Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 18 lut 2005, 19:11
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 18 lut 2005, 20:26
SZNASE????????? wiadomo, że nigdy nie mozna być pewnym wygranej ale raczej na pewno Barca wygra ten mecz i w dobrych nastrojach bedzie sie przgotowywać na chelseaAnka pisze:Barcelona po ostatnim meczu z Zaragozą jest silna i ma duże szanse na pokonanie Mallorci.Rijkaard powołał dość silną kadrę na ten mecz, więc sszansę na wygraną rosną.
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 19 lut 2005, 7:16
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 19 lut 2005, 12:24
Niestety, ale nie...luk1208 pisze:SZNASE????????? wiadomo, że nigdy nie mozna być pewnym wygranej ale raczej na pewno Barca wygra ten mecz i w dobrych nastrojach bedzie sie przgotowywać na chelseaAnka pisze:Barcelona po ostatnim meczu z Zaragozą jest silna i ma duże szanse na pokonanie Mallorci.Rijkaard powołał dość silną kadrę na ten mecz, więc sszansę na wygraną rosną.
Może wkoncu Maxi zagra wiecej w meczu niz pare minut?????????? pokazują ten mecz na jakims dostepnym kanale?????????????
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 lut 2005, 14:51
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 19 lut 2005, 15:02
Mecz Barcelony będzie chyba transmitowany przez jakąś arabską telewizję, dostępną w Internecie...luk1208 pisze:szkoda, że nie oglądne sobie meczu Barcy ............ ale zobacze jak zagra realmam cichą nadzieje, że po dzisiejszych meczach przewaga wzrosnie do 7 punktów
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 19 lut 2005, 22:21
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 19 lut 2005, 23:33
tswidok

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 lut 2005, 0:01
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 lut 2005, 0:36
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 lut 2005, 1:04
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 lut 2005, 8:25
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 20 lut 2005, 9:22
Lepiej powiedz kiedy niby ten wspanialy Real zagrał dobrze?Moze z Osasuna,Espanyolem?????Ja sobie nie przypominamFigo11 pisze:Mallorca mogła ułożyc sobie meczyk, ale valdes obronił karnego choć jestem pewien ze barca zagrała słabo...to normalne ostatnio...
tswidok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 20 lut 2005, 10:05
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 lut 2005, 11:55
Eto'o tesz Juda$z...Widziałem bramki i skrót meczu barcy...bramki to szmaty które ledwo wlatywały [pierwsza po błedzie bramkarza a druga zmyliła go strasznie wiec fuks nad fuksamikulekfcb pisze:Do Figo11 : Człowieku ty mnie powoli denerwujesz...PO pierwsze nie wiem jak można lubić Juda$za, po 2 skoncz to pier*****ie ze BARCA gra słabo bo ja jakos tego nie widze ale to przeciez sedzia jest po stronie Barcy a real gra wspaniale i bez zadnej pomocyi po 3 Juz te twoje gwiazdki z madrytu wlazły na głowe trenerowi i znowu beda grac słabo buahahhahahahahah:D
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio