Wiem o tym, ale reprezentacji bardziej się przyda Pedro do ataku niż Cazorla w drugiej linii.brylancik pisze:Z tym że Cazorla gra w drugiej linii a Pedro napastnika
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 maja 2010, 21:47
Wiem o tym, ale reprezentacji bardziej się przyda Pedro do ataku niż Cazorla w drugiej linii.brylancik pisze:Z tym że Cazorla gra w drugiej linii a Pedro napastnika
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 maja 2010, 22:10
Dla mnie ani Navas ani Cazorla do tej reprezentacji nie pasują. Bardziej pasuje Cazorla bo mimo wszystko może pełnić rolę taką jak Iniesta, ale pojedzie wg. mnie Jesus. Sfinks coś tam próbował grac bardziej klasycznymi skrzydłami, ale w tym momencie takich nie ma, Riera w ogóle coś gra w LFC, ponownie przed ważna imprezą nic sobą nie prezentuje. Teraz ponownie będzie to co sobie wymyślił Aragones, czyli Iniesta z prawej i Silva z lewej. Bo tak gra Hiszpania, Iniesta właśnie z prawej, choć jest masa wymienności, ale to Andresito jest nominalnie tam wystawiany.brylancik pisze:Z tym że Cazorla gra w drugiej linii a Pedro napastnika
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 10 maja 2010, 22:19
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 10 maja 2010, 22:23
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 maja 2010, 22:26
Równie dobrze można napisać, że w przypadku reprezentacji ma to większy sens bo w klubie masz możliwość przeprowadzania transferów a jak więcej zawodnik jest za słaby to masz multum możliwości wymiany. W kadrze jest trudniej i trzeba w 100% wykorzystać to co masz.brylancik pisze:ak dla mnie to coś jest nie tego w wystawianiu kogoś w reprezentacji tylko dlatego że jest świetnym materiałem na przyszłość.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 maja 2010, 22:41
Człowieku nie wiem do jakich ty dochodzisz wniosków, ale nie wmawiaj czegoś co nie miało miejsca. Czy ja napisałem, ze Arbeloa nie zasługuje, Iker nie zasługuje, Albiol. Ramos dla mnie najsłabszy punkt defensywy w Hiszpanii, tak było na poprzednim Euro i tak jest zazwyczaj, piszę nieprawdę.Etus2 pisze:ponoć piszecie już petycje żeby te słaby piłkarzyny z Madrytu nie grały w kadrze w ogóle bo każdy piłkarz Barcy ich zjada.
śmiech na sali te wywody o tym jak to piłkarze Realu nie zasługują na kadre a każdy piłkarz Barcy zasługuje na nią z urzędu.
Ja nie wiem na jakiej podstawie piszesz ostatnie zdanie. Oglądasz spotkania Hiszpanów- ja każde. Każde. To, że Sergio wdarł się szybko do kadry i do pierwszego składu to nie dlatego, że jest perspektywiczny. Miał świetną formę, a przede wszystkim w tych spotkaniach, nawet w debiucie wyglądał zazwyczaj bardzo dobrze. Nie zawiódł.brylancik pisze:Jeśli Alonso grał słabo to jak grał Busquets. Oczywiście, trzeba mu przyznać, że pierwszy sezon miał świetny ale w tym mocno obniżył poziom. Jak dla mnie to coś jest nie tego w wystawianiu kogoś w reprezentacji tylko dlatego że jest świetnym materiałem na przyszłość.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 maja 2010, 23:00
Jeśliby w tym przypadku decydował tylko poziom sportowy w tym sezonie, to dla Gutiego nie byłoby tu żadnej konkurencji, która uniemożliwiłaby mu wyjazd.Mentor pisze:Dla Gutiego w kadrze miejsca nie było i tyle. Miał pecha w postaci strasznej konkurencji.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 10 maja 2010, 23:31
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 11 maja 2010, 3:01
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 maja 2010, 6:47
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 maja 2010, 21:29
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 maja 2010, 21:37
To nic. Na szczęście jest najlepszy bramkarz ubiegłego sezonu w La Liga - Iker Casillas.Toudinho pisze:Nie ma najlepszego bramkarza wszechświata VV.
Ja tu widzę 24 nazwiska więc pewne pojedzie Mata albo Guiza.Toudinho pisze:Guiza i pan Llorente mogli by być zastąpieni za innych lepszych.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 maja 2010, 21:42
Granero, Guti i Raul jednak obeszli się smakiem. Zagranie nie fair Sfinksa wobec innych reprezentacji. Są za mocni.Toudinho pisze:Nie ma najlepszego bramkarza wszechświata VV. Guiza i pan Llorente mogli by być zastąpieni za innych lepszych.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 19 maja 2010, 21:57
rati
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 maja 2010, 22:05
O Gutim i Raulu od 3 jak nie 4 lat bynajmniej ja nie myślę w kontekście powrotu do reprezentacji. I w pełni się zgodzę, ze to nie nie poziom reprezentacyjny dlatego nie grają, chociaż Guti jeśli grał to grał naprawdę przyzwoicieJarzinho pisze:Granero, Guti i Raul jednak obeszli się smakiem. Zagranie nie fair Sfinksa wobec innych reprezentacji.Toudinho pisze:Nie ma najlepszego bramkarza wszechświata VV. Guiza i pan Llorente mogli by być zastąpieni za innych lepszych.
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio