Kasy na transfery nie mam za dużo i jak na razie kupiłem obiecującego bramkarza Olexandra Rybke z Ukrainy. Jest bardzo młody i zapowiada się na świetnego bramkarza.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 14 lis 2007, 23:00
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 15 lis 2007, 6:21
Zależy jak kto na to patrzy, bo nie którzy wola grać dobrym klubem i walczyć o czołówke w lidze i mistrzostwo w LM, bo ciągłe przegrywanie jakimś beniaminkiem może doprowadzić do furiDiamen23 pisze:Dla mnie to nudziarstwo zaczynać takimi bogatymi klubami jak Arsenal czy Barca , jeszcze napakowanych gwiazdeczkami w rezerwach. Najbardziej uzależnia gra małym klubikiem , który powoli zaczyna się liczyć w Europie. Nie jestem jednym z tych fanatyków co zaczynają od najniższej ligi angielskiej , ale zespół z drugiej ligi , albo jakiś beniaminek czy kandydat do spadku to najciekawsze opcje .
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 15 lis 2007, 7:10
Diamen23 pisze:Dla mnie to nudziarstwo zaczynać takimi bogatymi klubami jak Arsenal czy Barca , jeszcze napakowanych gwiazdeczkami w rezerwach. Najbardziej uzależnia gra małym klubikiem , który powoli zaczyna się liczyć w Europie. Nie jestem jednym z tych fanatyków co zaczynają od najniższej ligi angielskiej , ale zespół z drugiej ligi , albo jakiś beniaminek czy kandydat do spadku to najciekawsze opcje Razz .
Maro juve

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 15 lis 2007, 10:10
Makis pisze:lecie szykuje oferte na Garaya z Racingu Wink
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 15 lis 2007, 11:50
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 15 lis 2007, 11:58
Fler

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 lis 2007, 13:24
Wczoraj skonczylem pierwszy sezon Realem Na swoim koncie mam mistrzostwo i superpuchar Hiszpanii. Z LM odpadlem w 1/8 z Roma Cala kase na transfery przeznaczylem na Joaquina, bo prawa pomoc wygladala slabo (podobnie zreszta jak w rzeczywistosci). Jako, ze wyznaje zasade wzmacniaj druzyne, oslabiajac rywali, w lecie szykuje oferte na Garaya z Racingu Gram taktyka 4-1-2-1-2, ewentualnie w razie potrzeby 4-4-2
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 15 lis 2007, 13:57
RealFan pisze:Tylko ja tu gram 4-2-3-1?
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 15 lis 2007, 14:28
carekk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 15 lis 2007, 14:50
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 15 lis 2007, 18:29
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 15 lis 2007, 21:08
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 lis 2007, 21:16
U mnie DM jest Diarra. Dobrze mu idzie.lisek_chz pisze:Większość gra 4-4-2 z defensywnym pomocnikiem, a ja od kąd pamiętam nigdy nie miałem def. pom. Wink
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 15 lis 2007, 21:17
lisek_chz pisze:Wychodzi na to, że tylko i ja i baziu gramy tą taktyką
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 15 lis 2007, 21:28
Lisek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio