Bogi pisze:Czyli uważasz, że wyeliminowanie średniego ostatnimi czasy ManU w 1/8 finału ( 2 zwycięstwa ) i już nie tego samego Celticu bez Larssona w fazie grupowej ( 1 zwycięstwo i remis z meczu o pietruszkę) to jest niesprawiedliwość ? Dlaczego ? Bo im kibicujesz ? Nawet ja, kibic Milanu, nie mówię, że niezdobycie LM i Scudetto jest niesprawiedliwe, choć niewątpliwie jest, bo Milan jako jedna z niewielkiej ilości drużyn w Europie walczyła do samego końca o mistrzostwo swojego kraju i końcowy triumf w LM.HAHAHAHA!!!!!! w końcu sprawiedliwość!!!!! Oby Milan już nigdy nic nie wygrał, FORZA JUVE . Świetnie zagrał L'pool i ten półfinał, niesprawiedliwy z PSV się przeciwko Wam obrócił!!!!! HAHAHAHA!!!!!!
Brawo Jurek!!!!!
POZDRO!!!!!
Forza Juve ? He he, a to co ? No chyba nie powiesz mi, że złość po tym jak MU tak szybko odpadło z LM![]()
Półfinał niesprawiedliwy...heh, a Wy to jeszcze roztrząsacie...może i w drugim meczu Milan nie był lepszym zespołem, ale pamiętaj, że zwycięstwo 2:0 też obrazuje, że jednak coś nie tak z tym świetnie grającym PSV...Jednak powiedziałbym, że finał należał się po połowie obu zespołom...a wszedł do niego Milan, bo zwycięstwo bez straty gola u siebie, to rzecz bezcenna
Celticowi nie kibicuje, ale przyznam, ze trochę racji masz
POZDRO!!!!!!!