Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 22 lis 2009, 20:56
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 22 lis 2009, 21:51
Jeszcze nie zgłupiałem żeby słuchać rad kogoś takiego jak ty. Jedynym powodem dla którego odpisuje na twoje wypociny jest to, że wypisujesz brednie w temacie o klubie któremu kibicuje. Do tego używasz śmiesznych argumentów żeby udowodnić swoje racje, tak jak to, że nie wiemy kto to jest Ambrosini czy De Rossi, choć nie wiem skąd to wzioleś bo nikt tutaj czegoś takiego nie napisał. Dlatego ranga Osioł lub Klaun byłaby dla ciebie odpowiednia. Przynajmniej od razu każdy wiedziałby z kim ma doczynieniaMazurXIII pisze:Pierwszy raz o nim wspomniałem w tym temacieNotorycznie piszesz o Owenie H.Krótka rada - przenieś się na główną - tam znajdziesz ludzi mniej więcej na twym poziomie intelektualnym oraz z wiedza o piłce podobną twojej (wielki mancio i inne tuzy),chociaż widzę,że pozostali kibice MU tutaj jakoś specjalnie od ciebie w tej kwestii nie odbiegają - rozumiem,że można nie doceniać Ambrosiniego,Momo czy nawet Cambiasso (za Manciniego najlepszy DMF świata),ale nie wiedzieć kto to De Rossi?WSTYD.
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 lis 2009, 22:21
Niestety nas to czeka. Kibice United jak jeden mąż stwierdzili, że Ibra jest lepszym graczem od Berbatova, jednak do dziś ten klaun wpisuje tu swoje brednie jakoby kibice MU twierdzili Ibra>Berba.Co bym za kilka tygodni przy innej okazji nie usłyszał, że nie wiem kto to jest De Rossi
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 lis 2009, 22:42
W chili obecnej zdecydowanie nie, ale jeżeli tylko Gaela omijały kontuzje to śmiem twierdzić, że spisywał się lepiej od Evry.MGiggs pisze:Clichy lepszy od Evry?![]()
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lis 2009, 22:48
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 lis 2009, 22:51
Form Is Temporary, Class Is Permanent. Evra czwarty sezon błyszczy, poza pojedynczymi meczami głównie ze Spurasmi. Clichy miał jeden świetny sezon 07/08 gdzie i też popełnił parę baboli jak np. w Birmingham. Twierdzenie, że Clichy jest lepszy od Evry jest czymś nie poważnym.W chili obecnej zdecydowanie nie, ale jeżeli tylko Gaela omijały kontuzje to śmiem twierdzić, że spisywał się lepiej od Evry.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 lis 2009, 23:06
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 lis 2009, 23:17
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lis 2009, 23:21
Tylko wiesz, wczoraj grali bez Lamparda, Deco, Ballacka i .. Drogby !! a i tak roznieśli Wolves. Oczywiście ktoś powie, że to tylko Wolves, ale rywale z którymi przyjdzie im się zmierzyć podczas PNA, to podobny poziom.Morrow pisze:Chelsea w tej chwili jest strasznie mocna ale mają w perspektywie dwa ciekawie zapowiadające się mecze na wyjeździe z Arsenalem i City więc zobaczymy jak z tego wyjdą, do tego dojdzie PNA, który trochę przewietrzy kadrę i myślę, że w PL będzie jeszcze w tym sezonie ciekawie.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 22 lis 2009, 23:50
Nie widziałem, aby ktokolwiek - głupawych wywodów Mazura oczywiście pod uwagę nie bierzemy - mówił podobne rzeczy.Mówienie o Fletcherze jako najlepszym na świecie na swojej pozycji to moim zdaniem póki co jeszcze przesada
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 lis 2009, 0:03
Odniosłem się generalnie do całej dyskusji i porównańred85 pisze:Nie widziałem, aby ktokolwiek - głupawych wywodów Mazura oczywiście pod uwagę nie bierzemy - mówił podobne rzeczy.Mówienie o Fletcherze jako najlepszym na świecie na swojej pozycji to moim zdaniem póki co jeszcze przesada
No tak, Hull, Sunderland, Birmingham i Burnley to nie są drużyny, którymi można straszyć ławkę Chelsea ale kto wie. Forma w styczniu też już nie musi być taka a np. z takim Burnley na wyjeździe wszystkim gra się ciężko.fieldy pisze:Tylko wiesz, wczoraj grali bez Lamparda, Deco, Ballacka i .. Drogby !! a i tak roznieśli Wolves. Oczywiście ktoś powie, że to tylko Wolves, ale rywale z którymi przyjdzie im się zmierzyć podczas PNA, to podobny poziom.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 lis 2009, 1:37
Sunderland pokazał z nami czy z Arsenalem że potrafi każdemu uprzykrzyć życie. Birmingham również na OT nie odstawało, a na Anfield pokazali ze potrafią ukuć. To jest Premiership tu nie ma ogórasów, Wigan dostaje od nas piątke od Arsenalu czwórkei Spursów dziewiąkeNo tak, Hull, Sunderland, Birmingham i Burnley to nie są drużyny, którymi można straszyć ławkę Chelsea ale kto wie. Forma w styczniu też już nie musi być taka a np. z takim Burnley na wyjeździe wszystkim gra się ciężko.
W pojedynczych meczach pewnie tak, ale w przekroju całego sezonu nie. Na pewno ma Clichy lepsze dośrodkowania niż Evra, nic więcej nie widzę w czym byłby lepszy od Pata. Ale to żadna ujma bo nikt na świecie nie jest lepszyW żadnym wypadku nie twierdzę, że Clichy jest lepszy od Evry, choć jak już napisałem wcześniej uważam, że jeżeli tylko Gaela omijają urazy jest on w stanie zagrać lepiej od Pata
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 23 lis 2009, 2:20
michal2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 lis 2009, 9:56
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 lis 2009, 12:11
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio