisze:Ale dlaczego Helguera sie w ogole zgodzil na ten transfer?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 02 sie 2007, 23:21
Jeśli chodzi o atak to niekoniecznie musimy grac 2 napastnikami.lisek_chz pisze: Ciekawie wygląda sytuacja z pierwszym składem na nowy sezon. Prawdopodobnie w pierwszym składzie grać będzie Marchena. Szkoda, bo chciałem ujrzeć w pierwszym składzie Alexisa i Albiola, ale Flores stwierdził, że Ci jeszcze będą mieli czas na grę i zbieranie doświadczeń. Niepokoi mnie natomiast zbyt częsta gra Gavilana. Na domiar tego gra on słabo, mimo to zyskuje on sobie w oczach Floresa (nie wiem czym). Ale Gavilan raczej gra po to, aby jakaś drużyna się nim zainteresowała i złożyła za niego ew. propozycję. W ataku Villa i ...? Być może będzie to Arizmendi i taką mam nadzieję, bo nie jest zły, a jeszcze młody więc jeszcze czegoś się nauczy (może). Praktycznie nikt nie jest pewny miejsca w pierwszym składzie, a to dobrze, bo będą mieli dodatkową motywację
A wyjaśniło się, dlaczego Helguera przeszedł do Valencii. Flores do Madritista
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 02 sie 2007, 23:25
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 03 sie 2007, 10:54
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sie 2007, 12:45
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 03 sie 2007, 12:49
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 sie 2007, 13:04
Z tego co ja pamiętam to w Monaco grał bardzo dobrze, nastrzelał dużo bramek a klub doszedł do finału LM i zajął wysokie miejsce w lidze co zawdzięczał m.in. jemu. A rok później Morientesa miał zastąpić Saviola i to on grał już gorzej od Hiszpana.lisek_chz pisze:Morientes (...) grał bardzo słabo w Monako
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sie 2007, 13:06
To tak jak Shevalisek_chz pisze:A nie jest klasowym napastnikiem, dlatego że nie poradził sobie w innych ligach.
El Moro ma bardzo dobry bilans bramek w reprezentacjilisek_chz pisze:Villa nie grał nigdzie indziej ale w reprezentacji Hiszpanii imponuje formą.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 03 sie 2007, 13:32
Wiem, dlatego chce jeszcze lepszego napastnika, bo nie chcę zobaczyć znów Valencii na 4 miejscu na koniec.Mentor pisze:Arizmendi i Mata dodani do siebie i pomnożeni przez 5 nie są tak dobrzy jak jeden Morientes.
Bez przesadyMentor pisze:To tak jak ShevaSheva nie jest klasowym napastnikiem
![]()
No ma, ale już w reprezentacji nie gra (chyba). Zresztą nie ma co się tutaj nad nim rozwodzić, bo i tak prawdopodobnie Morientes przejdzie do Lyonu w pakiecie za Kallstroma.Mentor pisze:El Moro ma bardzo dobry bilans bramek w reprezentacji
Lisek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio