Wasze prywatne typy - Strona 378

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lut 2007, 22:54

:o
Widzę, że pojawia się coraz wiecej postów nie zwiazanych z typami. Typy zastępują powoli emotki :roll: To chyba nie o to chodzi, nie uważacie ?

więcej treści, mniej emotek.
lisek_chz pisze:A Yukasz ostrzegał, to teraz West Ham na ,,no Bet"
unikajmy takich postów

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 11 lut 2007, 23:16

takie małe podsumowanie, żeby się Yukasz nie czepiał, że moje pewniaki nie wchodzą :P
Akarin pisze:dal mnie pewny over jest w tym meczu Newcastle - Liverpool, Liverpool będzie chciał się odrgyźć za remis w derby Newcastle łątwo pkt im nie odda, poza tym sami chcą 3 pkt, mają dobrą ofensywę co mecz conajmniej 1 bramkę strzelają, za to defensywa przeciętna co już L'pool wykorzysta z pewnościa
siadło 3 bramki były :chill:
Akarin pisze:jeszcze jeden fajny mecz wg mnie jest Birmingham - Stoke, czwarty zespół gra z 8, emocje grawantowane Niebiescy będą chcieli w końcu wygrać po 2 porażkach z rzędu i to ze średniakami. Stoke staraciło kapinata na rzecz Reading, Birmingham ma świetą ofensywę która w tym sezonie strzeliła 48 bramek, Niclas wrócił po kontuzji i powienien już zacząć strzelać goście mają najlepsza defensywę w Championship, ale nie imponują ilością zdobytych bramek (stosunek strzelonych do straconych 40-26, Niebiescy 48-30) powinno wejść a kurs ładny
i to też ładnie siadło 1:0 :chill:
czeher pisze:powinni wygrac
ostrzegałem :wink:
Akarin pisze:Bayern- Armnia, bielefeld ostatni raz wywalczyło punkt 22 lata temu, 800 mecz Hitzfelda na ławie, podan tydzień treningu z nim, cóż chyba się skuszę
siadło :glass:
Akarin pisze:ADO - Ajax, ci drudzy chyba do dobrej formy wrócili, przekonywujące zwycięstwo z Feynoordem po dobrej grze, jesli chcą się liczyć w walce o LM to muszą wygrać
to też :]
Akarin pisze:Barcelona - Santander, Eto'o, Messi, Dinho wrócili, Saviola jeśli zagra to coś pewnie strzeli a z przeciętnym Racingiem powinni sobie poradzić, ostatnio wygrali z nimi 3:1 z tego co pamiętam
to tak samo :P
Akarin pisze:Chievo - Inter, pewnie bedą chcieli podtrzymac swoją imponującą serię zwycięstw, Ibra nie zagra, ale Adriano jakby powracał do dobrej formy, poza tym jest jeszcze Crespo, dobra defensywa którą może przełamac tylko Kosa a Chievo broni się przed spadkiem, prezentują się słabo
:spoko:
Akarin pisze:Offenbach - Paderborn (1,85) tydzień temu nieszczęsliwie przegrali z KSC na wyjeździe po karnym z 90 min, a mieli świetną serię wygranych wcześniek jak oglądam skróty spotkań to ładnie grają, mają dobra ofensywę i dość dobrą defensywę. Ryzykowny typ, ale może wejść
jedyne co nie siadło tylko wstało :/
Akarin pisze:Panathinaikos - OFI, będą chcieli się odkuć za porażkę w ostatniej kolejce
aha no i jeszcze to :P
Akarin pisze:Olimpiakos - Larisa, najsilniejszy team grecki, zwykle wygrywają

siadło :chill:
przez jeden mecz przegrałbym kolejną kasę w ten weekend, ale na szczęście leń wygrał i ni obstawiłem
dobra i żeby się filedy nie napinał że posty nie na temat :P to macie pewniaki na przyszły tydzień :wink:
Frankfurt- Stuttgart, na over, Frankfurt zagra bez swojego najlepszego DMa Spychera, który nie zagra za czerwo w tej kolejce, ofensywy Szwabów przedstawiać nie bedę :P wystarczy popatrzeć na mecz z Werderem :wink: Defensywa ich też osłabiona, Meira wypadł z powodu kontuzji, a ofensywa Frankfurtu nie jest zła, ba nawet potrafią świetnie zagrać nie raz, może się Amanatidis przełamie i strzeli
oraz
FC Norymberga - Energie Cottbus na 1, Club jest w dobrej formie, szczególnie Saenko, Cottbus też w piłę grać potrafi, ale Norymberga lepiej od nich gra :P , ich celem jest gra w europejskich pucharach, na pewno nie będą chcieli stracić swojej obecnej pozycji, duża konkurencja o miejsce w składzie jest, wszyscy starają się jak mogą, bo Maier'a ciężko zadowolić, potrafi zdjąć kogoś z boiska za parę niecelnych zagrań w meczu (jak osatnio Wolf ), w ataku Vittek szaleje, Schrot podaje lub sam strzela, a ofensywa Energie opiera się właściwie tylko na 2 rumunach, którzy nie zawodzą i nimal co mecz strzela którys z nich bramkę, jednak defensywa słaba.

podsumowanie weekendu to krótko i na temat: "znowu w plecy" :P :/ może za tydzień to się skończy :think:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 lut 2007, 1:06

Akarin pisze:takie małe podsumowanie, żeby się Yukasz nie czepiał, że moje pewniaki nie wchodzą Razz
:o Po prostu podawaj pewniaki które wejdą i będziemy żyli w zgodzie :P A zresztą :arrow:
Akarin pisze:jedyne co nie siadło tylko wstało Confused
Akarin pisze:aha no i jeszcze to Razz
:glass:
Akarin pisze:Frankfurt- Stuttgart, na over
Chyba miałeś nie grać na over/under :roll:

Jednak z jednego Twojego pewniaka skorzystałem :arrow: postawiłem na Bayern który wygrał tylko 1:0 :maruda: i przez to miałem mały stresik :wink: Drugi to czehera 8)

A ja na łikend lekko zdesperowany ostatnio złą passą (czyt. tą w 2007r) zagrałem grubiej niż zazwyczaj, o właśnie tak :arrow:

(jeszcze nie, jeszcze nie) 2 kupony które popsuło mi San Antonio :cegła:

(Teraz) I mega najważniejszy kupon (jak on by nie wszedł to już nie wiem co bym zrobił :roll: ):

Chelsea - Middlesboro 1
Alkmaar - Willem II 1
Genk - Cercle Br. 1
Olympiakos - Iraklis 1

50zl :arrow: 100zl :jupi: :mike: :chill: :P

:witam:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 lut 2007, 19:10

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zaniedlugo inauguracja pUEFA w 2007 roku wiec trzeba zaglebis sie w typy :P W sumie sam nie wiem za co zagram ale nie zaszkodzi sie przyjrzec, moze nerke sprzedam :think:

Spartak - Celta 1
Z jednej strony nie wiadomo czego mozna sie spodziewac po rosjanach :? A z drugiej stroy hispzanie zjada do zimnej Moskwy i w dodatku w lidze graja katastrofalnie :!: Cos im puchary nie sl;uza, gdyz gdy ostatnim razem grali w pucharach spadli z ligi :roll:

Weregem - Newcastle 2
Sroki bardzo dobrze radza sobie w p UEFA, nawet grajac czasem rezerwami :twisted: Martwi mnie jedynie obsada brasmki, gdyz Given kontuzjowany i raczej w bramce zobaczymy Harpera :roll: ktory juz sie popisal w weekend albo oldboya Srnicka, Babayaro po smeiorci brata rowneiz moze nie zagrac ale z drugiej strony w max formie Oba czy Kieron :!:

New Jersey - San Antonio 2

Sfoltan
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sfoltan » 13 lut 2007, 0:32

siema
ja jeszcze calego uefa teraz nieprzejzalem
ale warto sie zastanowic nad :

CSKA Moskwa - Maccabi Haifa 1
bordaux-ossasuna-under
aek ateny-paris - under

8)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lut 2007, 14:31

czeher pisze:Pewniak na dzisiejszy dzien to oczywiscie spotkanie pomiedzy Boltonen a Arsenalem grane na awans gospodarzy Chill
Wystarczy popatrzec na ostatnie wystepy Arsenalu na Reebok Stadium Exclamation Okej Bolton wygrywal jak chcial 2:0, 3:1 itp Laughing
W obronie Arsenalu nie jest ciekawie, wystarczy popatrzec co napisal w temacie klubowym Arsenalu bryzdal fieldy Cool - a ta formacja czesto lubi popelniac bledy Jupi
Druga sprawea jest to ze oprocz wiadomych absencji, Wenger moze dac odpaczac niuektorycm pilkarzyka przed arcyciekawym meczem finalu Carling Cup gdzie to Arsenal bedzie przeszkadzal Chelsea w zdobycio pucharu Fajka jak i przed spotkanie w Holandii gdzie PSV bedzie prowadzic gre Fajka

Kurs jak najbardizej warty grzechu 2,00 na awans Boltonu Exclamation

oficjalna notka Arrow

Bolton - Arsenal (aw) 1 (2,00)
Drogi Cześku, otóż mecz jest jutro :lol2: znawco wielki :lol:
A z Chelsea gramy dopiero 25 lutego, więc nie ma potzreby oszczędzać graczy na tem mecz. Poza tym - z Chelsea nie zagra pierwsza druzyny, tylko piłkarze, ktorzy grali do tej pory w rozgrywkach pucharu ligi angielskiej,

przypominam równocześnie, ze jak postawisz przeciwko Arsenalowi, a oni wygrają - i będziesz chciał ich trochę poobrażac, to zastanów się 2 razy, czy warto.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 lut 2007, 14:49

fieldy pisze:Drogi Cześku, otóż mecz jest jutro Lol znawco wielki Laughing
juz poprawilem - nawet zanim Ty wyslales tego posta 8) 8) 8) myslalem ze dzisiaj 8)
fieldy pisze:A z Chelsea gramy dopiero 25 lutego, więc nie ma potzreby oszczędzać graczy na tem mecz. Poza tym -
Myslalem ze juz w ten weekend, no trudno - w takim razie macie wolne czy gracie ew z Blackburn :?: - oczywisice czysto teoretycznie bo beda becki od Klusakow 8)
fieldy pisze:przypominam równocześnie, ze jak postawisz przeciwko Arsenalowi, a oni wygrają - i będziesz chciał ich trochę poobrażac, to zastanów się 2 razy, czy warto.
pffff :smoke: odpowiedz sobie sentencja z filmu Football factory na pytanie czy warto bylo/bedzie :smoke:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lut 2007, 14:56

kto jak kto, ale ty - moderator tego działu, powinnienneś wiedzieć do czego służy ten temat :roll: poważnie.
Podajemy typy, komentujemy je, ale bez przesady. Knajpa jest gdzie indziej.

To czy Arsenal bedzie miał wolne, czy nie zalezy tylko i wyłącznie od jutrzejszego meczu. Jak wygramy - to grać bedziemy, bo awansujemy do 5 rundy - wiec wypadałoby się zjawić na murawie :D

Jeśli Arsenal wygra jutro mecz, czy też - jeśli awansuje. To 17 gramy z Blackburn w kolejnej rundzie.
Później jest mecz w LM z PSV i dopiero Chelsea.
Wenger nie powinien nikogo oszczedzać, gracze zdolni do gry, zapewne wyjdą i będą walczyć o awans. Choć na chwile obecną chyba CC jest wazniejsze - bo już finał.
Ja w tym meczu poleciłbym remis do przerwy.

W ekipie Boltonu nie zagrają Kevin Davies i Abdoulaye Faye.
Proponuje to wziąc pod uwagę, przy rozważaniu, czy awans Boltonu, to rzeczywiscie pewniak :D
Także Abdoulaye Meite i Gary Speed moga nie wystapić w tym meczu.
Ivan Campo wraca po krótkiej przerwie - jakiś wirus go zaatakował.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 lut 2007, 0:20

czeher pisze:New Jersey - San Antonio 2
Zapomniałeś napisać analizę :o :roll:

Co myślicie o tych meczach:

CSKA Moskwa - Maccabi H. 1 1.45
Pittsburgh - Chicago 1 1.80
Boston - Milwaukee 1 1.84
Philadelphia 76ers - Washington Wiz. 1 2.13
Roma - Pau Orthez 1 1.30
Kalev Tallin - Virtus Bologna 2 1.30
Lok.Bielgorod - Roeselare (1m.) 1 1.30 - kto zna się na siatkówce :?: czeher :> :rotfl: Może Babel albo ktoś inny tu zagląda :think:
Spartak M. - Celta 1 1.90 - ktoś mówił że powinno wejść :?: Reszta jest ZA :?:
Maccabi T.A. - Tau Ceramika 2 1.95
Mallorca - Belchatow 1.30 2.70 hmm... dziwne kursy a podobno jesteśmy faworytem. Będzie grał Wlazły :?:
FC Porto - Nava 1 1.25 - Quaresma (?) wrócił :?:
Konyaspor - Besiktas 2 2.10 - Besiktas ostatnio w gazie :wink:

I jak :?: :glass:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 lut 2007, 0:45

Yukasz pisze:Roma - Pau Orthez 1 1.30
Nie gralbym tego, kurs niezbyt imponujacy a ryzyko wg mnie calkiem spore :!: Wlosi mnie nie przekonuja zas PAU zaskoczyl in plus w tym sezonie :!:

Yukasz pisze:czeher :> :rotfl:
masz tam w okolice ladne, dorodne drzewa :?:
Yukasz pisze:Lok.Bielgorod - Roeselare (1m.) 1 1.30
Jak w przypadku meczu euroligowego wg mnie ryzyko spore - Lokomotiv to juz nie ten zepsol ktory miazdzyl wszytskich zas Roesalare solidny team - wszak 1msc w naszej grupie zajal :twisted:
Yukasz pisze:Mallorca - Belchatow 1.30 2.70 hmm... dziwne kursy a podobno jesteśmy faworytem.
odzegnywalbym sie od stwierdzenia, iz jestesmy faworytem - - raczej pewna 1 :smoke:
Yukasz pisze:Quaresma (?) wrócił
wroci
Yukasz pisze:Spartak M. - Celta 1 1.90 - ktoś mówił że powinno wejść
:>

ZAGRAJ na BOLTON :!: pewniak

Yukasz pisze:Zapomniałeś napisać analizę
:foch:

Moj kupon
Lietuvos - Udine 1
CSKA - Maccabi 1
CSKA - Juventud 1
Barcelona - Prokom 1
Waregem - Newcastle 2

za 10zl

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 lut 2007, 1:04

czeher pisze:Nie gralbym tego, kurs niezbyt imponujacy a ryzyko wg mnie calkiem spore Exclamation Wlosi mnie nie przekonuja zas PAU zaskoczyl in plus w tym sezonie Exclamation
Roma ostatnio kupiła trzech graczy - dwóch z Pamesy Valencia (jednego oddali na wypożyczenie do Hiszpanów), a trzeciego z Granada. Jakieś gwiazdy to nie są ale po kilka pkt rzucali i jakimś wzmocnieniem są :twisted:
Jeszcze zobaczę dokładnie jak grali w grupie :wink:
czeher pisze:ZAGRAJ na BOLTON Exclamation pewniak
:stop: Za duże ryzyko :roll: Za to myślę o WHU :rotfl:
czeher pisze:odzegnywalbym sie od stwierdzenia, iz jestesmy faworytem - - raczej pewna 1 Fajka
Hmm... wydawało mi sie że czytałem posty o innym charkterze :roll:
czeher pisze:masz tam w okolice ladne, dorodne drzewa Question
Na wszystkich już byłem :smoke:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 lut 2007, 3:49

Yukasz pisze:
czeher pisze:

Zapomniałeś napisać analizę :o :roll:
pfff, analiza okazala sie zbedna - po prostu pewniak :smoke:
82 - 107
:chill:
Yukasz pisze:Na wszystkich już byłem
trzeba posadzic nowe :!:
Yukasz pisze:Za duże ryzyko
pewniak :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lut 2007, 10:01

Od razu uprzedzam, że zdaję sobie sprawę, iż Bolton może wygrać, to nie tak, ze ślepo wierze w Arsenal i na bank wygramy.
Jednak, gdybyś jeszcze raz mógł uzasadnić swoje zdanie. Wszakże pojawiły sie nowe informacje, o których nie miałeś pojęcia, zanim napisałeś pierwszego posta o pewniaku.

Bolton nam wyjątkowo ne leży, przegrywamy z nimi czesciej, niż z ManU ostatnio i dużo czesciej, niż z Liverpoolem - to już daje troche do myślenia.
Jednak chyba nie opierasz swego zdania tylko na historii spotkań ?

Arsenal Bolton 1:1 - 28.01.2007
Bolton Arsenal 3:1 - 25.11.2006
Arsenal Bolton 1:1 - 11.02.2006
Bolton Arsenal 1:0 - 28.01.2006
Bolton Arsenal 2:0 - 03.12.2005
Bolton Arsenal 0:1 - 12.03.2005
Bolton Arsenal 1:0 - 15.01.2005
Arsenal Bolton 2:2 - 18.09.2004
Arsenal Bolton 2:1 - 20.03.2004
Bolton Arsenal 1:1 - 20.12.2003
Bolton Arsenal 2:2 - 26.04.2003
Arsenal Bolton 2:1 - 21.09.2002
Bolton Arsenal 0:2 - 29.04.2002
Arsenal Bolton 1:1 - 22.09.2001

Ostatnie 14 spotkań. 6 remisów i po 4 wygrane każdej z drużyn.
Gorzej nam szło na wyjazdach właśnie, ale czy to świadczy, o tym, ze to jest pewniak ? Przypomnę tylko, że w ostatnim meczu tych drużyn, czyli w FA Cup własnie, kiedy padł remis 1:1. Arsenal oddał 14 celnych i 4 niecelne strzały na bramkę Boltonu [skuteczność zawiodła :D] a Bolton oddał 4 celne i żadnego niecelnego. Przewaga była przygniatająca ...

Bolton może zagrać bardzo osłabiony, bez 2 waznych graczy. Pondato, pod znakiem zapytania stoi wystep 2 kolejnych graczy.
Arsenal zagra na pewno bez Henry'ego, Jensa, Eboue, Gallasa, Flaminiego, Robina, Senderosa [co pewnie twoim zdaniem jest wzmocnieniem]
Ale jednak wracaja [wbrew wcześniejszym informacjom] Djourou, Freddie i Hleb. Na bramce Almunia, w obronie Hoyte, Clichy, Djourou, Kolo, w pomocy, Rosicky, Hleb, Freddie, Cesc, Gilberto, Walcott, Diaby [do wyboru], w ataku tez jest z kogo wybierać : Adebayor, Aliadiere, Baptista,
czy to rzeczywiscie tak słaby skład, że z góry zakładasz ich porazkę, z również osłabinym Boltonem ? Czy jest to pewniak dlatego, ze tak bardzo życzysz Arenalowi porażki, ze sam zaczynasz w nią wierzyć ?

Prosiłbym [w miarę możliwości] o ograniczenie emotek i cytowania selektywnego. Skupmy się na faktach :wink:

edit:
spodziewałem się takiej odpowiedzi, niestety :roll:
Ostatnio zmieniony 14 lut 2007, 15:31 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 lut 2007, 15:11

fieldy pisze:Prosiłbym [w miarę możliwości] o ograniczenie emotek i cytowania selektywnego. Skupmy się na faktach
:idzze:
Jezeli chcesz, az tak skupic sie na faktach po cholere wpierdzielasz mecze rozgrywane na boisku Arsenalu - te wyniki sa tutaj na bardzo dalekim planie - wrecz nie istotne
fieldy pisze:Arsenal Bolton 1:1 - 28.01.2007
Bolton Arsenal 3:1 - 25.11.2006
Arsenal Bolton 1:1 - 11.02.2006
Bolton Arsenal 1:0 - 28.01.2006
Bolton Arsenal 2:0 - 03.12.2005
Bolton Arsenal 0:1 - 12.03.2005
Bolton Arsenal 1:0 - 15.01.2005
Arsenal Bolton 2:2 - 18.09.2004
Arsenal Bolton 2:1 - 20.03.2004

Bolton Arsenal 1:1 - 20.12.2003
Bolton Arsenal 2:2 - 26.04.2003
Arsenal Bolton 2:1 - 21.09.2002
Bolton Arsenal 0:2 - 29.04.2002
Arsenal Bolton 1:1 - 22.09.2001
czyli mamy 8 spotkan z czego 4 wygrane Boltonu 2 remisy i 2 tylko 2 wygrane Arsenalu z czego 3 ostatnie spotkania konczyly sie wygrana Klusakow :!:

fieldy pisze:Przypomnę tylko, że w ostatnim meczu tych drużyn, czyli w FA Cup własnie, kiedy padł remis 1:1. Arsenal oddał 14 celnych i 4 niecelne strzały na bramkę Boltonu [skuteczność zawiodła Very Happy] a Bolton oddał 4 celne i żadnego niecelnego. Przewaga była przygniatająca ...
Emirates a nie Reebok Stadium - niestety ale Bolton nie jest jeszcze taka druzyna, ktora moze dyktowac warunki na terenie rywala :roll:

fieldy pisze:Bolton może zagrać bardzo osłabiony, bez 2 waznych graczy. Pondato, pod znakiem zapytania stoi wystep 2 kolejnych graczy.
Faye i Davies nie zagraja to fakt - co do Speeda i Meite - zobaczymy na ile jest to taktyka a na ile faktycze dolegliwosci

fieldy pisze:zy to rzeczywiscie tak słaby skład, że z góry zakładasz ich porazkę,
:ok:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 lut 2007, 0:13

fieldy pisze:P.S. czeher - jak pewniak ? wszedł ?
Przeciez nie gralem tego :rotfl: Nawet przez mysl mi nie przeszlo ze moglbym zagrac mecz z udzialem Arsenalu :!: :lol:
Specjalnie tak napisalem w "Pewniaku dnia" aby zobaczyc twoja reakcje :wink: a pozniej musialem juz to dalej ciagnac :lol:
Tak wiec nie obawiaj sie kasy na tym akurat nie przegralem ale zeby nie bylo zbyt rozowo to CSKA musiala zjebac - na dobra sprawe nie miala zadnych argumentow to Maccabi trafilo w slupek - moze to efekt gry w Wladywostoku a nie w moskwie :think: co by nie bylo to w Moskwie mroz i dlatego tez z obawy przed pogoda rozegrali ten mecz ponad tysiac km od stolicy zeby Izraelczyka jajka nie przymarzly :roll:
czeher pisze:Lietuvos - Udine 1 :ok:
New Jersey - San Antonio 2:ok:
CSKA - Maccabi 1 :x
CSKA - Juventud 1 :ok:
Barcelona - Prokom 1
Waregem - Newcastle 2

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”