Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 lis 2012, 13:32
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 lis 2012, 13:37
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 lis 2012, 13:43
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 22 lis 2012, 13:45
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 22 lis 2012, 14:23
Nie zgodzę się co do Realu, bo oni nie grają tak obrzydliwej piłki jak Barcelona. Nie dawno oglądałem jakiś ich mecz i dało się na to patrzeć.Jeśli nie oglądają JUVE to nie wiedzą co tracą i tyle. Od paru lat Barcelona i Real są najbardziej rozreklamowanymi zespołami na świecie,
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 22 lis 2012, 14:30
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 lis 2012, 15:05
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 22 lis 2012, 15:12
Delektować czym, że tak spytam? Bo ja jak widzę grę Barcelony to mam odruch wymiotny.kosmiczny poziom, lubie sie tym delektować
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lis 2012, 15:17
hehe, a czy czasem wtedy nie pokazali meczu (jeśli mnie pamięć nie myli) Barcy własnie z Szachtarem, którego teraz się ludzie domagają ?Morrow pisze:Można się było denerwować jak Polsat ze swoim zacnym gronem ekspertów wybierał rozstrzygnięty dwumecz Barcelony z jakimś Kopciuszkiem zamiast meczu Chelsea z United
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 22 lis 2012, 15:18
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 lis 2012, 15:18
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 22 lis 2012, 15:26
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lis 2012, 15:48
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 lis 2012, 16:04
Wiekopomna chwila. Zgadzam sie z Marqiem po raz pierwszy.Marq pisze:Nie zgodzę się co do Realu, bo oni nie grają tak obrzydliwej piłki jak Barcelona. Nie dawno oglądałem jakiś ich mecz i dało się na to patrzeć.Jeśli nie oglądają JUVE to nie wiedzą co tracą i tyle. Od paru lat Barcelona i Real są najbardziej rozreklamowanymi zespołami na świecie,
Z kolei Barcelona gra najnudniejszy futbol w historii piłki nożnej. Już Juve za Capello się przyjemniej oglądało czy Inter za Mourinho.
Od kilku lat czekam aż Barcelona zgaśnie i znikną te masy fanboyów z każdego miejsca na świecie, z mediów i przede wszystkim z internetu.
Barcelony się po prostu nie da oglądać i tylko jej fani sikają w majty widząc 3 klepkowe podania na sekundę.
Niech ta Barca się w końcu skończy, albo wróci do normalności jaką miała za czasów Overmarsa, Kluvierta czy Rivaldo.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 lis 2012, 17:22
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio