Wasze prywatne typy - Strona 380

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lut 2007, 16:26

Kod: Zaznacz cały

Arsenal zachowa czyste konto bramkowe		2,53       Gamebookers 
PSV zagra bez Farfana [podobno] jest to ich najskuteczniejszy zawodnik w tym sezonie. A u nas w obronie zabraknie tylko Eboue, którego godnie powinien zastąpić Djourou. Myślę, że warto zaryzykować z takim kursem.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 lut 2007, 16:39

Yukasz pisze:A co z tą siatkówką
Graj na Skre :!:
Akarin pisze:Atl.Madryt - Real M. X
Mimo wszystko tu jest 2 :P Real w ostatnich latach wygrywa na Calderon :!: I to obojetnie w jakiej jest formie, miozna powiedziec ze Realowi latwiej gra sie z Atleticiem na wyjezdzie niz u siebie :!: Atletico ostatnio forma wcale "nie ustepuje" Realowi :lol2: w meczu z Sevilla zagrali totalne dno grajac z przewadze przez wieksza czesc meczu
Real co by nie bylo jest najlepiej grajaca druzyna na wyjazdach :shock: zas Atletico przewaznie przed wlasna publicznoscia zawodzi :!: wg mnie 2
fieldy pisze:PSV zagra bez Farfana [podobno] jest to ich najskuteczniejszy zawodnik w tym sezonie
fieldy pisze:A u nas w obronie zabraknie tylko Eboue, którego godnie powinien zastąpić Djourou. Myślę, że warto zaryzykować z takim kursem.
A co to tez za kurs :roll: patrzac na to, ze w kazdej sekundzie moze prysnac a potem juz odrobic nie mozna :lol:
Zreszta domena Arsenalu jest to ze traca bramke nawet wtedy gdy przeciwnik ma jedynie 1 okazje :lol: Niezaleznie kto tam gra - bledy sie przytrafiaja z reszta jezeli np. Sheffield potrafi wam strzleic bramke czy WIgan itp to PSV rowniez :roll:

Yukasz - zes mnie w konsternacje wpedzil i teraz nie zagram :roll:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 lut 2007, 17:37

Akarin pisze:ten weekend jak zwykle ostatnio w plecy, myślałem, że jak nie wrzucę typów na forum to może wejdą Think głupi ja Razz
No co ty :o Nie chciałbym zapeszyc ale mi to pomaga i główne kupony wchodzą, oby tak dalej :P
czeher pisze:Graj na Skre Exclamation
:stop: Po raz n-ty :arrow: Rzeszów - Wrocław 1, wejdzie :?:
czeher pisze:Yukasz - zes mnie w konsternacje wpedzil i teraz nie zagram Rolling Eyes
Sorry Gregory :suicide: A tak w ogóle to na żartach się nie znasz :?: :roll:
Ale popartrz :arrow:
Panathinaikos - Barcelona 1 1,3 - jak dla mnie w meczu dwóch fawortytów grupy gdzie ta ciut słabsza drużyna gra ostatnio naprawdę dobrze taki kurs to za przeproszeniem jakaś kpina :wink: W meczu ligowym PAO - Olympiakos na gospodarzy też był kurs 1,3 i już wiesz jak to się skończyło. Oczywiście może wejsc bo na papierze to Grecy są faworytami ale czy warto ryzykowac :?: Już lepiej postwaic na TAU z kursem 1,45 albo nawet spróbowac grac na Olympiakos :twisted: Kurs 2,0 a też zagrasz na faworyta który jednak także może nie wejsc, ale wygrana będzie większa. albo na Chelsea która wydaje się byc jeszcze pewniejsza 8)
Mecz Washington - Minnesota 1 z kursem ok 1,56 w którym gospodarze ostatnio grają dosc słabo - przegrali z Lakers którzy mają serię 5 porażek, z San Antonio i Portland :roll: Wygrali jedynie z Seattle orzz wcześniej z Detroit :o Ciekawe jak to zrobili :think: O meczu z Phoenix nie wspomnę bo przegrali go już w I kwarcie i zanosiło się na klęskę, zresztą ze Spurs chyba podobnie. Gra Minnesoty szczególnie na wyjazdach na kolana nie powala ale w tym meczu zwycięzca wydaje się byc uzależniony od gry Washingtonu - zagrają jak potrafią to wygrają, zagrają jak ostatnio im sie przytrafiało to przegrają :twisted:
Lepiej chyba wybrac cos innego i miec większą pewnosc co nie oznacza ze w/w drużyny nie wygrają. Kiedyś też ci powiedziałem żebyś nie grał, ty grałeś i wygrałeś. Masz swój rozumek to decyduj :glass:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 lut 2007, 23:01

Yukasz pisze:Rzeszów - Wrocław 1, wejdzie
no raczej 8) ale co to za kurs :roll:
Yukasz pisze:Nie chciałbym zapeszyc ale mi to pomaga i główne kupony wchodzą, oby tak dalej
:roll: : :red:
Yukasz pisze:Kurs 2,0 a też zagrasz na faworyta
dla mnie faworytem tego meczu jest Juventud :twisted:
Yukasz pisze:albo na Chelsea która wydaje się byc jeszcze pewniejsza
:zgon: :badziewie: chyba przeziebiles sie albo spadla ci galaz na glowe przez te zdupianie na drzewa :roll:
Chelsea moze jest faworytem dwumeczu ale napewno nie tego w Porto a juz napewno nie faworytem, ktory jest pewniejszy niz reszta przedstawionych typow powyzej :roll:
Yukasz pisze:Lepiej chyba wybrac cos innego i miec większą pewnosc co nie oznacza ze w/w drużyny nie wygrają.
To jak taki cwaniak jestes i glowne kupony ci wchodza to podaj jakies typy o podobnych kursach :!:
Yukasz pisze:ty grałeś i wygrałeś
kiedy to bylo :think:
Yukasz pisze:Masz swój rozumek to decyduj
:idzze:

Milwauke - Detroit :?:
Sacramneto - Boston :?: ale Pierce juz wrcil :twisted:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 lut 2007, 1:04

czeher pisze:Chelsea moze jest faworytem dwumeczu ale napewno nie tego w Porto a juz napewno nie faworytem, ktory jest pewniejszy niz reszta przedstawionych typow powyzej Rolling Eyes
To powiedz mi dlaczego Chelsea miałaby przegrać ten mecz skoro to niby Porto jest tym faworytem :roll: No chyba że mecz w Portugalii jest dla Ciebie jak pojedynek dwóch jeźdżców bez głowy, czyli nima faworyta :roll:
czeher pisze:
Yukasz pisze:Masz swój rozumek to decyduj
:idzze:
Skoro nie masz, mówi się trudno :zwała: i próbujemy/żyje się dalej :arrow:
Sacramneto - Boston :arrow: no właśnie wrócił Pierce i Szczerbiak (w tym momencie odkryłem TO i niestety nie mogę normalnie myśleć więc będzie krótko :lol2: ) Tez myślałem nad tym meczem ale Sacramento gra ostatnio padakę i moze być różnie :roll: Choć powinni wygrać :wink:

Milwauke - Detroit :arrow: goście faworytem, tyle ze lider Bucks Michael Redd może wrócić na ten mecz po kontuzji :roll: Jednak wygrana gospodarzy byłaby niespodzianką któych pełno w NBA :roll:

Z tych dwóch meczów jak miałbym stawiać to na Detroit :twisted:

Właśnie usłyszałem cos w TV :arrow: Wiecie za co ojciec bije syna hazardzistę :?: Nie za to że gra, ale za to że próbuje się odegrać :!:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 lut 2007, 1:55

Doszedlem do wniosku, iz olawam to :!: NO BET - chociaz kto wie co przyniesie jutro pfffff. co przyniesie dzien dzisiejszy :twisted:

Cwaniak miales podac jakies typy a ty mi sie wykrecasz :x

Kutwa mialem grac mecze ktore beda w TV czyli Barca w lm i PAO w eurolidze ale od Barcy trzymam sie z daleka :!: chyba ze nie hadicap :think: albo udenr :think: Liverpool ostatnio tam nie przegrywal :o
PAO olalem
Z tego co bedzie w TV pozostalo jeszcze na RTR sport
:arrow: Real - Bayern :zgon:
:arrow: Porto - Chelsea :think:

i na C+
:arrow: Juventud - Olympiakos :think:
:arrow: Efes - Prokom :rotfl:

Cholera chyba jednak nie gram :think:

Kusi jeszcze PAO z Macerata - licze na fanatycnzych kibicow
W Skrze moze zabraknac Gruszki - ja pierdziele :roll:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 lut 2007, 2:20

czeher pisze:Arrow Real - Bayern Zemdlał
Arrow Porto - Chelsea Think
No to masz jeszcze co ogladać bo u mnie cicho i głucho będzie. Tym bardziej że jutro czyli dziś tyle że jak wstanę nie ma za bardzo co oglądać :badziewie: Można w necie coś poszukac ale właśnie pytanie co :think: Za to w środę Romcia, Valencia i Barca - trzy meczyki które chciałbym obejrzeć ale będę musiał jeden :maruda:

Dziś słyszałem cos takiego - Francuzi nie wygrali nigdy we Włoszech (w Rzymie z Romą) :!: Raczej to co w nawiasach nieaktulane ale tak mówili że kijek ich tam wie :rozga:
czeher pisze:Cwaniak miales podac jakies typy a ty mi sie wykrecasz Mad
No jak to :o na głównym kuponie TAU, CSKA, pewnie Efes plus prawdopodobnie coś z NBA (Spurs - zależy czu Iverson wróci, może Chicago ale raczej nie, ta Resovia chyba przegrała dwa razy więc raczej też nie, z LM straszysz mnie że afworytami sa gospodarze) do kursu ponad 2,0 za większą stawkę 8) A reszta za piątaka dla zabawy uklepana z tego co zostanie :P Jeszcze będę musiał poczytać na stronie euroligi jak tam dokładnie z tym TAU, i czy na drugim kuponie warto grać Unicaję, może Olympiakos i przeznalizować dokładniej NBA... wsio :P
Ostatnio zmieniony 20 lut 2007, 3:24 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 lut 2007, 2:30

wena mnie opuscila :zgon:

Co chwile nowy pomysl i inny pkt widzenia na mecz, ktory kilka chwil temu skrelsilem :maruda: Ja pierdykam tak jest jak formy nie ma a co za tym sznuty - jak to Zaza pisze :cry:

Yukasz pisze:z LM straszysz mnie że afworytami sa gospodarze)
nie strasze poprostu ostatnio bra wyczycia :pogrzeb:

Teraz mnie Chelsea zainteresowala, fakt faktem ostatnio forma w gore :!: 6 meczy z rzedu bez straconej bramki :) Porto przegralo na 5 meczy az 3 :!: :think: metlik w glowie :!:

podpierdolka a na Barce sie decydujesz :?:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 lut 2007, 2:42

czeher pisze:podpierdolka a na Barce sie decydujesz Question
:lol2: Brak formy vs ymprezowicze :stop: Chyba że do tego za piątaka, ale jak to raczej na Barcę. Nie studiowałem meczów LM ale Barca u siebie chyba potrafi grać, w sumie moze być jeszcze remis bo Liverpool raczej będzie starał się wywieźć dobry wynik niż rozstrzygnąć losy meczu. Najwyżej 'R' by mnie odwozili jakbym postawił. W undery/overy i inne się nie bawię tym bardziej że czytałem iż w meczu Valencia - Barca under to pewniak :roll: Albo nie, nie ma sensu, Liverpool przecież przygotowywał się do tego meczu, powinno być ciekawie ale nie moim kosztem :stop: Zresztą chyba oglądałeś hiszpański hicior to lepiej ode mnie wiesz jak Barca gra a z tego co słyszałem to szkoda klawiatury a Ronaldinho wrócił do dawnej dyspozycji [']

edit:

DKV Joventut forward Lubos Barton will be sidelined for at least four weeks due to a shoulder injury. Barton was hurt late in his team's Top 16 opener against CSKA Moscow which Joventut lost 81-69 last week. Further tests confirmed that Barton injured his left shoulder and will not be able to return to action for at least four weeks. As such, he could miss the remainder of the Top 16, even though Barton could be back earlier than expected depending on his progress. Barton is Joventut's second top scorer at 11.8 points per game and scored 14 on 4-of-5 triples against CSKA before getting injured. Barton also averaged 4.9 rebounds, 1.5 assists and 1.8 steals in 12 Euroleague games this season.

o!

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 lut 2007, 16:01

Nalog poraz kolejny zwyciezyl :twisted: ciekawe czy ja na tym skoryzstam :think: zreszta jak to mowili papkiny czy inne rejenty - niech sie dizeje wola .... :smoke:

Lille - MU 2
Milwaukee - Detroit 2
Washington - Minnesota 1
Karpat - Turku 1

PAO - Barcelona (+7,5) 2 :smoke:
Belchatow - Mallorca (1s) 1
Barca - Liverpool under

Real - Bayern 1
San Antonio - Denver 1
Buffalo - Philadelfia 1

Porto - Chelsea 2
Skra - Mallorca 1

bedzie :pogrzeb albo :pijemy:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 lut 2007, 4:30

czeher pisze:Nalog poraz kolejny zwyciezyl Twisted Evil ciekawe czy ja na tym skoryzstam
czehuuu wrocil do formy 8) - co oznacza weekendowe ostre granie :mrgreen:
czeher pisze:Lille - MU 2 :spoko:
Milwaukee - Detroit 2 :spoko:
Washington - Minnesota 1 :spoko:
Karpat - Turku 1 :spoko:
6zl - 40zl
kutwa dlaczego tylko za 6zl :angry:

czeher pisze:Real - Bayern 1 :spoko:
San Antonio - Denver 1 :spoko:
Buffalo - Philadelfia 1 :spoko:
25zl - 92zl
kutwa dlaczego tylko za 25zl :angry:

Na jutro jeszcze dwa kupony :arrow: (znaczy na dzisiaj :smoke:
czeher pisze:Porto - Chelsea 2
Skra - Mallorca 1

czeher pisze:PAO - Barcelona (+7,5) 2
Barca - Liverpool under
czeher pisze:bedzie :pogrzeb: albo :pijemy:
no to ide polac sobie whiskacza :chill:

PS. Kogut zaczyna piac czyli najwyzsza pora aby pojsc spac [/b]

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 lut 2007, 17:12

REAL - BAYERN 1
PORTO - CHELSEA 2
BARCA - LIVERPOOL X

Stawka : 10 pln
Do wyciagniecia : 118 PLN

w stsie zagralem i jestem pewny dzisiejszej wygranej ze dam sobie łape uciąć :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8782
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 lut 2007, 18:02

Kupon lajtowy :

Everton FC-Tottenham Hotspur Anglia - 1 liga 1 2,20 21.02.2007 20:45
Derby County-Stoke City Anglia - 2 liga 1 1,80 21.02.2007 20:45
SV Wilhelmshaven-Werder Bremen II Niemcy - 3 liga Północ 1 2,50 21.02.2007 19:30

Single pewniejsze :

Inter Milano-CF Valencia Liga Mistrzów 1 1,80 21.02.2007 20:45

Watford FC-Wigan Athletic Anglia - 1 liga x 3,20 21.02.2007 20:45

:smoke:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 lut 2007, 0:35

czeher pisze:Porto - Chelsea 2
Skra - Mallorca 1

PAO - Barcelona (+7,5) 2
Barca - Liverpool under
cholercia dizisja juz tak rozowo nie bylo :? Ale nie ma co - biorac pod uwage dzien wcozrajszy i tak jestem do przodu 50zl czyli jest to na ten rok wrecz wynik fenomenalny 8)

Yukasz - oplaci sie grac ta TAU :?: czy ta absencja bedzie az tak dotkliwa ze nie poradza soebie z PAU :think:

Kusi mnie teraz wspominany przez ciebie Olympiakos - wszak jutro bedzie transmisja ztego spotkania

na szybko takie typy (zaraz sie w to wglebie :smoke:)
Rangers - Izraelczycy 1
Blackburn - Bayer 1

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 lut 2007, 0:58

Yukasz - oplaci sie grac ta TAU Question czy ta absencja bedzie az tak dotkliwa ze nie poradza soebie z PAU Think
Nie wiem czy się opłaca ja zagrałem jak mówiłem i to za 50zl :arrow: San Antonio, CSKA , Efes i TAU. Trener trafił do szpitala przed samym meczem z Maccabi i to mogło wg mnie zrobic więcej zamieszania niż teraz. Jeszcze przecież w niedzielę grali w lidze i także ich pierwszym był ten drugi :P
Kusi mnie teraz wspominany przez ciebie Olympiakos - wszak jutro bedzie transmisja ztego spotkania
Ja Olymipakos zagrałem za piątaka na kuponie na którym miałem jeszcze Arsenal X2, ManU X2, Chicago, Malagę i Chelsea X2. Jak widać przez pewną drużynę której teraz życzę szybszego urlopu kupon poszedł się kochać :rozga: Po puszczeniu tego kuponu dowiedziałem się że też u Greków jest kontuzja (w Badalonie ze składu wypadła druga strzelba). Tylko że zawodnik nabawił się urazu przed meczem w Belgradzie tydzień temu który Grecy wygrali na dużym luzie, a w weekend mieli najważniejszy mecz w lidze z Panathinaikosem który też wygrali. Oczywiście Joventut to nie jakiś Partizan ale już na pewno nie PAO więc szanse powinny być równe. Ja to zagrałem i do piątku nic nie gram. Jak na razie w TOP 16 oprócz meczów z udziałem Benettonu który raz dostaje lanie a tak jak dziś sam leje wygrywają faworyci i dla mnie takim są Grecy. Ty mówiłeś co innego a takze trafiłbyś PAO więc... :idzze: :wink:

Co do meczu PAO - Barcelona to... Prawie 90% za dwa i 5/8 za trzy w I kwarcie spowodowało że zwycięzca był znany juz po 5 min :roll: PAO trafiło w całym meczu więcej trójek - 15/29 niż Barca oddała takich rzutów 4/14.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”