cloner pisze:predzej wroci do Derby, albo gdziekolwiek w Championship League
IMHO nie ma szans na jego powrót do Derby, na regularną grę w Tottenhamie ani na przejście do lepszego zespołu niż obecny.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2005, 19:33
cloner pisze:predzej wroci do Derby, albo gdziekolwiek w Championship League
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 paź 2005, 13:17
tak jak myslalem, ktos wymyslil niezla plotkeprzeglad sportowy pisze:Rasiak: To jakieś science-fiction
- Nigdzie się nie wybieram, a już na pewno nie do Nottingham - powiedział na łamach "Przeglądu Sportowego" napastnik Tottenhamu Grzegorz Rasiak.
- Trenuję z pierwszym zespołem, rozmawiałem z menedżerem Martinem Jolem. Gdyby coś było na rzeczy to bym wiedział. Kto to zresztą wymyślił?! To przecież jakieś science-fiction - dziwił się Rasiak, gdy usłyszał o planowanej przez media swojej rzekomej przeprowadzce do trzecioligowego Nottingham.
- Nawet bałbym się tam jechać. Strzeliłem mu cztery gole, jego kibice nienawidzą się z fanami Derby, w którym grałem, więc nie ma mowy o mojej grze w tym klubie - kategorycznie dementuje plotkę Rasiak.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 paź 2005, 13:20
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 paź 2005, 13:23
no i ...czeher pisze:On chyba nie wiem co mowi![]()
science-fiction to my juz mamy i zapewne bedziemy dalej miecRasiak w 1 skladzie repry
Moze nich zajmnie sie filmem a nie pilka??? bedzie mial pseudonim "Rasiatrix"
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 29 paź 2005, 13:26
Dombroś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 paź 2005, 13:28
i pewnie jeszcze wierzysz w to ze strzeli gola na wage zwyciestwacloner pisze:zreszta - wierze, ze dzis wejdzie w 2.polowie i pokaze co potrafi
dla mnie zawsze bylo to sci-fi , a te jego gole w tym smiesznym tureniju towarzyskim na ktorym ledwo co jakas publika byla moze sobie wlozyc w swoj "drewniany tylek"cloner pisze:a jak strzelal gole, to nie bylo sci-fi
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 paź 2005, 13:43
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 paź 2005, 13:47
nie byl awizowany do skladu!!! tylko tak jak ostatnio w meczu z MU, gdy pojechal na mecz, byl w kadrze na mecz ale Jol musial z kogos zrezygnowac wiec padlo jak zawsze na .......cloner pisze:no i znowu kompletnie dla mnie niezrozumiala decyzja trenera Spursow
Tottenham
P Robinson, P Stalteri, M Dawson, L King, Y Lee, A Lennon, J Jenas, M Carrick, T Tainio, A Mido, J Defoe
Subs: R Cerny, N Naybet, M Pedro Mendes, R Keane, A Reid
dziwne, bo wczesniej byl awizowany do skladu na mecz, a teraz go nie widze
A co dla Ciebie byloby zrozumiale - decyzja ze Rasiak mialby zagrac od pierwszych minutcloner pisze:no i znowu kompletnie dla mnie niezrozumiala decyzja trenera Spursow
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 paź 2005, 13:51
Kod: Zaznacz cały
gol Rasiaka lub chociazby sama gracloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 29 paź 2005, 13:55
Marq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 paź 2005, 13:56
Ja mowie o terazniejszosci a nie ze zagral pare minut gdyz kontuzje oraz zawieszenia byly, jezeli nie uznany - to jakas roznica - Rasiak gola nie strzelilcloner pisze:prosty wybor - bardziej sci-fi jest przeprowadzka do 3.ligi
powod - Kod:
gol Rasiaka lub chociazby sama gra
- obie czynnosci zostaly juz spelnione
gola strzelil w 1.meczu - nie uznany nie z jego winy,
2. warunek z racji gola musi zostac spelniony
A co dla Ciebie byloby zrozumiale - decyzja ze Rasiak mialby zagrac od pierwszych minutcloner pisze:
no i znowu kompletnie dla mnie niezrozumiala decyzja trenera Spursow
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 paź 2005, 14:01
dla przypomnienia - on nie strzelil gola ze spalonegojezeli kazdy mialby takie zdanie jak ty, to moglby mowic ze koles nawet strzelil gola po odgwizdanym spalonym ale co tam pilka wpadla co
nie mowisz tylko piszeszJa mowie o terazniejszosci
to Ci odpowiedzialem - ze bardziej sci-fi jest przeprowadzka, bo w lidze juz gralco tutaj jest bardziej sci - fi przeprowadzka do 3 ligi czy gol Rasiaka lub chociazby sama gra
o tym tez juz pisalem - chcialbym, zeby wszedl w 2.polowie (czyzbys mial tak slaba pamiec, czy nie czytasz do konca postow)A co dla Ciebie byloby zrozumiale - decyzja ze Rasiak mialby zagrac od pierwszych minut
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 paź 2005, 14:06
widzialem gola Rasiaka - sedzia uznal ze pilka juz opuscila boiskocloner pisze:dla przypomnienia - on nie strzelil gola ze spalonego
i znowu uczepiles sie szczegolow - mowie, w lidze nie gra tylko gral!!! a to wielka roznica!!! kiedy ostatnio zagral a kiedy dopiero zagra natepne spotkanie, jak dla mnie to juz w Spurs do zimy nie zagra - czyli moze juz nie zagrac wogolecloner pisze:nie mowisz tylko piszesz
no napisales tak :
Cytat:
co tutaj jest bardziej sci - fi przeprowadzka do 3 ligi czy gol Rasiaka lub chociazby sama gra
to Ci odpowiedzialem - ze bardziej sci-fi jest przeprowadzka, bo w lidze juz gral
cloner pisze:po 1. - naucz sie czytac ze zrozumieniem
chyba ktos inny ma problemy z czytaniem, nie byl awizowany do skladu!!! tylko do kadry na meczcloner pisze:dziwne, bo wczesniej byl awizowany do skladu na mecz, a teraz go nie widze
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 paź 2005, 14:16
to ciesze sie, ze widziales gola Rasiaka, bo wg mnie byla to klasa swiatowa, obroncy nie wiedzieli co sie dzieje, przy tym rzucie roznymwidzialem gola Rasiaka - sedzia uznal ze pilka juz opuscila boisko
a to nie bylo o Rasiaku tylko o twoim sposobie rozumowania - bo jezeli sedzia nie uznal to nie bylo, tak samo jak pilkarz strzeli ze spalonego to dla ciebie tez jest to gol?? piszac koles nie chodzilo mi o Rasiaka
A gol Mendesa z przed roku w meczu MU to jak okreslisz (tez zdobyty prawidlowo, co do gola rasiaka to nie jestem pewien czy prawidlowo),
pisalem juz przeciez, ze pracuje na miano najmniej lubianego uzytkownikaznowu uczepiles sie szczegolow
no, ale jesli bedzie gral cala wiosne, i to na wysokim poziomie, to nie mam zbyt wiele przeciwkojak dla mnie to juz w Spurs do zimy nie zagra
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 paź 2005, 17:27
cloner pisze:to ciesze sie, ze widziales gola Rasiaka, bo wg mnie byla to klasa swiatowa, obroncy nie wiedzieli co sie dzieje, przy tym rzucie roznym
a o moj sposob rozumowania badz spokojny nie musisz sie martwic
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio