Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 378

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
33%
2
5
24%
3
1
5%
4
4
19%
Poniżej 4
4
19%
Awatar użytkownika
-Kaski-
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -Kaski- » 18 mar 2010, 22:17

Jedyne co mogę napisać to:
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce!

Przyjdzie jeszcze taki czas, w którym to my będziemy śmiać się z kibiców tych wszystkich śmiesznych klubików, którzy teraz naśmiewają się z nas.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2333
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 18 mar 2010, 22:24

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce!
to sie nazywa prawdziwe kibicowanie
Przyjdzie jeszcze taki czas, w którym to my będziemy śmiać się z kibiców tych wszystkich śmiesznych klubików, którzy teraz naśmiewają się z nas.
a to prawdziwa desperacja :lol:

widzialem skrot meczu.. karny na 3-1... porazka. jak mozna byc takim glupim i grac ręką w takiej sytuacji..

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 18 mar 2010, 22:46

A Fulham to dopiero 10 drużyna Premiership 8) Ale Craven Cottage to ciężki teren można było się spodziewać porażki Juve. Mimo, to byłem pewien, że jednak zdołają awansować. Cóż niespodzianka stała się faktem, teraz mam swojego faworyta w LE.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 18 mar 2010, 23:55

Mecz ujowy, trojmiejscy kibice Juventusu jeszcze gorsi. Spodziewalem sie fatalnego rezultau po kilku minutach kibicowania z piknikiami, ktorzy nazywaja sie kibicami Juventusu. Zalosc.

Awatar użytkownika
Czarna Perła
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 19 mar 2010, 11:02

arek_ahig pisze:Mecz ujowy, trojmiejscy kibice Juventusu jeszcze gorsi. Spodziewalem sie fatalnego rezultau po kilku minutach kibicowania z piknikiami, ktorzy nazywaja sie kibicami Juventusu. Zalosc.
A Ty niby kim jesteś, jak nie piknikiem? Race chciałeś odpalać w pubie?: :rotfl:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 mar 2010, 17:09

Tak kończą frajerzy.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 mar 2010, 17:22

Jarzinho pisze:Tak kończą frajerzy.
Frajer to pisał
arek_ahig pisze:trojmiejscy kibice Juventusu jeszcze gorsi..
Mam nadzieję, że nie pijesz do polskich trójmiejskich kibiców :roll:

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 19 mar 2010, 18:56

Pije do dosyc duzego grona kibicow z JPC, z ktorymi dane mi bylo ogladac mecz. Fakt, ze nie bylo tej garstki najbardziej zagorzalych fanow, ale nie zmienia to faktu, ze bylo cicho niczym w miejskiej bibliotece. Powiedzmy, ze zrzucam to na karb fatalnej postawy w spotkaniu z Fulham. :wink:

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6757

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 mar 2010, 19:45

No to można oficjalnie powiedzieć, że sezon 2009/2010 został wczoraj zakończony. W dupie mam, czy zagramy w przyszłym sezonie w LM, przeżyłem ostatnio dwa sezony bez tych rozgrywek przeżyję i trzeci. Mam nadzieję, że w czerwcu zmieni się zarząd (liczę na Lippiego), trener (liczę na Prandellego) i większość kopaczy z tego klubu. Po wczorajszym meczu wyrzuciłbym najchętniej wszystkich którzy swą postawą zbezcześcili te barwy. Zrozumiem braki umiejętności, przeboleję kontuzje ale brak jaj nie zniosę.

Szkoda Zaca, bo mimo wszystko chłop wpakował się w gówno a wykonuje przyzwoitą robotę. Ze środkiem obrony Grygera - Zebina to nawet mistrz defensywy Capello wczoraj by poległ.

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 19 mar 2010, 22:38

arek_ahig pisze:Pije do dosyc duzego grona kibicow z JPC, z ktorymi dane mi bylo ogladac mecz. Fakt, ze nie bylo tej garstki najbardziej zagorzalych fanow, ale nie zmienia to faktu, ze bylo cicho niczym w miejskiej bibliotece. Powiedzmy, ze zrzucam to na karb fatalnej postawy w spotkaniu z Fulham. :wink:
zalosne... . uwazasz sie za kibica? chcesz dopingowac druzyne? to uzbieral kase i rusz dupe do turynu. to nie jest naprawde takie trudne. oczekujesz ze ludzie beda siedziec przed telewizorem i drzec ryje? moze jak dojdzie troche alkoholu to tak bedzie, ale pretensji miec nie mozna.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 19 mar 2010, 23:05

Czlowieczku powyzej. Na meczach Juventusu jestem srednio dwa razy w roku, to chyba cos czego Ty nie raczasz doswiadczac. Pewnie nalezysz do tej grupy kibicow, ktorzy wpierdalaja chipsy siedzac przed telewizorem i wyzbywaja sie wczelkich emocji. Niektorzy ogladaja mecze zespolu, ktoremu kibicuja, aby doswiadczac emocji zwiazanych z mozliwoscia dopingowania swojej ulubionej druzyny, bo trudno wymagac, aby co tydzien byla sposobnosc wyjazdu do Wloch. Jak widze osoby, ktore przez cale spotkanie maja ten sam wyraz twarzy a ich glownym zajeciem podczas ogladania spotkania jest wpierdalanie wspomianych chipsow, trudno mi uwierzyc, ze na meczach, ktore mieliby okazje obserwowac na zywo zachowywaliby sie inaczej.

To ze ty nalezysz do kategorii kibicow, ktorzy sa z zespolem tylko kiedy przychodza sukcesy, nie znaczy wcale, ze kazdy czyni podobnie.

eot

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 794

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 19 mar 2010, 23:12

Nie oglądałem spotkania (przyczyny techniczne). Widziałem skrót i to wystarczyło.

Mam tylko 1 komunikat (który powstawał w ciągu ostatnich miesięcy/lat) do większości ludzi związanych z Juventusem w tej chwili (licząc zarówno zarząd jak i piłkarzy) - wypierdalac.

Pozdrawiam.

Weź się chłopie ogarnij :? . 9,9 WP //maciek_88

Obrazek

Grunt to dobra ekipa wyjazdowa wspierająca swoich graczy od początku do końca.

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 19 mar 2010, 23:41

arek_ahig pisze:[... jakaś tam paplanina...] To ze ty nalezysz do kategorii kibicow, ktorzy sa z zespolem tylko kiedy przychodza sukcesy, nie znaczy wcale, ze kazdy czyni podobnie.

eot
widze ze wystarczylo cie lekko skrytykowac, a potrafiles wyciagnac wiele ciekawych wnioskow na moj temat. dziekuje ci za to.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1322

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 20 mar 2010, 10:38

Grunt to dobra ekipa wyjazdowa wspierająca swoich graczy od początku do końca.
Bez urazy ale jaki klub tacy kibice.Śpiewać rasistowskie przyśpiewki do swoich piłkarzy to jest szczyt ale co tam Juventini zawsze mieli jakieś zboczenia na tle rasy i koloru skóry.Za dużego mają na wasze gardła czy co :?:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 mar 2010, 11:20

Od zawsze wiedziałem że to chore środowisko, teraz to zdjęcie mnie to tylko utwierdziło. Zwłaszcza te 2 kobiety które chyba najbardziej krzyczą :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”