Wasze prywatne typy - Strona 379

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 lut 2007, 23:19

czeher pisze:
Yukasz pisze: Lok.Bielgorod - Roeselare (1m.) 1 1.30
Jak w przypadku meczu euroligowego wg mnie ryzyko spore - Lokomotiv to juz nie ten zepsol ktory miazdzyl wszytskich zas Roesalare solidny team - wszak 1msc w naszej grupie zajal
2:3 :mrgreen:

czeher pisze:
Yukasz pisze:
Mallorca - Belchatow 1.30 2.70 hmm... dziwne kursy a podobno jesteśmy faworytem.
odzegnywalbym sie od stwierdzenia, iz jestesmy faworytem - - raczej pewna 1
Moze nie taka pewna ale jednak 1 :mrgreen: 3:2

czeher pisze:Lietuvos - Udine 1 :ok:
New Jersey - San Antonio :ok:
CSKA - Maccabi 1 :cegła:
CSKA - Juventud 1 :ok:
Barcelona - Prokom 1 :ok:
Waregem - Newcastle 2
:ok:
Ja piernicze, kotry to juz kupon z jedna wpadka w tym roku :!: :zgon:
fieldy pisze:edit:
spodziewałem się takiej odpowiedzi, niestety Rolling Eyes
:badziewie: :roll: :hardkor2:

A co tam znowu puszcze cos za kilka zlociszy, z ostrzejszym graniem wstrzymam sie na jakis czas, chyba dluzszy czas :smoke:

Porto - Naval 1
Anderlecht - Mouscron 1
Inter - Caglarii 1 :shock:
Heracles - PSV 2
Palermo - Chievo 1
OM - Nantes 1

kilka razy zmienialem pocztakowowo mialem skolerowac to z lm ale olalem sprawe, zastanawial mnie jeszcze mecz Violki ale przeczytajac o brakach w Nantes zamienilem :roll:

Jednak ten mecz naprawde wyglada ciekawie
Catania - Violka 2 (2,10)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 lut 2007, 0:34

czeher pisze:
Yukasz pisze:Roma - Pau Orthez 1 1.30
Nie gralbym tego, kurs niezbyt imponujacy a ryzyko wg mnie calkiem spore :!: Wlosi mnie nie przekonuja zas PAU zaskoczyl in plus w tym sezonie :!:
A czemu ten mecz pominąłeś :?: :>
Roma grała bez swojego lidera Bodirogi a i tak prowadziła cały mecz, zaczynając od stanu 10:0 a kończąc na 78:68. Wynik końcowy nie odzwierciedla przebiegu meczu bo to chyba najniższy wynmiar kary który owinien sięgać kilkunastu pkt jak to było podczas meczu :twisted:
czeher pisze:z ostrzejszym graniem wstrzymam sie na jakis czas, chyba dluzszy czas Fajka
:glass:

Detroit - LA Clippers 1 :jupi:
Barcelona - Prokom 1 :jupi: Prokom miszcz :roftl3:
CSKA - Badalona 1 :jupi:
Lietuvos - Snaidero 1 :jupi:
Real - Alba 1 :jupi:
Siena - PAOK 1 :jupi:
Uniks - Hemofarm 1 :jupi:
40zl :arrow: 100zl :mike:

Aris - Dynamo 2 :jupi:
Maccabi - TAU 2 :jupi:
5zl :arrow: 17,5zl

Pittsburgh - Chicago 1 :angry2: Prowadzić 3:1 by przegrwać 3:4 i ostatecznie wygrac w karnych :zgon: Oto Pingwiny właśnie :hardkor2:
Chelsea - Norwich 1
Inter - Cagliari 1
-20zl :płacze:

CSKA - Maccabi 1 :evil: kolejny raz powiadam wam - nie gram tego dziadostwa zwanego UEFA Cup :evil:
Lottomatica Roma - PAU Orthez 1 :D
Toronto - New Jersey 1 :D
-20zl :płacze:

czeher pisze:Porto - Naval 1
Z tego co pamiętam to aż takie oczywiste nie jest, Naval chyba nieźle gra ostatnio na awayu :roll:
czeher pisze:Inter - Caglarii 1 Shocked
Inter kiedyś przegra, znaczy wiem że z Romą ale pytanie czy też wcześniej :think:
czeher pisze:Palermo - Chievo 1
Palermo też od jakiegoś czasu nie prezentuje się tak dobrze jak na początku sezonu, ba u siebie przegrało dwa ostatnie mecze (?) czy może więcej :think:
czeher pisze:Porto - Naval 1
Anderlecht - Mouscron 1
Inter - Caglarii 1 Shocked
Heracles - PSV 2
Palermo - Chievo 1
OM - Nantes 1
Widzę że ostatnio za mniejszą stawkę chcesz wygrywać tyle samo co kiedyś :zgon:

Dobra nasza bo w 7 meczach Euroligi wygrali faworyci. Unicaja - Benetton tu zaskakiwać może jedynie różnica pkt bo jak dla mnie każdy mógł wygrać. :P
Ostatnio zmieniony 16 lut 2007, 1:05 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 lut 2007, 1:00

Yukasz pisze:Roma grała bez swojego lidera Bodirogi
Bodiroga gra w Romie :shock:
Yukasz pisze:A czemu ten mecz pominąłeś
:idzze:
Yukasz pisze:Z tego co pamiętam to aż takie oczywiste nie jest, Naval chyba nieźle gra ostatnio na awayu Rolling Eyes
niby tak ale z kim oni grali - Porto juz musi wygrac
Yukasz pisze:Inter kiedyś przegra, znaczy wiem że z Romą ale pytanie czy też wcześniej
Sam sie dziwie ze to gram - w tym sezonie zaledwie 3 czy 4 krotnie gralem Inter :rotfl: i to jakie mecze - remis u siebie z Sampa czy przegrana z Bayernem :roll: ale rowneiz ze Spartakiem :twisted:
Gram to tylko ze wzgledu ze ten mecz o ile sie nie myle bedzie w tv :twisted: a cos w Cagliari absencje
Yukasz pisze:Palermo też od jakiegoś czasu nie prezentuje się tak dobrze jak na początku sezonu, ba u siebie przegrało dwa ostatnie mecze (?) czy może więcej
To samo - mecz w TV - glowny apekt przemawiajacy za tym :twisted: Poza tym licze na tajna bron - matusiaka :lol2:
Yukasz pisze:Widzę że ostatnio za mniejszą stawkę chcesz wygrywać tyle samo co kiedyś
Ostatnio nie podchodze do tego tak serio jak kiedys :twisted: Po psortu mam to w dupie jak wsyztsko inne :twisted:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 lut 2007, 1:13

czeher pisze:Bodiroga gra w Romie Shocked
:roll: Kiedyś grał w Barcelonie ale tamten trener odszedł właśnie do Romy i wziął go ze sobą. Trochę dziwne bo Romie jednak trochę brakuje do Barcy :warrior: W sumie dla mnie bomba :!:
czeher pisze:Sam sie dziwie ze to gram
Czyli można grać że Cagliari nie przegra :>
czeher pisze:Porto juz musi wygrac
Musi to na Rusi :!: Tak samo jak Chelsea musi wygrywać żeby gonić ManU - to chyba był jedyny argument podawany do niedawna przez wszystkich przemawiający za Chelsea, teraz jest jeszcze coraz większa foremka :P
czeher pisze:Ostatnio nie podchodze do tego tak serio jak kiedys Twisted Evil Po psortu mam to w dupie jak wsyztsko inne Twisted Evil

edit:

Z innego tematu już wiemy dlaczego Violka nie wygra meczu :P

Fieldy wiesz może czy ManU dotychczas w meczach FA Cup grało pierwszym, rezerwowym, czy może mieszanym składem :?:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lut 2007, 9:14

Yukasz pisze:Fieldy wiesz może czy ManU dotychczas w meczach FA Cup grało pierwszym, rezerwowym, czy może mieszanym składem
Jasna sprawa, ze wiem. Ale czy na forum brakuje kibiców Diabłów ... :think:

Z Aston Villą [1 mecz ManU w Fa Cup]
Kuszczak, Neville, Ferdinand, Brown, Evra, Carrick (O'Shea, 88 ), Giggs, Park (Fletcher, 69), Ronaldo, Rooney, Larsson (Solskjaer, 78 )

Z Portsmouth [2 mecz ManU w Fa Cup ]
Kuszczak; Neville, Ferdinand, Vidic, Evra; Park, Carrick, Scholes, Giggs (Fletcher, 86); Larsson. Solskjaer (Rooney, 60).

Jak widac pomieszany trochę skład. Rezerwowy bramkarz - choć na Reading [bo zakładałm, że pytasz, bo chcesz grać ten mecz :p] powinien starczyć, tak mi się zdaje.
Obrona raczej mocna. Nie wiem, czy mieli kontuzje jakieś, że np w pierwszym meczu nie grał Vidić. Ogólnie to, jak widzisz - w jednym meczu brakowało Ronaldo, w drugim np. Rooney'a. Raczej grają, aby wygrać. Nie po to, by sprawdzać młodych - od tego jest Carling Cup :P
Zresztą moga sobie pozolić na grę pierwszym składem - mają dużą przewage w lidze.

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 16 lut 2007, 23:13

Moje typy na sobotę i niedzielę:
Sobota:
Gimnasia J.-Estudiantes - 2 - 2.10
Wolfsburg-Schalke - 2 - 2.06
TNS-Port Talbot - 1 - 1.30
Inter-Calgiari - 1 - 1.20

stawka: 2 zl
ako: 6.75
ewk: 12.15

Niedziela:
Lazio-Torino - 1 - 1.60
Groeningen-Alkmaar - 2 - 1.82
Ascoli-Udinese - 2 - 2.11
Marsylia-Nantes - 1 - 1.55

stawka: 2 zl
ako: 9.52
ewk: 17.14

Dzisiejszy kupon już przeszedł do historii-oczywiście nie wszedł jeden mecz :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8791
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 lut 2007, 23:24

Futbol + hokej na sobote :

Turk Telekom Ankara - Genclerbirligi ASAS 2 1.75
Magnitogorsk - Novosibirsk 1 1.45
Bursaspor - Caykur Rizespor 1 2.00
Chaidari - Proodeytiki 1 1.57
Manfredonia - Taranto 1 2.55
Inter Milan - Cagliari over 2.5 1.80
Frolunda - Linkopings 1 2.05
Farjestad - Modo 1 1.75
Bologna - Piacenza 1 1.93
Mantova - Lecce 1 1.80
Hertha Berlin - Mainz 1 1.70
Dortmund - Mönchengladbach 1 1.90
Rhyl FC - Welshpool Town 1 1.65
Caernarfon Town - Porthmadog 2 2.00
Hameenlinna - Assat Pori 1 1.30
Cardiff - Leeds 1 1.75
Southampton - Barnsley 1 1.50
Stoke - Luton 1 1.70
Dundee FC - Clyde 1 1.70
Huddersfield - Brentford 1 1.75
Chesterfield - Port Vale 1 2.10
Bradford - Crewe 1 2.15
Cheltenham - Bournemouth 2 3.20
Yeovil - Tranmere 1 2.00
Doncaster - Swansea 1 2.20
Litvinov - Znojmo 1 1.85
PAOK Saloniki - Aris Saloniki 1 2.20
Empoli AC - Roma AS 1 4.40
Leverkusen - Hannover 96 x 3.40
Airbus UK FC - Cwmbran Town 2 2.45
Bangor City - Connah's Quay 2 2.65
Motherwell FC - Caledonian Thistle 2 3.00
St. Johnstone - Hamilton x 3.50
Oldham - Millwall x 3.50
Blackpool - Bristol City x 3.20
St. Etienne - Rennes x 3.10
Cadiz FC - Almeria x 2.85

A od jutra cloner jest milionerem :smoke:

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 16 lut 2007, 23:35

Cloner to na jednym kuponie wszystko? :lol:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 lut 2007, 14:15

cloner pisze:A od jutra cloner jest milionerem Fajka
I zostałeś tym milionerem :?: :> Od razu zaznaczę że nie znam wyników znacznej większości Twoich meczów :(

Gracie coś w tygodniu :?:

CSKA Moskwa - Partizan 1 1.10
Unicaja Malaga - Aris 1 1.30
Efes Pilsen - Prokom Trefl 1 1.15
Pau Orthez - Tau Ceramica 2 1.45
Badalona - Olympiakos 2 1.95
San Antonio - Denver 1 1.36
Chicago Bulls - Atlanta Hawks 1 1.27
Alkmaar - Fenerbahce (3:3) 1 1.60 :P
FC Porto - Chelsea X2 1.20
Lille - Man. Utd. X2 1.20
PSV - Arsenal X2 1.34
Rzeszow - Wroclaw 1 1.20 ekspercik :>

Pozostałe mecze wydają się byc zbyt ryzykowne :roll: Jakieś sugestie :>

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 lut 2007, 15:16

Yukasz pisze:Od razu zaznaczę że nie znam wyników znacznej większości Twoich meczów
A ten znasz :?: :lol2: :arrow:
cloner pisze:Empoli AC - Roma AS 1 4.40
:rotfl:

cloner zrobilbys podsumowanie 8)
Yukasz pisze:Alkmaar - Fenerbahce (3:3) 1 1.60
wez pod uwage to, ze jest to rewanz i roznie moze byc :!:
Yukasz pisze:Efes Pilsen - Prokom Trefl 1 1.15
Cos czuje ze Prokom wygra :lol:
Yukasz pisze:PSV - Arsenal X2 1.34
:won:
Yukasz pisze:Badalona - Olympiakos 2 1.95
oj nie wiem - na pierwszy rzut oka napisze tak - Badalonia polot - Olympiakos troche ociezaly na awayach

TAU wydaje sie jedynym ciekawym typem :>
Co do mecyz LM to chyba odpuszcze :!: wg mnie tam wsyztsko mozliwe - chociaz cos czuje ze ROma wygra :zgon:
Yukasz pisze:Jakieś sugestie

PS. Pisalem ze Violka pewniak :mrgreen:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 lut 2007, 15:45

czeher pisze:A ten znasz Question Lol Arrow
Jakaś ustawka :?: :rotfl: Z tym meczem to można było się spodziewac że mu wejdzie, zawsze takie cuda wchodzą clonerowi :twisted:
czeher pisze:wez pod uwage to, ze jest to rewanz i roznie moze byc Exclamation
A wiesz ze wziąłem to pod uwagę :o Alkmaar w pierwszym meczu w Turcji prowadził chyba 3:1 a następnie zremisowało 3:3 i dlatego wg mnie są faworytem 8) A może ktoś oglądał chociaż skrót tego meczu i wie jak przebiegało to spotkanie to niech napisze, nie krępowac się :>
czeher pisze:Cos czuje ze Prokom wygra Laughing
:haha: Po meczu z Barcą Kijek zawiesił Slaninę za przepychanki z Atkinsem w szatni po meczu za to że Amerykanin nie podał mu w jakiejś akcji piłki. Jak podobno powiedział któryś z działaczy był to tylko pretekst bo Litwin krytykował swojego trenera. Slanina nie zagrał w ostatnim meczu ze Stalą Ostrów w Sopocie który Prokom wygrał... jednym punktem (słownie jednym) :roftl3: Dziś ma zapasc decyzja czy wyrzucic zawodnika z drużyny :o czy też go pozostawic. A przypomnę ze okienko transferowe zostało zamknięte a Prokom mimo prób nie znalazł nowych zawodników, mówiło się o dwóch :P
czeher pisze:
Yukasz pisze: PSV - Arsenal X2 1.34
Teściowa
Twoje zdanie znam, ale moze są jacyś kibice Kanonierów :> W spotkaniu FA Cup Arsenal przeszedł obok meczu zapewne myśląc o LM i nie wysilał się zbyt bardzo. Myślę że nawet mogą wygrac :wink:
czeher pisze:oj nie wiem - na pierwszy rzut oka napisze tak - Badalonia polot - Olympiakos troche ociezaly na awayach
Olympiakos w ostatniej kolejce wygrał z Panathinaikosem na wyjeździe :o a to powinnno dodac im skrzydeł :P A Joventut przegrał w weekend z ostatnią drużyną ligi :roll: Tylko pytanie czy aż tak bardzo szykują się na Greków czy to oznaka słbszej formy 8)
czeher pisze:TAU wydaje sie jedynym ciekawym typem Łypiący
TAU bardzo męczyło się z jakimiś frytkami ale raczej powinni bez problemu wywiezc komplet pkt. Nie wiem czy wrócił już ich trener ale jak pokazał mecz z Maccabi większego wpływu to chyba nie miało.
czeher pisze:Co do mecyz LM to chyba odpuszcze Exclamation wg mnie tam wsyztsko mozliwe - chociaz cos czuje ze ROma wygra Zemdlał
:shock: wiem że wszystko może sie zdarzyc i dlatego wybrałem teoretycznie największych faworytów z podpórkami 8)
A co do Romy to widzę że wreszcie zdjałeś te różowe okulary i przejrzałeś na oczy :brawo:
czeher pisze:PS. Pisalem ze Violka pewniak Mr. Green
Nie mówiłem że nie zagram :P Szkoda tylko że Marsylia zapomniała jak się wygrywa :evil:

A co z tą siatkówką :?:

PS Temat coś ostatnio podupada :(

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8791
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lut 2007, 15:50

cloner zrobilbys podsumowanie
Czeher - te typy, co podalem nie byly wszystkimi, gdyz one sie zaczynaly sie max o 15.00, a pozniej jeszcze zagralem okolo 15-20, ktore zaczynaly sie pozniej i te pozniejsze w wiekszosci weszly :wink:
ale i tak weekend z plecy :cry:

Dzis polecam grac na Caen x2 :) Ja sam grac czysta 2 8)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 lut 2007, 15:51

Yukasz pisze:PS Temat coś ostatnio podupada
no to pisz chlopie pisz :!:

Mnie kusi, zeby zaszalec :lol: ciagnie wilka do lasu i takie granie za kilka zloty to nie to 8) :arrow:

Washington - Minesota 1
Barca - Liverpool 1
Skra - Mallorca 1
PAO - Barcelona 1

Co do mecyz Euroligowych - nie bralbym tak na powaznie i zestawial meczy euroligowych i ligowych :!:

I taki za kilka zlociszy
Real - Bayern 1 - przynajmniej sie posmieje
Roma - Lyon 1
Lille - MU 2

Typy sa :!: teraz tylko pytanie: grac czy nie grac :think: o to co mnie trapi - byc albo nie byc :think:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 lut 2007, 16:06

czeher pisze:Washington - Minesota 1
No nie wiem :roll: Odkąd Arenas zaczął pajacowac przestał grac, zresztą już wczesniej drużyna miała mecze w których kompletnie nie istniała. Na mecz z Minnesotą jeszcze nie wróci druga strzelba zespołu Jamison i w sumie każdy może wygrac :wink:
czeher pisze:PAO - Barcelona 1
Bardzo ciekawy mecz, dwóch wielkich drużyn. Jak napisałem PAO przegrało u siebie z Olympiakosem przerywając serię kilkunastu meczów bez porażki. Powiesz mi żebym nie brał pod uwagę meczów ligowych ale PAO z pewnością ten mecz jak mało który chciało wygrac, tym bardziej że w I rundzie wygrało w Pireusie :o A Barcelona ostatnio w wielkiej formie bez jakichkolwiek problemów wygrywając w Pucharze Hiszpanii (m.in. z Malagą i Realem). Na papierze faworytem są Grecy ale forma powinna miec decydujące znaczenie. No ale po ostatniej porażce PAO ma coś do udowodnienia swoim kibicom więc zapewne będzie ciekawie 8)
czeher pisze:Typy sa Exclamation teraz tylko pytanie: grac czy nie grac Think o to co mnie trapi - byc albo nie byc Think
Zuch chłopak :spoko: Oczywiście ze grac, najwyżej przegrasz :roll:

A co z tą siatkówką Question

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 lut 2007, 16:21

Yukasz pisze:Oczywiście ze grac, najwyżej przegrasz
czyli jak zwykle ostatnio :zwała: :/ sam to mam :wink:, boli
ten weekend jak zwykle ostatnio w plecy, myślałem, że jak nie wrzucę typów na forum to może wejdą :think: głupi ja :P
Akarin pisze:Frankfurt- Stuttgart, na over, Frankfurt zagra bez swojego najlepszego DMa Spychera, który nie zagra za czerwo w tej kolejce, ofensywy Szwabów przedstawiać nie bedę wystarczy popatrzeć na mecz z Werderem Defensywa ich też osłabiona, Meira wypadł z powodu kontuzji, a ofensywa Frankfurtu nie jest zła, ba nawet potrafią świetnie zagrać nie raz, może się Amanatidis przełamie i strzeli
oraz
FC Norymberga - Energie Cottbus na 1, Club jest w dobrej formie, szczególnie Saenko, Cottbus też w piłę grać potrafi, ale Norymberga lepiej od nich gra , ich celem jest gra w europejskich pucharach, na pewno nie będą chcieli stracić swojej obecnej pozycji, duża konkurencja o miejsce w składzie jest, wszyscy starają się jak mogą, bo Maier'a ciężko zadowolić, potrafi zdjąć kogoś z boiska za parę niecelnych zagrań w meczu (jak osatnio Wolf ), w ataku Vittek szaleje, Schrot podaje lub sam strzela, a ofensywa Energie opiera się właściwie tylko na 2 rumunach, którzy nie zawodzą i nimal co mecz strzela którys z nich bramkę, jednak defensywa słaba.
:chill: dlaczego nie grałem? nie wiem :/

kolejny pewniak:
Atl.Madryt - Real M. X
nie chce mi się uzasadniać :P obie drużyny walczą o LM, Real mawet podono o majstra :P Atletico nie mam szczęścia do derbów, mimo iż niemal zawsze przewaga leży po ich stronie to nie mogą wygrać. Ostatnie na derby Vincente Claderon skończyły się (z tego co pamiętam) wygraną Realu po bramkach Rolando, a jak wiemy Ronaldo już nie ma :P Czuję remis. :wink:
a drugi pewniak:
Stuttgart - Hertha 1
kurs też ładny, prezent od buków moim zdaniem. VFb rozpoczęłop marsz po mistrzostwo chyba, Gomez w życiowej formie, Magnin tez wyśmienicie. VFB gra szybko kombinacyjnie, ładnie i co najważniejsze szczęście jest po ich stronie. Ekipa z Berlina za to ostatnio gra słabo, Pantelic tez jakby zapomniał jak się bramki strzela. Nie mają pomysłu na grę, Basturk - lider zespołu po lekarzach jeździ w osattnim czasie, jego nieobecnosć na pewno nie pomaga drużynie. W obronie Hertha musi zastąpić Friedricha, który nie zagra za 5 żółtko w sezonie. Do defensywy VFB powraca Meira (najparawdopodobniej), który ostatnio nie mógł wystąpić w meczu z Frankfurtem. Pewniak dnia, jednym słowem.

ja sam sobie chyba grę w środku tygodnia odpuszczę, bo coraz mniej kasy na granie jest :/ oszczędzać trzeba :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”