Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 maja 2009, 23:21
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 02 maja 2009, 23:42
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 03 maja 2009, 1:25
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 03 maja 2009, 1:36
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 03 maja 2009, 2:06
Gdzie i kiedy ?Campeones!!
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 03 maja 2009, 4:12
wybronił, rwa. nerwa mam przez niego normalnie.Jarzinho pisze: Iker wam wybroni dwucyfrowy wynik.
Visca el Barca.
rati
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 maja 2009, 6:46
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 03 maja 2009, 7:38
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 03 maja 2009, 7:52
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 maja 2009, 7:59
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 03 maja 2009, 8:03
Henry zszedł bo doznał jakiejś lekkiej kontuzji nogi (chyba zwykłe stłuczenie) po głupim faulu Cannavaro w pierwszej połowie. Potem Henry na ławce siedział z lodem przyłożonym do nogifieldy pisze: Titi zszedł bo chyba jakiś uraz miał, coś z głową po LM, kiedy stracił przytomność ?
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 03 maja 2009, 10:16
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 maja 2009, 10:28
Przecież prawie bramkę strzelił(L)oczkerson pisze:Dani Alves mogli pokazać zdecydownie więcej
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 03 maja 2009, 11:16
Niby tak, ale nie latał do ofensywy raz za razem, nie oskrzydlał Messiego jak zazwyczaj, co mnie troszkę zaskoczyło, bo Marcelo i Heinze to nie są gracze, którzy mogli by go zmusić do gry jedynie w obroniefieldy pisze:Przecież prawie bramkę strzelił(L)oczkerson pisze:Dani Alves mogli pokazać zdecydownie więcej![]()
A tego też jestem pewien. Chelsea to zespół w zasadzie niewrażliwy na okoliczności. Nigdy nie panikują, nie ponoszą ich emocje, nie tracą nad sobą kontroli i zawsze potrafią grać swoje, i w meczu z Barcą pewnie będzie podobnie ich ten wynik pewnie bardziej zmobilozował niż przestraszył, a swojego stylu gry pod wpływem tego meczu napewno nie zmienią. No tyle że tym razem Chelsea jednak nie będzie grać na autobus w bramce i o ile nie spidzewam się po The Blues ofensywnej gry, to z całą pewnoścą muszą grać bardziej otwartą piłkę i to jest jakaś szansa dla Barcy. Mimo wszystko przed Barcą duże wyzwanie i niesposób się spodziewać takiej kanonady jak wczoraj.Ja się tylko obawiam, czy ta euforia po rozgromieniu Realu nie będzie miała wpływu na rywalizację z Chelsea. Bo pewne jest, że Chelsea nie pójdzie na wymianę ciosów.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 maja 2009, 11:17
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio