Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 paź 2014, 13:47

Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 03 paź 2014, 13:50
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 paź 2014, 13:52
PANIE, JAK JA KOCHAM TE NAFTE!Magnum pisze:Mój piątek natomiast składać się będzie z pracy, a potem pracy na studia. Alkoholu zero. Pić nie piję a potem problemów z otwierającą się dupą nie mam, ot taka prawda Jacku!
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 03 paź 2014, 15:13
Bo sam nie wiem, czy bawić się w to dalej.piotrcies pisze:Carbon, czemu usunąłeś linki do tej swojej telewizji z podpisu? Musiałem trochę szukać, by je znaleźć, chciałem do cholerki obejrzeć Legię
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 paź 2014, 15:16
Normalka u dzieciaków. Zapału starczyło na 3 dniCarbon pisze:Bo sam nie wiem, czy bawić się w to dalej.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 paź 2014, 15:17
Obiecales mecze UEFA Youth League, wiec lepiej teraz nie przestawaj, bo inaczej pogadamyCarbon pisze:Bo sam nie wiem, czy bawić się w to dalej.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 03 paź 2014, 15:18
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 03 paź 2014, 15:33
Nie o to chodzi, tylko nie wiem czy w ogóle tam ktoś mnie prócz wchodzi. Prócz ostatniego weekendu, to dziennie miałem ledwie ~100 wejść. Co ciekawe w statystykach okazało się, że jest kilka osób z USA, Meksyku i... Nigerii.cloner pisze:Normalka u dzieciaków. Zapału starczyło na 3 dniCarbon pisze:Bo sam nie wiem, czy bawić się w to dalej.
Będą.Dr.Football1 pisze:Obiecales mecze UEFA Youth League, wiec lepiej teraz nie przestawaj, bo inaczej pogadamy http://forum.andegrand.pl/skins/default ... s/guns.gifCarbon pisze:Bo sam nie wiem, czy bawić się w to dalej.
Serio? To dobrze.piotrcies pisze:Crbn, teraz to sobie możesz, wczoraj obejrzałem Legię (działało w porządku, w końcówce kilka razy zacięło, ale ok), więc już nie chce mi się lików szukać, skoro mam już te
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 03 paź 2014, 15:34
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 paź 2014, 15:35
Nie dziwie sieemdżej pisze:Sprzedam breloczek Barcelony http://allegro.pl/brelok-fc-barcelona-i4665864251.html
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 paź 2014, 15:38
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 03 paź 2014, 16:05
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 paź 2014, 16:19
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 paź 2014, 16:22
Po kilku miesiacach postu, to nawet i Tajka (czy co tam; Tajki sa nawet fajne a propos) jest spoko. Nigdy nie probowaliscie egzotycznego miesa, wiec nie wiecieDDK pisze:Kaczy, bądź silny, w Polsce masz dużo więcej pieknych kobiet!
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 paź 2014, 16:27
Żeby się nie okazało, że ta piękna Tajka ma kutasaDr.Football1 pisze:Po kilku miesiacach postu, to nawet i Tajka (czy co tam; Tajki sa nawet fajne a propos) jest spoko. Nigdy nie probowaliscie egzotycznego miesa, wiec nie wiecieDDK pisze:Kaczy, bądź silny, w Polsce masz dużo więcej pieknych kobiet!
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio