Moje nowe motto zyciowe:
"Po prostu lubię to i nie przestanę"
Portladn - Phoenix 2
Memphis - Huoston 2
Polska - Slowacja 1
Malta - Austria 2
Sparta - PSV 2
WHU - Watford 1
Genk - C. Brugge 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 lut 2007, 20:29
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 06 lut 2007, 20:39
Rangiz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 lut 2007, 20:40
no to juz chyba przegralesRangiz pisze:Cypr-Wegry 2 2.68
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 06 lut 2007, 20:48
Rangiz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lut 2007, 22:16
Jaki koleś, ma kasę w necieczeher pisze:Portladn - Phoenix 2
Memphis - Huoston 2
Polska - Slowacja 1
Malta - Austria 2
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 lut 2007, 22:20
Yukasz pisze:Jaki koleś, ma kasę w necie
wzialem to pod uwage dlatego tez przenioslem to zdarzenie z kuponu nr 2 na kupon nr 1, ktory jest tzw. kuponem przygodnym za kilka zlociszyYukasz pisze:Nash nie zagra w Portland i prawdopodobnie z Atlantą Rolling Eyes Natomiast Zach Randolph może podołać zadaniu Wink
Yukasz pisze:Detroit Pistons - Boston Celtics 1 z handicapem
Yukasz pisze:New York Knicks - LA Clippers 2
to oooYukasz pisze:Za moje typy w tym poście nie ponoszę jakiejkolwiek odpowiedzialności

czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lut 2007, 22:37
Chyba nie wiesz jak gra Boston, im nie robi różnicy gdzie grają - oni po prostu przegrywają i po pierwszy nr w drafcie zmierzajączeher pisze:Stop U siebie Detroit jest nieobliczalne - a raczej daje dupy
Aż się boję zobaczyć tą listęczeher pisze:sa na mojej liscie no bet Exclamation
To Polska moze nie wejśćczeher pisze:wzialem to pod uwage dlatego tez przenioslem to zdarzenie z kuponu nr 2 na kupon nr 1, ktory jest tzw. kuponem przygodnym za kilka zlociszy Laughing
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 lut 2007, 22:50
Nie wiem dlaczego wszyscy rzucaja sie na ten meczYukasz pisze:Niemcy - Szwajcaria 1 1.50
no betYukasz pisze:NHL
Anglia bez Terriego, Kinga, kogos jeszcze - ciezki meczYukasz pisze:Anglia - Hiszpania 1 2.00
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 06 lut 2007, 23:13
nie zachwycali? aha bo zremisowali 0:0 z Cyprem, ale to jeden mecz, zlekceważyli rywala i tyle. Praca Klinssmana przynosi efekty, Niemcy grają ofensywnie, ładnie no i raczej skurecznie, poza tym 1 meczem. Dwa mają dobrego bramkarza z klubu który jest na twojej liscie "no bet"czeher pisze:Nie wiem dlaczego wszyscy rzucaja sie na ten mecz Kunn robi wspaniala robote, naprawde zbudowal niezly team, ktory ma osisagnac szczyt na ME a Niemcy w ostatnich meczach nie zachwycali
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lut 2007, 23:22
Ten wyżej mnie namawiaczeher pisze:Nie wiem dlaczego wszyscy rzucaja sie na ten mecz Exclamation
Gównie clonera się pytamczeher pisze:no bet
Łokej - no betczeher pisze: Anglia bez Terriego, Kinga, kogos jeszcze - ciezki mecz
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 07 lut 2007, 9:47
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lut 2007, 9:51
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 07 lut 2007, 9:55
Ale kurs kusi.... Zreszta widac ze Slowacy maja duzy respekt przed Polakami, a nawet obawe o korzystny rezultat... Przed chwila zobaczylem przewidywane sklady na Onecie i chyba spuszcze ze stawkifieldy pisze:Za 100 bym nie ryzykował
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 07 lut 2007, 11:41
Nie to zebym sie czepial, ale zremisowali 1-1. Ja jestem spokojny o Niemcow, dzisiaj z przyjemnoscia obejrze sobie transmisje z DüsseldorfuAkarin pisze:aha bo zremisowali 0:0 z Cyprem
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 07 lut 2007, 11:59
wiem, właśnie przeczytałem na DSFieolson pisze:Akarin Klose nie zagra
zalezy jaką reprezentację Polski i Sowacji zobaczymy, jeśli Leo wysatwi rezerwowy skład to będzie ciężko, a Słowacjia to też u nich zależy od formy, bo potrafią zagrać świetnie ale też cieniutko jak z NiemcamiMartinho pisze:o powiecie na Polska - Slowacja 1 2.30 za 100zl?
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio