F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 39

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 18 lut 2005, 19:11

Barcelona po ostatnim meczu z Zaragozą jest silna i ma duże szanse na pokonanie Mallorci. :wink: Rijkaard powołał dość silną kadrę na ten mecz, więc sszansę na wygraną rosną. :)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 18 lut 2005, 20:26

Anka pisze:Barcelona po ostatnim meczu z Zaragozą jest silna i ma duże szanse na pokonanie Mallorci. :wink: Rijkaard powołał dość silną kadrę na ten mecz, więc sszansę na wygraną rosną. :)
SZNASE????????? wiadomo, że nigdy nie mozna być pewnym wygranej ale raczej na pewno Barca wygra ten mecz i w dobrych nastrojach bedzie sie przgotowywać na chelsea :lol: Może wkoncu Maxi zagra wiecej w meczu niz pare minut?????????? pokazują ten mecz na jakims dostepnym kanale?????????????

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 19 lut 2005, 7:16

Gdybym był trenerem i mój klub prowadził by 2-0 po pierwszej połowie ściągnął bym Eto'o i wprowadził Maxi'ego Lopeza. Wtedy pograłby długo i mógłby zdobyć bramę.

Ja obstawiam 3-1 dla Barcy: Deco, Eto'o, Giuly

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 19 lut 2005, 12:24

luk1208 pisze:
Anka pisze:Barcelona po ostatnim meczu z Zaragozą jest silna i ma duże szanse na pokonanie Mallorci. :wink: Rijkaard powołał dość silną kadrę na ten mecz, więc sszansę na wygraną rosną. :)
SZNASE????????? wiadomo, że nigdy nie mozna być pewnym wygranej ale raczej na pewno Barca wygra ten mecz i w dobrych nastrojach bedzie sie przgotowywać na chelsea :lol: Może wkoncu Maxi zagra wiecej w meczu niz pare minut?????????? pokazują ten mecz na jakims dostepnym kanale?????????????
Niestety, ale nie... :( Canal + pokaże mecz Realu Madryt. :wink:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 lut 2005, 14:51

szkoda, że nie oglądne sobie meczu Barcy ............ ale zobacze jak zagra real :lol: mam cichą nadzieje, że po dzisiejszych meczach przewaga wzrosnie do 7 punktów :lol:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 19 lut 2005, 15:02

luk1208 pisze:szkoda, że nie oglądne sobie meczu Barcy ............ ale zobacze jak zagra real :lol: mam cichą nadzieje, że po dzisiejszych meczach przewaga wzrosnie do 7 punktów :lol:
Mecz Barcelony będzie chyba transmitowany przez jakąś arabską telewizję, dostępną w Internecie... :) Więc może zobaczysz ten mecz. :D

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 19 lut 2005, 22:21

no piękna ta sabota była dla mnie, najpierw wygrana mojej drużyny w lidze halowej z liderem, potem zwycięstwo Barcy i jeszce do tego porażka Realu, szkoda tylko, że Maxi znowu nie zagrał;
a jak widać sędziowie tym razem Realowi sprzyjali(nie zauważyli gola dla Atletic po lobie napastnika z Bilbao)
teraz czekam tylko na mecz z Czelsi, licze na widowisko i dobry wynik(3:1)

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 19 lut 2005, 23:33

MOzna skiwotowac tą sobote jednym zdaniem Barcelonie gratulujemy zwycięstwa a Realowi porazki :D

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 lut 2005, 0:01

bravo Barca :lol: kolejna wygrana i juz 7 punktów przewagi nad realem :lol: Miałem dobre przeczucie ze real zgubi punkty :P
brava też należa sie dla Valdesa za obrone karnego :!:
teraz czekamy na chelsea i wygrana :lol:
Visca el Barca

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 lut 2005, 0:36

Mallorca mogła ułożyc sobie meczyk, ale valdes obronił karnego choć jestem pewien ze barca zagrała słabo...to normalne ostatnio...

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 lut 2005, 1:04

ta jedna sobota pokazala lige hiszpanska z tego sezonu. barca, dlugo, dlugo nic, potem kilka rownych zespolow, urywajacych sobie nawzajem punkty. :lol: :lol:
jak przewidywalem paskudny fuks realu nie mogl trwac wiecznie. w koncu ile mozna ugrac z tak nedzna gra?! to juz sie robilo frustrujace, ze tak slabo grajaca druzyna wygrywa. co tu duzo gadac, nie oszukujmy sie, real nie mial najmniejszych szans z taka gra na walke o tytul. sezon sie jeszcze nie skonczyl, ale mam nadzieje fuks juz tak, a co za tym idzie marzenia realu!!
7 zwyciestw z rzedu to nie moze byc fuks, figo11, spojrz na ich gre, to byl tylko i wylacznie fuks!!!
emocji w walce o tytul nie bylo, nie ma i nie bedzie!!! roznica w grze barcy i reszty jest porazajaca!!!
kibice realu powinni byc szczesliwi, ze dzieki takiej fuksiarskiej passie, prawdopodobnie skoncza na drugim. na co z pewnoscia nie zasluguja w tym sezonie. z wielka trwoga musicie wyczekiwac gran derby!! ten mecz nie bedzie mial znaczenia w walce o mistrzostwo, ale chetnie wam jeszcze raz udowodnimy, ze wasze sny byly calkowicie bezpodstawne!!

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 lut 2005, 8:25

nie wiem czy Barca zgrała słaby mecz bo go nie oglądałem, ale wiem
jedno zdobyła 3 punkty i zwiększyła przewage na realem :P
teraz troche odpoczynku i wielki mecz w środe :lol:

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 20 lut 2005, 9:22

Figo11 pisze:Mallorca mogła ułożyc sobie meczyk, ale valdes obronił karnego choć jestem pewien ze barca zagrała słabo...to normalne ostatnio...
Lepiej powiedz kiedy niby ten wspanialy Real zagrał dobrze?Moze z Osasuna,Espanyolem?????Ja sobie nie przypominam

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 20 lut 2005, 10:05

Do Figo11 : Człowieku ty mnie powoli denerwujesz...PO pierwsze nie wiem jak można lubić Juda$za, po 2 skoncz to pier*****ie ze BARCA gra słabo bo ja jakos tego nie widze ale to przeciez sedzia jest po stronie Barcy a real gra wspaniale i bez zadnej pomocy 8) i po 3 Juz te twoje gwiazdki z madrytu wlazły na głowe trenerowi i znowu beda grac słabo buahahhahahahahah:D :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 lut 2005, 11:55

kulekfcb pisze:Do Figo11 : Człowieku ty mnie powoli denerwujesz...PO pierwsze nie wiem jak można lubić Juda$za, po 2 skoncz to pier*****ie ze BARCA gra słabo bo ja jakos tego nie widze ale to przeciez sedzia jest po stronie Barcy a real gra wspaniale i bez zadnej pomocy 8) i po 3 Juz te twoje gwiazdki z madrytu wlazły na głowe trenerowi i znowu beda grac słabo buahahhahahahahah:D :D
Eto'o tesz Juda$z...Widziałem bramki i skrót meczu barcy...bramki to szmaty które ledwo wlatywały [pierwsza po błedzie bramkarza a druga zmyliła go strasznie wiec fuks nad fuksami :evil: :twisted: :!:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”