Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 3703

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 03 paź 2014, 19:14

Arwin pisze:
Carbon pisze:Jak można inaczej mówić na osobę uzależnioną od alkoholu niż "alkoholik"?

Zapamiętaj jedną rzecz - jak pić to tylko dla towarzystwa. Oczywiście możesz sobie czasami strzelić piwko do meczu czy coś. Ale najlepiej jest się napić z jakiejś okazji. Na przykład domówka. Napijesz się aż miło, promile idą w górę, a Ty robisz różne śmiesznie rzeczy, których dokładnie nie pamiętasz. I jest fajnie, Ty zyskujesz +10 renomy u kolegów, że tyle wypiłeś i przez całą noc nie zasnąłeś, koleżanki patrzą na Ciebie innym okiem(w sensie, że od tamtej pory wydajesz się lepszym mężczyzną niż przedtem). W dodatku masz satysfakcję, że fajnie było opróżnić litr wódki, wyjść na dwór i zacząć nawijać "Rap God" Em'a.
Ale Ty masz siano w głowie. Koniec internetów na dziś Cabron.
Czy mówiąc siano miałeś na myśli, że pusto, czy że po prostu dziwne rozkminy jakieś? Jak to pierwsze, to beef, jak drugie to owszem, aż za często.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 03 paź 2014, 19:19

Myślę, że po trochu z obu.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2865

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 03 paź 2014, 19:25

Dr.Football1 pisze: Ale w prawo Pascala nie wierze ;)
Kto kopnie ten zapie***** ?

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 03 paź 2014, 19:56

Arwin pisze:Myślę, że po trochu z obu.
No i masz rację mój przyjacielu sprzed monitora. Od dawna zauważam jak dziwnie ewoluuje mój mózg. Na przykład widzę, jak bardzo dużo osób wokół mnie jest zjebanych. Dziwne to trochę.
Inna sprawa, że bez jarania/alkoholu umiem niezłe farmazony opowiadać.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 paź 2014, 20:06

Dr.Football1 pisze:Polka tez moze miec :roll:
Ale prawdopodobieństwo dużo mniejsze :wink:

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 03 paź 2014, 21:40

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 03 paź 2014, 21:48

Doktora i jego pijackiego bełkotu nie komentuję, szkoda słów - dno dna. Rozważania o gejach, Bogu, porównanie chrześcijaństwa do islamu, skrajnie nihilistyczne i pseudointelektualne zanegowanie wszelkich systemów religijnych no i odwieczny niby argument "a bo krucjaty". Intelektualny i moralny upadek pijaka. Jedyne co dobre, że jest to przykład dla młodych użytkowników (choć nie tylko) jak kończą pijacy. Tak więc chłopaki nie idźcie tę drogą!

Kaczy dał się nieźle wyruchać (choć miało być odwrotnie :wink: ) - 100 baksów piechotą nie chodzi. O dziwkach i dymaniu w klubach już na forum było parę dyskusji, więc nie ma co ich multiplikować. Swoją drogą faktycznie jeśli nie ma się psychiki twardej jak stal, albo wpojonych wartości, lub celu do którego się zmierza (np. zebrane pieniądze na realizacje marzeń) taki rejs nieźle daje po dupie. Jest niszczący. W sumie współczuje, ale K3 to twardy chłop i tzw. niezły agent - da radę.

Dziś wychodzą jakieś machloje przy meczu we Lwowie - istnieje groźba, że zostanie przełożony w inne miejsce. Ku... zawsze coś. No, ale choćby grali w Donbasie, trzeba jechać :)

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 804

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 03 paź 2014, 21:53

franz pisze:Doktora i jego pijackiego bełkotu nie komentuję, szkoda słów - dno dna. Rozważania o gejach, Bogu, porównanie chrześcijaństwa do islamu, skrajnie nihilistyczne i pseudointelektualne zanegowanie wszelkich systemów religijnych no i odwieczny niby argument "a bo krucjaty". Intelektualny i moralny upadek pijaka. Jedyne co dobre, że jest to przykład dla młodych użytkowników (choć nie tylko) jak kończą pijacy. Tak więc chłopaki nie idźcie tą drogą!
Niby nie chciałeś skomentować,a jednak skomentowałeś :)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 03 paź 2014, 22:15

ryba_82 pisze:
franz pisze:Doktora i jego pijackiego bełkotu nie komentuję, szkoda słów - dno dna. Rozważania o gejach, Bogu, porównanie chrześcijaństwa do islamu, skrajnie nihilistyczne i pseudointelektualne zanegowanie wszelkich systemów religijnych no i odwieczny niby argument "a bo krucjaty". Intelektualny i moralny upadek pijaka. Jedyne co dobre, że jest to przykład dla młodych użytkowników (choć nie tylko) jak kończą pijacy. Tak więc chłopaki nie idźcie tą drogą!
Niby nie chciałeś skomentować,a jednak skomentowałeś :)
No bo żal mi Jacka i jego regularnego uchlewania się w trupa pękatą flaszką, nawet jeśli jest to tak zacny trunek jak ten który pił dziś.
janop pisze:Czytając forum mam czasem wrażenie, że jestem jednym z największych konserwatystów w tym zacnym towarzystwie.
Spokojnie jest jeszcze na forum skrzydło reakcjonistów :) Swiatpilki Old Fashion Man Club! :wink:

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5281
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 paź 2014, 23:26

jest nas więcej :)

Tak w ogóle ma ktoś zamiar z obecnych tutaj wybrać sie na zbliżający się wielkimi krokami marsz niepodległosci?

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 03 paź 2014, 23:41

Prawdopodobnie ja :)

glowas12345
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: glowas12345 » 04 paź 2014, 0:22

Wgl są na forum jacyś abstynenci? Jak nie to nie było pytania i sie nie ujawniam :wink:

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 04 paź 2014, 0:40

Same wielkie zmiany w społeczności forumowej. Zabrano mi uprawnienia, a Bartek został celebrytą. Przypadek? :think:

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 116

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 04 paź 2014, 0:46

glowas12345 pisze:Wgl są na forum jacyś abstynenci? Jak nie to nie było pytania i sie nie ujawniam
Może nie jestem abstynentem, ale z alkoholi piję jedynie czasami lampkę wina do obiadu bądź kolacji.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”