FMy - Strona 371

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 24 paź 2007, 7:31

kolega mnie jednak nie zna dobrze i nie wie ze wyszukiwanie talentow to moja ulubiona rzecz w tej grze.po za tym nie potrzebuje taksy bo moj Lech na razie wygral wszystkie 4 mecze wiec jestem liderem.zapytalem z ciekawosci kogo polecacie bo nie zaszkodzi sie dowiedziec tez od innych.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 24 paź 2007, 8:15

Danielinho90 pisze:Lech na razie wygral wszystkie 4 mecze
:lol: :lol: :lol: brawo. jesteś juz w galeri sław?

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 24 paź 2007, 18:30

kulekfcb pisze:Danielinho90 napisał:
Lech na razie wygral wszystkie 4 mecze

Laughing Laughing Laughing brawo. jesteś juz w galeri sław?

I po co się napinasz?? pisze ze na razie wygralem wszystkie 4 mecze i nie potrzebuje taksy.zreszya teraz gralem juz 12 meczy i wygralem 10 meczy 1 remis i tylko jedna pechowa porażka z Ruchem Chorzów.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 24 paź 2007, 19:26

Ej mam pytanie keidy polska premiera bo lipa sie gra na niepelnym spolszczeniu :P

PS. Efem jest glupi dlaczego Ronaldinhio nie che do Bresci ktora gram :maruda: :mrgreen:

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 24 paź 2007, 20:06

Ej chłopaki, a bardzo 'niepełne' jest to spolszczenie ?

Ja osobiście poczekam do premiery w polsce i aż ktoś udostępni właśnie takową wersję w necie bo jednak do tego czasu z pewnością wyjdzie trochę łatek, skórek czy face/logo i kit packów :D Poza tym z pewnością będzie już troche talentów :D

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 24 paź 2007, 20:12

Ej chłopaki, a bardzo 'niepełne' jest to spolszczenie ?
Tak by uprzykrzyc gre :P bo wiekszosc nowosic jest praktycznie calkowicie po ang to mimo tego ze dobrze znam ten jezyk nie chce mi sie mylec jescze nad tlumaczeniem;pp podsumowujac staressze spolszczenie spalszcza okolo 70% gry:P

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 25 paź 2007, 1:01

powiem tak: pogralem i nie jestem zachwycony. Juz po chwili pojawil sie pierwszy bug- mianowicie to ze nie da sie zmienic statusu pilkarza na niepotrzebny, potem w euro 2008 wziely udzial druzyny ktore zajmowaly ostatnie miejsca w grupach eliminacyjnych- np lichtenstein, andora czy inne tego typu teamy.
z dalszym graniem poczekam na wyjscie latek;] czas na pro evo;)

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 25 paź 2007, 9:06

ten bug z Euro występuje podobno tylko w pirackich wersjach. i gdy gramy na sejwie z dema. a status piłkarza zmieniam bez problemu. łatki niezbędne, oczywiście, bo nawet takich małych ale wkurzających błędów jeszcze z 07 nie zlikwidowali dalej. chociażby z poleceniem zmiany pozycji przez piłkarzy w trakcie meczu... ale wszystkie nowe smaczki rekompensują niedociągnięcia ;)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 paź 2007, 16:56

Moofasa pisze:Ej chłopaki, a bardzo 'niepełne' jest to spolszczenie ?

Ja osobiście poczekam do premiery w polsce i aż ktoś udostępni właśnie takową wersję w necie bo jednak do tego czasu z pewnością wyjdzie trochę łatek, skórek czy face/logo i kit packów :D Poza tym z pewnością będzie już troche talentów :D
podstawy języka angielskiego wystarczą ci do zrozumienia sensu wiadomości. I nie są to kluczowe kwestie.

Zacząłem wczoraj w nocy i na razie spokój. Bez rewelacji. Tylko interfejs fatalny

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 25 paź 2007, 19:26

Pora co nieco się wypowiedzieć :)

Kilka dni temu zacząłem grę, oczywiście moim United. Wkurza niesamowicie te białe tło, ale powiedzmy, że się przyzwyczaiłem. Zbyt dużo do tej pory nie grałem, z braku czasu, ale 5 meczów towarzyskich, 7, czy 8 ligowych i dwa w LM rozegrałem. :wink:

Gierka całkiem fajna i chyba nieco trudniejsza od poprzedniczek. Do tej pory w Premiership jestem drugi, bodajże trzy punkty za Chelsea, prowadzoną przez Granta. Na transfery miałem tylko 19 milionów euro, kupiłem z Lazio Pandeva za 17 baniek. Transfer raczej udany, wygryzł z wyjściowej jedenastki Teveza i gra u boku Roo.

W Lidze Mistrzów trafiła mi się dość ciężka grupa - Lyon, Celtic i (chyba, bo juz zapomnialem) - Werder. Na razie dwa zwycięstwa.

Co by tu jeszcze napisać, Roo i Giggsy miotą niesamowicie, kapitalnie grają. Wayne strzela jak szalony, a Giggsy pięknie asystuje. Trochę więcej oczekiwałem po Ronaldo, nie gra na razie na miarę możliwości.

Ogólnie FM całkiem udany, oprócz brzydkiego wyglądu. Po wyjściu patchów/łatek/skinów itp. zacznie się prawdziwe młócenie i tworzenie potęg ze słabych, niskoligowych zespołów. Zresztą który to już raz? :wink:

peepe pisze:nie da sie zmienic statusu pilkarza na niepotrzebny,
Ja nic takiego nie mam.

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 25 paź 2007, 21:02

JA u Siebie Mam Status Niepotrzebny takze niewiem :wink:

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 25 paź 2007, 23:19

kolejne pytanie: u was tez jest tak duzo bramek strzelanych ale nieuznawanych? bo powoli zaczyna mnie to denerwowac. moze to znowu zabieg programistow zeby umilic zycie piratom;]

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 paź 2007, 8:08

ja w jednym meczu mialem 3 nieuznane bramki.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 26 paź 2007, 10:12

Mam tak samo. Do tego nie wiem jak u Was ale ja w 2 seriach rzutów karnych na 9 prób, strzeliłem...2

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 26 paź 2007, 15:29

W meczu z Mallorcą po 30 minutach grałem w 9 :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”