Boisz się, że którego dnia otrzymasz newsa, w którym zostaniesz poinformowany, że Janković zmarł?!Dr.Football1 pisze:Ciekawe czy jest opcja...nieudanej radioterapii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 sty 2011, 17:50
Boisz się, że którego dnia otrzymasz newsa, w którym zostaniesz poinformowany, że Janković zmarł?!Dr.Football1 pisze:Ciekawe czy jest opcja...nieudanej radioterapii
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 sty 2011, 17:59
Wtedy chyba sam bym padl na zawalBoisz się, że którego dnia otrzymasz newsa, w którym zostaniesz poinformowany, że Janković zmarł?!
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 sty 2011, 18:10
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 sty 2011, 0:54
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zibissj4 » 13 sty 2011, 6:58
zibissj4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 sty 2011, 11:55
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 sty 2011, 12:11
Bo podalem Ci wersje SIMbartbuks pisze:Ściągnąłem, poinstalowałem, podkręciłem i ciesze się grą. Jedno mnie jednak cieszy - atrybuty. Nie ma przesadzonych playerów, a nawet szczerze mówiąc Messi i CR7 nie powalają na kolana
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 sty 2011, 13:46
Nie. Już wczoraj zorientowałem się, że są 2 wersje patchów, choć wcześniej też pisałeś o tymDr.Football1 pisze:Bo podalem Ci wersje SIM Jezeli chcesz to zarzuce wersje ODB,ktora jest wierna oryginalowi,czyli znajdziesz w niej sporo mutantow (jak Brozek czy Tsigalko w pierwowzorze),a umiejetnosci najlepszych beda troche podkrecone
Zarzucę screenami zimą, w połowie sezonu. Kim? Nie VCF. Skusiłem się na Betis i SegundęDr.Football1 pisze:Kim grasz ? VCF ? Zarzuc jakimis screenami
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 sty 2011, 17:02
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 sty 2011, 17:11
Ekstraklasę przejrzałem i mogę z góry powiedzieć, że trochę błędów tam jest, a w szczególności piłkarze, którzy np grają w klubach w których już nie powinnni grać. Jak Mięciel w Legii...Dr.Football1 pisze:Aha,zapomnialem Cie zapytac Bart. Zauwazyles juz jakies bledy (zle pozycje,zawodnicy nie w tych klubach co trzeba,moze ktos jest za bardzo podkrecony,a ktos za slaby) ? Szczegolnie chodzi mi o Ekstraklase,ale nie pogardze zadna wskazowka
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 sty 2011, 17:22
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 sty 2011, 17:51

bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 sty 2011, 17:53
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 sty 2011, 18:04
Co to jest? Bo nie kumamDr.Football1 pisze:enable harder AI tactic
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 sty 2011, 18:11
Dr.Football1