Poczekajmy jeszcze na potwierdzenie...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 11 sty 2007, 16:48
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 11 sty 2007, 17:47
To ostateczna decyzja Beckhama a informacja jest juz potwierdzona w USA.Jezeli MLS na swojej oficjalnej stronie podaje, ze Beckham jest juz od sierpnia zawodnikiem Los Angeles Galaxy to pewne na 100%.makis pisze:Dosc sensacyjna informacja. Wiele mowilo sie o Interze czy jego powrocie do Wloch, a tu nagle USA. Z drugiej strony, pilkarz nigdy nie ukrywal ze kocha Stany i chcialby tam kiedys zagrac. W LA ma swoja szkolke pilkarska, wiec bedzie mogl dogladac interesu. Victoria jest pewnie wniebowzieta - Hollywood i te sprawyZ drugiej strony troche szkoda, ze opuszcza Europe, jak dla mnie moglby jeszcze troche pograc na wyspach
Poczekajmy jeszcze na potwierdzenie...
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 11 sty 2007, 17:58
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 11 sty 2007, 18:00
Chyba powrocie do Angliimakis pisze:zy jego powrocie do Wloch
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 11 sty 2007, 18:13
Gdybym nazywał się Broocklyn to bym chyba rodziców zamordował...A Victoria na bank jest zadowolona. W końcu Broocklyn został spłodzony w U.S.A więc tak jkaby jego pierwsza ojczyzna Razz
Goguś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 11 sty 2007, 18:38
Goguś pisze:Gdybym nazywał się Broocklyn to bym chyba rodziców zamordował...
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 11 sty 2007, 18:49
proevo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 11 sty 2007, 18:55
ehh, był wtedy Prima Aprilis w wykonaniu Hiszpanów, dlatego była taka informacja.Goguś pisze:Co do Beckhama, przeczytałem kiedyś że przymierzany jest do Barcelony
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 11 sty 2007, 19:15
Nie tak dokładnie. Beckham w sumie z wszystkimi kontraktami reklamowymi - a Galaxy ma mu przyzwalać na grę w ogromnej ilości reklam - ma w ciągu pięciu lat zarobić taką sumę łącznie. Gazeta przeinaczyła newsa, którego czytałem gdzieś indziej. Ponoć pensja piłkarza ma wynosić 10 mln dolarów rocznie, czyli w ciągu 5 lat - 50 mln, a te 200 pochodzą z rekam z udziałem piłkarza i innych akcji promocyjnych.proevo pisze:Sorry za OT, ale po prostu nie mogę w to uwierzyć !!!!
http://sport.gazeta.pl/pilka/1,65082,3843415.html
Beckham za 5 lat gry zarobi w Los Angeles Galaxy 250 mln![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Goguś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 sty 2007, 19:47
Goguś pisze:10 mln dolarów rocznie, czyli w ciągu 5 lat - 50 mln, a te 200 pochodzą z rekam z udziałem piłkarza i innych akcji promocyjnych.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 11 sty 2007, 20:21
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 11 sty 2007, 21:12
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 11 sty 2007, 21:47
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 12 sty 2007, 0:32
cru tu bym sie z Tobą spierał, ale po kolei odpowiem dlaczego choć uważam ze rkoeman prawie wyczerpał tematcru pisze:bez formy należy do najskuteczniejszych
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 sty 2007, 1:28
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio